Şimdi Ara

General mobile 9 pro 2139 tl çek ve world puan ile 1990 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
3.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 77 tl çek 75 tl world puan ile 1990 tl
    İyi fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu paraya gm alınmaz bence

• Cift hat ve nfc olsa alirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm den memnun kalan gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 TL üzerine GM almak parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı düştü fark ettiysen
  • Hangi akıllı cıkıs fiyatına ongormusse harbi ya piyasadan haberi yok yada milleti baya bir salak zanediyor..
    a2 varken niye bu telefon alınsınkı..bu fiyat stratejisiyle zaten bozuk olan firma algısını dahada bozuyorlar..

Bu arada fiyat grafiğini linkten de gorebilirsiniz.
    www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/111223-126567/xiaomi-mi-a2_general-mobile-gm-9-pro/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 27 Ekim 2018; 13:45:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek fiyattan mi çıkar hiç. Inceleyen teknoloji firmaları kaçırılmayacak fiyat diyor. Ticareti nerelere getirdiler.

• GM Almayın aldırtmayın. 2 kez telefon aldım ikisi de kronik arızalarla boğuştu. Çevremdeki birkaç insana da hem uygun hem yerli diye aldırtmıştım ve onlar da birebir aynı sorunları yaşadı. 5 telefonda kendi kendine oluşan sorun için servis de "kullanıcı hatası" dedi. Aman uzak durun. İngilizlerin bir lafı var; Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Burada kimse ucuz mal alacak kadar zengin değil, eminim...
  • Şu anda 2000 lira seviyesinde parasını hak eden tek telefon snapdragon 835'li Nokia 8'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

Şu anda 2000 lira seviyesinde parasını hak eden tek telefon snapdragon 835'li Nokia 8'dir.
    Lg ekranla hayaletli günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 27 Ekim 2018; 17:45:42 >
  • 1993 TL Nokia 8 Snapdragon 835/64GB ROM/4GB RAM/13MP ZEISS DUAL ARKA/13MP ÖN/5.3"(1440x2560)

https://forum.donanimhaber.com/1993-tl-nokia-8-snapdragon-835-64gb-rom-4gb-ram-13mp-zeiss-dual-arka-13mp-on-5-3-1440x2560--135466067
  • Alınmaz da yerine ne alınır onu da söyleyin lütfen.
  • sanko86 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi a2 ite nokia 8 bu ikisi var ayrica biraz da para cepde kalsin dersen a2 lite var ona bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Xiaomi a2 ite nokia 8 bu ikisi var ayrica biraz da para cepde kalsin dersen a2 lite var ona bak.
    Hah işte budur ya. Eleştiri güzel ama alternatifler sunarak yapmak.Nedenini belirtmek lazım
  • Bu telefon bu fiyata mantıksız ayrıca gm olması da biraz daha düşündürür. Nokia 8 mantıklı olabilir kullanan arkadaşım var gayet memnun. 835 işlemciyle performans mükemmel kamerası çok iyi. Ama bence mi a2 lite da alınmaz. Sd 625 orta seviye işlemci daha önce 625 li xiaomi kullandim. Zayıf performans veriyor. O paralara tatmin etmez.

• mstf_mstf M kullanıcısına yanıt
    Ben sasece insta whatsapp facebook icin alacagim pili iyi gitsin yeter diye alacagim isimi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

GM Almayın aldırtmayın. 2 kez telefon aldım ikisi de kronik arızalarla boğuştu. Çevremdeki birkaç insana da hem uygun hem yerli diye aldırtmıştım ve onlar da birebir aynı sorunları yaşadı. 5 telefonda kendi kendine oluşan sorun için servis de "kullanıcı hatası" dedi. Aman uzak durun. İngilizlerin bir lafı var; Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Burada kimse ucuz mal alacak kadar zengin değil, eminim...
    Bizde 5 plus var ilk ciktiginda almistik 2 kez garanti gordu 3. Ye gidecekken garantisi bitmis. Sarj %100 doluyor cekiyorsun ac kapa yap %81 kalıyor. Wifi cekiminde sıkıntı vardı garantiye gitti nafile. Bir ara kendi kendine rehberdeki nymaralari ariyordu vs vs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.