Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yibudak

beni umursayan olmamış driver'ı olan var mı?

Google USB Driver diye aratırsan bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bir kaç yanlış anlaşılma olmuş. Smart1978'in yayınladığı ve sonradan kaldırdığı yedek tamamen stock yedeğidir. Root veya herhangi bir oynama yoktur. Device ID'si kopyalandığı için kaldırmıştır. Bunu önlemek için kendisine söyledim ne yapması gerektiğini, fırsat bulunca yayınlayacağını umuyorum.

Diğer bir konu ise nasıl yükleneceği. Özel bir kabloya veya herhangi bir programa gerek yok. İlk mesajda arkadaşın adımlarını uygulayıp cwm recovery'i cihaza kurmalısınız. Ardından stock yedeği recovery'den geri yükleyeceksiniz. Ardından da orjinal recoveryi fastboot ile flashlayınca tamamen stock olmuş oluyorsunuz ve güncelleme almanıza mani bir şey kalmıyor.

Bunlar biraz ileri düzey işlemler androidin bu taraflarına uzak kişiler için. O yüzden biraz araştırma yapmanız gerekecek, maalesef her şeyi detaylı anlatacak zamanım yok.

@aydogdu1453@umur_um

İlgine teşekürler.Cwm de sorun yok.İnformed'in yayınladığı içinde NON-HLOS.bin dosyasının bulundugu zip dosyasının uygunsuz olduğunu kastetmiştim.

Stok rom bekliyoruz.Rootsuz tertemis mis gibi.cyanogen mod portlamaya çalışan arkadaşlarda YU Yuphoria - lettuce romunda ufak oynamalarla bizim telefona port edilebilir gibi geliyor.Donanım tamamiyle aynı.Bir ara build.prop dosyasını editleyip yüklemeyi deniyeceğim.iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yibudak

beni umursayan olmamış driver'ı olan var mı?

http://www48.zippyshare.com/v/eXF1IA5r/file.html driverlar için.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogdu1453 -- 18 Ağustos 2015; 22:05:51 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum, telefonum kullanıamaz halde. Eğer bu saatlerde yada gece romu upload edeceksen yatmayıp, bekleyeceğim. gözümüz yollarda :)
  • fastboot oem unlock-go komutunu verdikten sonra telefonun bataryasini yanlislikla çıkardım. şimdi tekrar yaptim ama formatting /data da kaldi ne yapmaliyim?
  • Telefonun açılmasını bekle, telefon açıldıktan sonra, tekrar en baştan yap işleleri.
  • yavuzsyildiz Y kullanıcısına yanıt
    650 MB lik dosya geliyor .

Suan uploada basladim.

Rootlu degildir .

Stock LUZ59K

18 Agusto 2015 itibariyle en guncel olanidir. Yani 2 defa 5.1.1 DELTA guncellemesi gormustur .

Tahmini 15 dk sonra linki paylasacagim
  • beyler telefonun yedeğini aldım ama bootloop oldu. şuanda bootanimation da duruyor sabahtan beridir dönüyor noktalar.... ne yapmalıyım?
  • Bataryayı çıkart ve tekrar tak. İlk açılış 5 dakka kadar sürer, eğer hala açılmıyorsa tekrar yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

650 MB lik dosya geliyor .

Suan uploada basladim.

Rootlu degildir .

Stock LUZ59K

18 Agusto 2015 itibariyle en guncel olanidir. Yani 2 defa 5.1.1 DELTA guncellemesi gormustur .

Tahmini 15 dk sonra linki paylasacagim

https://mega.nz/#!Jlsz0CRC!Y3wbmhmamgYeJs5tSvzavjJht2Ane-Q572FLYQvzKVQ

Ellerine ve emeğine sağık dostum, kurulumu yapıp geri bildirim yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

quote:

Orijinalden alıntı: Informed

LUZ59F Çift SIM stock firmware. Gerekli programa ve kabloya sahip arkadaşlar yükleyebilir.

https://drive.google.com/file/d/0B3MFXakUtXL1alVxWW1kUGNobk0/view?usp=sharing

Hocam firmware yayınladığınıza göre program hakkında da bilginiz vardır.Bu yayınladığınız dosyalar samsung'un modem güncelleme dosyaları olmasın.Kablo meselesine gelince ben google'ın telefonlarında böyle absürt kablolu yollar kullandığına hiç şahit olmadım.Ama motorolalarda belki o da google'ın değil zaten.Romlar fake gibi.

Smart1978'in yayınladığı rom root'lu olduğu için OTA güncellemelerine alamayacağız.ADB'den update yüklemeyi denedim hata verdi.En azından telefonu bootlop'a düşen arkadaşlarımız yardımcı olur.Android 6.0 güncellemesini nasıl alacağız çok merak ediyorum.

Gelişmeleri takip ediyorum.Ayrıca telefonu yeni alan arkadaşlar rootsuz stok rom yayınlarlarsa benim gibi çoğu arkadaşımızın güncelleme konusunda sıkıntı kalmayacaktır.

Herkese iyi forumlar.

QFIL, qhusb moda geçirmek için özel kablo gerekiyor. satılıyor aliexpress gibi yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informed -- 19 Ağustos 2015; 0:22:05 >

• aydogdu1453 kullanıcısına yanıt
    Benim paylastigim firmware Root lu degildir .

Root checker gibi uygulamalar ile rootlu olmadigi test edilebilir .
    Hocam indirdiğim rar dosyası açılmıyor hata veriyor.

Düzeltme: tamamdır hocam sorun yok, açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzsyildiz -- 19 Ağustos 2015; 1:16:34 >
    teşekkür ederiz hocam ellerine sağlık bende deneyeceğim umarım bootloop etmeden halledebilirim :)
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet......

Kurulumu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim. Son güncellemeleri yapılmış, root edilmemiş bir cihaza sahibim şu an; Smart1978 başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

Not: Teli ingilizce kullanıyorum. Ekran görüntüsü kafa karıştırmasın, türkçe seçebiliyorunuz.

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzsyildiz -- 19 Ağustos 2015; 2:33:42 >

• bilgilendirme açısından yazayım bende kurulumu tamamladım yavuzsyildiz in yardımıyla ,telefon açıldı şuan herhangi bir problem olacağınıda sanmıyorum, hepinize teşekkürü borç bilirim
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    benim takıldığım bir yer QFIL, qhusb kablo demişssin biraz araştırmda bişey bulamadım bu dediğin kablo olmadan yükleme yapamayız mı?
  • QFIL program ismi qhusb yükleme modu. Kabloda motorola factory cable olarak geçer şeması budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informed -- 19 Ağustos 2015; 10:13:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.