Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sermus88

benim takıldığım bir yer QFIL, qhusb kablo demişssin biraz araştırmda bişey bulamadım bu dediğin kablo olmadan yükleme yapamayız mı?

Beyler afedersiniz de, ne kablosundan bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Sermus88

benim takıldığım bir yer QFIL, qhusb kablo demişssin biraz araştırmda bişey bulamadım bu dediğin kablo olmadan yükleme yapamayız mı?

Beyler afedersiniz de, ne kablosundan bahsediyorsunuz?

Telefonu bataryasız Qualcomm HS-USB Qdloader 9008 moduna geçirmek için kullanılır. üstte verdim şemasını
    GM4G yazılımları ve IMEI bilgisayardan bu yolla atılır.
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    GM4G orjinal firmware yazılımları da olsa anlam ifade eder ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Factory Images olsa gayet flashlanır fastboottan.
  • Kafam biraz karıştı da LUZ17E derlemeli tek hatlı GM4G için henüz rootsuz bir stock rom olayı yok sanırsam doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

LUZ59F tek ve çift sim fwleri paylaştım ilk sayfada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyulan

Kafam biraz karıştı da LUZ17E derlemeli tek hatlı GM4G için henüz rootsuz bir stock rom olayı yok sanırsam doğru mu?

smart hocamın paylaştığı rom var tek hatlılar için ben yükledim, sorunsuz duruyor
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Orası öyle . Nexus larda olduğu gibi ...

Biraz araştırdım brick olan cihazlarda kullanılıyormuş ...
  • Biraz önce anlatılanları yapıp verilen romu sd karta atıp restore yaptım. Restore öncesinde factory reset ve wipe işlemlerinide yaptım. Telefon açıldı Turkcell uygulamalrı falan vardı ekranda sonra üst barı çektim ve ayarlara girdim fakat birkez daha üst barı çekmeyi denediğimde sadece bir basamak indi ikinciye çektiğimde şu bluetooth ve wifi kutucuklarının olduğu ikinci basamak açılmadı. Ardından ortadaki tuşa basarak ana ekrana dönmeyi denedim ana ekrana dönmedi. Ses kısma açmayla telefonun sesini ayarlamaya çalıştım ama yukarıda sadece alarmın sesini ayarlama bölümü çıktı. Belki düzelir diye birkez daha restore ettim fakat yine aynı. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç gündür bilgisayar başına oturamadım fakat en son yaptığım işlemi sizlere bildireyim. Benim paylaştığım STOCK ROM'u OTA UPDATE ile LUZ59K sürümüne güncelledim. Ardından aboot,boot,modem,system,sbl1,rpm bölümlerinin yedeğini aldım ve fastboot ile flashlanabilecek hale getirdim. Şuanda dosyaları zipledim ve upload işlemine başladım.
    Kısacası şuanda itibaren brick olan cihazları kurtarma olasılığımız çok yüksek.
  • "telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağlayın ve recovery-cwm.img dosyasının olduğu klasörde mousse ile sağ tıklayıp komut penceresini burada aç'a tıklayın."
    Hocam buraya kadar herşey tamam ama recovery-cwm.img olduğu klasörde mouse sağ tıklıyorum fakat komut pencerisini burada aç çıkmıyor ne yapmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herozen

"telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağlayın ve recovery-cwm.img dosyasının olduğu klasörde mousse ile sağ tıklayıp komut penceresini burada aç'a tıklayın."
    Hocam buraya kadar herşey tamam ama recovery-cwm.img olduğu klasörde mouse sağ tıklıyorum fakat komut pencerisini burada aç çıkmıyor ne yapmam gerek.

İlk önce boş bir alana tıklayın ondan sonra da sağ tıklama işini bir dosyaya değilde klasör içinde boş bir alana tıklayıp yapın olması lazım.
  • Evet arkadaşlar şuanda upload tamamlandı. Ana mesaja bakarsanız ana mesajda paylaşıyorum şuanda fastboot ile flashlanabilen, rootsuz, STOCK ROM'u ve kurulum talimatlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCBD5E53F -- 19 Ağustos 2015; 17:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadronis

quote:

"telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağlayın ve recovery-cwm.img dosyasının olduğu klasörde mousse ile sağ tıklayıp komut penceresini burada aç'a tıklayın."

İlk önce boş bir alana tıklayın ondan sonra da sağ tıklama işini bir dosyaya değilde klasör içinde boş bir alana tıklayıp yapın olması lazım.

Hocam dediğinizi yaptım yine öyle bir seçenek çıkmadı ben mi bir yanlışlık yapıyorum anlayamadım
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

• herozen H kullanıcısına yanıt
    Shift+sağ tık yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadronis

quote:

Hocam dediğinizi yaptım yine öyle bir seçenek çıkmadı ben mi bir yanlışlık yapıyorum anlayamadım
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

Galiba eksik belirtmişim :) Shift + Sağ Click yaparsanız olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCBD5E53F -- 19 Ağustos 2015; 16:51:00 >

• Çok teşekkürler hocam sağolun :)
  • Hocam şimdi de "fastboot oem unlock-go" komutunu verince,
    C:\Users\COMPACT\Desktop\GM 4G CWM>fastboot oem unlock-go
    'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.

C:\Users\ERMAGAN\Desktop\GM 4G CWM>
    böyle diyor kafayı yicem artık niye olmuyor bu ?
  • ADB&fastboot minimal uygulamasının kurulumunu yaptınız mı acaba hocam?
  • Şimdi oldu hocam tekrardan çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.