Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnızca sistem dosyaları yenilendiği için verileriniz sıfırlanmaz veya kaybolmaz.Normal bir durum bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu develop işlerinden pek anlamıyorum ama ufak bi sorum olucak. Malumunuz motorola moto g serisi çok tutulan bir seri ve 3.nesil moto g'ye bile yeni çıkmasına rağmen bir sürü custom rom ve kernel vs. çıktı. 3 nesil moto g'nin işlemcisi rami ve grafik işlemcisi aynı bizim telefonla. Acaba moto g yazılımlarını ufak modifikasyonlarla bize uyarlamak mümkün müdür? Yoksa donanım benzerliğinin pek bi etkisi yok mudur?

• Dostlar ilk sayfada yazılan herşeyi indirdim.minimal toolu kurdum..
    Cmd ekraninda fastboot oem unlock-go komutunu veriyorum telefon hiç tepki vermiyor boot ekraninda bekliyor..yardimci olursaniz sevinirim 2 gundur ugrasiyorum olmuyor.orjinal rom kurmaya çalisiyorum ..
    Hata resmi :
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 31 Ağustos 2015; 14:58:16 >
  • Romlar port edilebilir donanım benzerliğinden dolayı.Tek sıkıntı portlayacak insan lazım

• muccos kullanıcısına yanıt
    Dogru vallahi

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Zaten telefonda bir şey olması gerkemiyor.Komutu verdikten sonra hata vermezse flashall.bat dosyasını çalıştır.

Edit: Şu an resmi gördüm.Adb minimalı kurduysanız C:/Program Files /(x86)\Minimal ADB and Fastboot (hamgi klasöre kurduysanız artık) o klasördeki dosyaları açtığınız klasöre kopyalayın.Klasörün içinde Shift+ SağTık yapıp cmd'yi açın artık hata vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muccos -- 31 Ağustos 2015; 15:04:10 >
  • muccos kullanıcısına yanıt
    Allah razı kardeşim sayende çözdüm olayı
  • Yararlı olmuş teşekkürler.
  • crzy81 C kullanıcısına yanıt
    Ben olayı anladım hocam.

bootloader kilidini ilk açtığımızda cihaz fabrika ayararına dönüyor. Diğerlerinde böyle bir etkisi olmuyor (bootlader zaten açık olduğu için) Romu kurarkenn de herhangi br silme işlemi olmuyor, hazırlayan arkadaş o şekilde hazırlamış. Recoveryden wipe data / cache yapıp, daha sonra kurulumu yapın.

Kolay gelsin.
  • arkadaşlar telefon açılışta gm yazısı geçtikten sonra gelen animasyonda kaldı brick mi oldu neden açılmıyor ?
  • herozen H kullanıcısına yanıt
    Ne kadar beklediniz hocam açılması için

• Hocam yaklaşık 10 dakika bekledim açılmadı direk stock romu attım yine aynı yerde kaldı bende telefonu sarja takıyım madem dursun biraz dedim bi 5 dakka bekledıkten sonra tekrar açmaya çalıştığımda açıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıldığına sevindim banada oluyo sabirli olmak lazim

• Arkadaşlar bu stock romu yukledikten sonra guncellemeleri alabilecekmiyiz ? Telefon rootlu telpaya götürmeyi düşünüyordum

• arkadaşlar custom rom çalışmalarına ne zaman başlayacağız-bağlayacaksınız? GM 4G'de MIUI veya CM olsa daha güzel olmaz mıydı
  • cm olaydı yeterdide artardı bile ... zamanı olan bu telefonu kullanan fazla geliştirici yok galıba yanlış seçim yaptık :(
  • crzy81 C kullanıcısına yanıt
    Aynı modelin farklı isimdeki ürününe cyanogen geliyor hocam donanım birebir aynı kesin portlana bilir veyada direk yuklenebilir....

http://wileyfox.com/swift/
  • lord_keles kullanıcısına yanıt
    bu güzel haber inşallah bi geliştirici arkadaş el atar cm kullanırız
  • videolu anlatım isterük
  • İnşallah Stock romunu paylaşırlar diyorum ki kesin paylaşılır hadi hayırlısı bakalım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.