Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smart1978

650 MB lik dosya geliyor .

Suan uploada basladim.

Rootlu degildir .

Stock LUZ59K

18 Agusto 2015 itibariyle en guncel olanidir. Yani 2 defa 5.1.1 DELTA guncellemesi gormustur .

Tahmini 15 dk sonra linki paylasacagim

nasıl yükleyecegiz acaba
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    5 dk önce benimkisini silmiştim .

Sadronis bu işe başladı onun talimatlarına uyacaksiniz ilk sayfada ilk mesajda herşey izah edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler , ilaç gibi gelecek, hemen indiriyprum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kadırmasaydınız ben bu linki alıntılamıştım. Tekrar upload etsem sıkıntı olur mu acaba kendi bulutuma :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rygebin

Keşke kadırmasaydınız ben bu linki alıntılamıştım. Tekrar upload etsem sıkıntı olur mu acaba kendi bulutuma :DD

Restore ile yapılan işlemlerde modem firmware dosyaları güncellenmediği için kaldırıldı onun yerine ilk mesajdaki sistem imajı dosyalarını(STOCK_LUZ59K.rar) indirip kurarsanız daha sağlıklı olur.
  • herozen H kullanıcısına yanıt
    kardeş denetim masası>sistem>gelişmiş sistem seçenekleri>çevre seçenekleri (ingilizce windows kullandığım için çeviri yaptım, idare et)
    buraya gel, sonra resimdeki gibi en sona fastboot.exe'nin yüklü olduğu klasörü girmen lazım, bende buraya yüklüydü mesela:

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot\

bu arada "fastboot oem unlock-go" komutunu veriyorum ama waitin for device diyor kalıyor. ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

• tewo T kullanıcısına yanıt
    Telefon bootloader modunda usb ile bilgisayara bağlı durumda değil mi?
  • aydogdu1453'ün verdiği driverları kurunca sorun halloldu kardeş, teşekkür ediyorum hızlı cevabın için.
  • Hocam sanki bir şey eksik backup dosyalarını nereye atıcaz. ? Bu flaş.bat dosyasının görevi nedir?
  • Rygebin R kullanıcısına yanıt
    Hiçbirşey eksik değil :) O flash dosyasının görevi el ile bütün dosyaları flashlamak yerine tek seferde benim hazırladığım sizleri uğraştırmamak için koyduğum bir bat dosyası. 5-6 tane fastboot komutunu kopyala yapıştır yapmak yerine bir bat dosyasına çift tıklayıp işlemi bitiriyor :)

İndirdiğiniz rom'u rardan çıkartıp bir klasörün içine kopyalayın o klasörün içine kurduğunuz adb ve fastboot dosyalarınıda atın :)
  • Üstadlar bir şey sormak istiyorum . Benim telim derleme dumarası "LUZ17E" ben "LUZ59K" yı yüklersem problem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadronis

İndirdiğiniz rom'u rardan çıkartıp bir klasörün içine kopyalayın o klasörün içine kurduğunuz adb ve fastboot dosyalarınıda atın :)

Üstat emeğin için teşekkür ederim.Çok arkadaşımızı servis yolu beklemekten kurtardın.Stok rom tarafımca denenmiş olup sorunsuzdur.Bende kısa bir zamanda bu rom'a alternatif bir link atacağım.İçinde adb-fastboot ve cwm recovery olan.Herkese iyi geceler.
  • Dragon_Age D kullanıcısına yanıt
    Eğer telefonunuz tek hatlı ise bir problem olmaz :)
  • Arkadaşlar xposed kurabilen varsa paylaşma imkanı var mı installeri
  • Ben bunu attım . HERŞEYİ YAPTI DA TAMAM DA. hİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ .Ne telefon formatlandı. Nede şebeke üzerindeki ünlem. Herşey tamam dedi ama. Sorun nedir? Yeniden bile başlattı.
  • Rygebin R kullanıcısına yanıt
    Bu işlemleri yapmadan önce "fastboot oem unlock-go" komutunu vermeniz gerekmekte.
  • Sadronis kardeş, duacınım haberin olsun. Stock romu yükledim, mis gibi çalışıyor ve deep sleep sorunu çözüldü işin en güzeli.
  • Ne demek hocam, benim paylaşma amacımda buydu zaten :)

Xposed Framework;
    http://meteberkergun.me/gm4gdev/xposed.zip

• cmd ekranında hata alıyorum
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.