Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
98.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef yakın bir arkadaşımdada problem oldu ilk parti 4 gb lık modelde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

evet

O kablo çok sert. Ben düşünüyorum ki cihazla alakali değil, kabloyla alakali. O kabloyu hangi cihazda kullansak aynısı olacağını düşünüyorum.

Peki hocam bende eskiden kullandığım samsung şarj aleti var onu kullansam sorun olurmu hem girişe zarar vermez belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    Bende o sekilde kullanıyorum. Sorun olacağını sanmıyorum. Zaman göstericek..

• arkadaşlar antalya telpa servisinemi götüriyim yoksa n11den aldığım kişiyemi kargolaıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 27 Aralık 2013; 11:42:08 >
  • Yorumlara göre birçok kişi şarj soketi sorunundan şikayetçi. Peki bu sorun neyden kaynaklanıyor? Telefondan mı yoksa şarj cihazından mı? Bu sorunun önüne geçmek için telefonla birlikle başka bir marka şarj cihazı alıp o şarj cihazını kullansak bu sorun ortadan kalkar mı? Yaklaşık 15 gün içinde GM Discovery almayı düşünüyorum. Eğer başka bir şarj cihazı kullanımı tavsiye edilmezse de Samsung Galaxy Win alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Bendede bozulmustu sarj yeri gonderdim telpaya bugun kontrol ettim garanti kapsaminda yaziyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Bendede bozulmustu sarj yeri gonderdim telpaya bugun kontrol ettim garanti kapsaminda yaziyodu

hocam nasıl telefondan memnun musun.bi sorunla filan karşılaştınmı sen kamera pembeleşmesi falan .bu arada telefon 16 gb mı?
  • kurugürültü kullanıcısına yanıt
    Valla bende hic bi sikinti yok en son cikan parti sorunsuz sadece costum romlarda arka kamera acmiyo

• eyvallah hocam ..valla düşünüyorum almayı da çok sıkıntı diyolar..custom rom taraftarı falan değilim..kamera iyi çeksin.internet wireless gps iyi çalşsın yeter benim için..
  • kurugürültü kullanıcısına yanıt
    Normal kullanim seninki tam aradigin tel diyebilirim

• Ferhatunal66 bir ekran görüntüsü koyabilirmisin?

Böyle birşey varsa hepimize yararı dokunur çünkü yüzlerce kişi mağdur.
    Soket arızası ya da şarj sorunu yüzünden yüzlerce kişi mağdur.
    Sorun bazılarında farklı markanın Samsung ya da HTC'nin şarz aletiyle çözülebiliyormuş.
    Bunu artık bireysel olarak değilde genel olarak Tüketici Haklarına bildirmemiz gerekiyor.
    Garantisi olan bir ürünün tamiri için para istedikleri gibi 1 ay sizi bekletiyorlar AYRICA size geldiğinde sorun devam ediyo olabiliyor bunun üstüne bir hakaret işitebiliyorsunuz.
    Sadece sikayetvrda yüzlerce sikayet var.
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2194610/telpa-garantili-telefonumun-sarj-soketi-arizali/oy9qv

RESMEN DOLANDIRILIYORUZ.
    Yapılan yorum:
    Taha Uslu · NOD Yapı'da Satınalma ve lojistik md.
    Bu bir oyun ve üç kağıt. Eşimin 15 günlük telefonu tamire gitti 1 ayda geldi evvelki gün. Sorun şarj sokette değil. Onu para kazanmak için yapıyorlar. Samsung veya başka bir markanın şarj cihazını deneyin; ama ucu uyumlu olsun. Yine şarj olmuyorsa sorun sokette olabilir, ama olacaktır. 50 TL karşılığı soketi değişttirtik. Bir sürü hakarete maruz kaldık. Telefon geldi ama yine şarj olmuyor. Samsung'un şarj cihazını denedik. Şarj oldu. Adamlar para kazanmanın derdindeler. Ayak üstü dolandırıcılık diyorum buna.

Tamire gidince bizim şarj cihazını kutusundan bile çıkartmamışlar; hanım nasıl sardı ise öyle geri geldi. Size şarj cihazı bozuk 50 TL deseler; siz ben 20 TL'ye şarj cihazı alırım dersiniz. Ama onlar sokette sorun var diyor. günlerce sizi yıldırıyor ve telefonunuz geldiğinde aynı probelm ile karşılaşınca lanet olsun ben tamir ettirim deyip konuyu kapatıyorsunuz.

Düşünün Telpa Türkiye'de 100.000 Discovery satsa. Ve bunların %10'undan 50 TL alsa. 500.000 TL BEŞ YÜZ BİN TÜRK LİRASI kolaydan para demek bu. Gerisini siz hayal edin.

Geçenlerde şikayetimi yazdığımda Telpa maduru 600 küsür kişi vardı. Bir hafta 10 günde 1000 kişiye dayandı. Herkesi bilinçlendirin. DOLANDIRILIYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 31 Aralık 2013; 8:55:14 >

• Ozbi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sarj sorunu ıle ılgılı.bı yazı.goremedım ama genede paylasayım resmı ama bu garantı sarj yerı arızasından dolayı
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir66 -- 31 Aralık 2013; 11:07:25 >
  • Teşekkürler
    Gönderirken sorun hakkında ne yazdınız acaba kağıda? Ben Telefon Şarj olmuyor yazmayı düşünüyorumda
    16gblıkta bu sorun yok deniyordu demekki 16gb'lıktada şarj sorunu olabiliyor.
    Bendeki 4gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 31 Aralık 2013; 12:54:16 >
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    Sarj olmuyodu yazdım baska bısey yazmadım aslında kullanımdan kaynaklanan hata malum soket buyuk delık kucuk kalıyo tel esımım sarjı cıkarırken soket zorlandıgı ıcın saga sola sallayarak cıkarmıs sarj yerının ıcındekı ınce parca sallanıyodu

• Aslında duvara yaslayarak sarj oluyodu.ama genede gonderdık

• bizde öyle birşeyde yok sapa sağlam duruyor soket hiç bir oynama yok, bakalım nolacak.
    Ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 31 Aralık 2013; 14:01:23 >
  • Arkadaşlar dün 4GB olanından aldım. Yeni seri olanından. Ama kafama şarj kablosu takıldı. Biraz sert çok zor girdi.İlk takışım olduğu için mi zor girdi acaba. Ne yapmamı önerirsiniz ? Başka bir kablo mu alıyım yoksa kullanmaya devam mı edeyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: getz2009

Arkadaşlar dün 4GB olanından aldım. Yeni seri olanından. Ama kafama şarj kablosu takıldı. Biraz sert çok zor girdi.İlk takışım olduğu için mi zor girdi acaba. Ne yapmamı önerirsiniz ? Başka bir kablo mu alıyım yoksa kullanmaya devam mı edeyim ?

Hemen baska bir kablo almalisin bence hic kullanma orj. kabloyu.

Ben 2.5 aydir nokia kablosu kullaniyorum, hic bisi olmadi masallah. Orj kabloyu ilk aldigimda 1-2 kez taktim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Arkadaşlar dün 4GB olanından aldım. Yeni seri olanından. Ama kafama şarj kablosu takıldı. Biraz sert çok zor girdi.İlk takışım olduğu için mi zor girdi acaba. Ne yapmamı önerirsiniz ? Başka bir kablo mu alıyım yoksa kullanmaya devam mı edeyim ?

Ben 2.5 aydir nokia kablosu kullaniyorum, hic bisi olmadi masallah. Orj kabloyu ilk aldigimda 1-2 kez taktim sadece

Bende daha yeni aldım 1 kere taktım. Şuan telefon şarjda çıkartmaya korkuyorum :) Önerebileceğiniz bir kablo var mı ? Samsung kablosu falan mı alayım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Bende daha yeni aldım 1 kere taktım. Şuan telefon şarjda çıkartmaya korkuyorum :) Önerebileceğiniz bir kablo var mı ? Samsung kablosu falan mı alayım ?

Ben orj. Nokia kablosu kullaniyorum. Onemli olan rahat girip cikmasi ve uyumlu olmasi.

Tabi bu kesin cozum degil, arkadasimada discovery aldik 2 hafta once (yeni seri heralde,ince kutu, 4gb) kutudan cikan kabloyu 3-4 kez kullandi sonra samsung kablosu kullaniyodu ama daha simdiden sarj soketinde temazsizlik oldugunu soyluyo. Biraz şans isi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.