Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdide telefon generalmobile yazısında kalıyo tekrar tekrar baslatıyo kendını
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay3545

simdide telefon generalmobile yazısında kalıyo tekrar tekrar baslatıyo kendını

yukarıdaki postları okuyun komut vermeniz gerekmekte ilk başta aynı dertten bir arkadaştada mevcutmuş bakarsanız
  • erhanza E kullanıcısına yanıt
    cok cok saol kardesım sayende hallettım ayrıca emegı gecenlerede tesekkurler
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

• teşekkürler sayenizde sonunda telefonu güncelledim yararlı konu +++
  • Arkadaslar,

Luz59k Stock romu indirdim konunun başından.. Sd kartima attim. Philz recoverye giriyorum install zip from sd card seciyorum ama rom dosyasini gormuyor?isin garibi subin root dosyasinida gormuyor.daha önce rootu subinle yapmistim sd cartin icinde goruyordu recovery de.şimdi neden gormuyor.ad cardi en bastan 2 defa bicimlendirip denedim ama nafile... Bu arada pc de windows 10 kullaniyorum.

EDİT=Kurdum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 20 Ağustos 2015; 23:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydogdu1453 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurdunuz cevaplarsanız sevinirim. Elimde bu romlardan 2 tane var. Lütfen söylerseniz sevinirim :D

• Bilgi paylaştıkça çoğalır. Yardımcı olun kaç gündür yöntemini arıyorum .

• 2 tane sıkıntı yaşıyorum.

1. fastboot oem unlock-go komuunu verdikten sonra,

OKAY [ 0.002s]
    finished. total time: 0.004s

Şeklinde işlemin başarılı olduğuna dair mesaj alıyorum. Ama telefon hala bootloader modunda bekliyor. Kapanma/açılma yada tepki yok.

2. Teli kapatıp, tekrar açmadan yani "unlock komutunun ardından ilgili dos penresini kapatıp, flash.bat dosyasını çalıştırsam olurmu?

Son olarak, fastboot yöntemi ile başarılı bir flashlama işlemi sonrası, kernel, anabant ve derleme numaraları nasıl olmalı acaba? Bir ekran görüntüsü paylaşabilen olursa süper olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzsyildiz -- 21 Ağustos 2015; 0:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzsyildiz

2 tane sıkıntı yaşıyorum.

1. fastboot oem unlock-go komuunu verdikten sonra,

OKAY [ 0.002s]
    finished. total time: 0.004s

Şeklinde işlemin başarılı olduğuna dair mesaj alıyorum. Ama telefon hala bootloader modunda bekliyor. Kapanma/açılma yada tepki yok.

2. Teli kapatıp, tekrar açmadan yani "unlock komutunun ardından ilgili dos penresini kapatıp, flash.bat dosyasını çalıştırsam olurmu?

Son olarak, fastboot yöntemi ile başarılı bir flashlama işlemi sonrası, kernel, anabant ve derleme numaraları nasıl olmalı acaba? Bir ekran görüntüsü paylaşabilen olursa süper olur?

kilidi açtıktan sonra flash.bat dosyasını çalıştıracaksınız hocam ondan sonrada kendisi yükleyip yeniden başlatıyor telefonu

• erhanza E kullanıcısına yanıt
    Kilidi açma işlem başarılı gibi görüsede hiçbirşey olmuyor. Önce kildi açıp sonra flash bat dosyasını çalıştırıyorum, telefon sıfırlanmamış halde, içinde tüm kurduğum programlar ile eski haliyle yeniden açılıyor. Değişiklik yok gibi yani, herhangi bir hata da almıyorum aslında
  • Fastboot, adb, flash bat dosyaları ve digerleri aynı klasörde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefiluzman -- 21 Ağustos 2015; 9:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Xposed romracer versiyonu ile kullanılıyor. Ama dikkat etmek gerek cihazı brick etme riski çok. Benim kullandığım modlar :

Üstad, uyumlu xposed linkini powersnap linkini paylaşman mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefiluzman -- 21 Ağustos 2015; 9:45:18 >

• sefiluzman kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979 Android 5.1.1 için Xposed
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_LegendOfWar

http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979 Android 5.1.1 için Xposed

Hocam bu xposed nedir ne işe yarar?
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Root sayesinde sistemin bazı yerlerini değiştirebilmeni sağlıyor. En küçük bir örnek vermek gerekirse reklam engelleme uygulaması kurup reklamları engelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefiluzman

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Xposed romracer versiyonu ile kullanılıyor. Ama dikkat etmek gerek cihazı brick etme riski çok. Benim kullandığım modlar :

Üstad, uyumlu xposed linkini powersnap linkini paylaşman mümkün mü?

romracer'ın xposed sürümü 5.1.1 için uyumlu. bir de xposed alpha4'ü kur yine xda'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_LegendOfWar

Root sayesinde sistemin bazı yerlerini değiştirebilmeni sağlıyor. En küçük bir örnek vermek gerekirse reklam engelleme uygulaması kurup reklamları engelleyebilirsiniz.

Xposed'a gerek yok reklam engellemek için. Xposed Android Framework'te sistem bazlı değişiklikler yapmana yarar. Arayüz'ü değiştirmekten tut türlü türlü tweaklere kadar seçenekler var.
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Mesela gravitybox falan var sistemi özelleştirmek için. Xposed çok işe yarayan bir program.
  • Dostum eline, emeğine sağlık. Telefonu rootlamıştım, güncellemeleri alamıyordum. Bu ilaç gibi geldi.
  • Güzel hemşehrim, Karşıyaka'lı toprağım eline emeğine sağlık.

Henüz deneme imkanım olmadı ama muhakkak deneyeceğim. Bu arada bir sorum olacak, bu işlemi yaparken illa factory cable addedilen kablo mu lazım yoksa normal data kablosu da iş görür mü?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.