Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
99.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: getz2009

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: getz2009

Arkadaşlar dün 4GB olanından aldım. Yeni seri olanından. Ama kafama şarj kablosu takıldı. Biraz sert çok zor girdi.İlk takışım olduğu için mi zor girdi acaba. Ne yapmamı önerirsiniz ? Başka bir kablo mu alıyım yoksa kullanmaya devam mı edeyim ?

Hemen baska bir kablo almalisin bence hic kullanma orj. kabloyu.

Ben 2.5 aydir nokia kablosu kullaniyorum, hic bisi olmadi masallah. Orj kabloyu ilk aldigimda 1-2 kez taktim sadece

Bende daha yeni aldım 1 kere taktım. Şuan telefon şarjda çıkartmaya korkuyorum :) Önerebileceğiniz bir kablo var mı ? Samsung kablosu falan mı alayım ?

Ben orj. Nokia kablosu kullaniyorum. Onemli olan rahat girip cikmasi ve uyumlu olmasi.

Tabi bu kesin cozum degil, arkadasimada discovery aldik 2 hafta once (yeni seri heralde,ince kutu, 4gb) kutudan cikan kabloyu 3-4 kez kullandi sonra samsung kablosu kullaniyodu ama daha simdiden sarj soketinde temazsizlik oldugunu soyluyo. Biraz şans isi.

Sağolun hocam.

• Telefonu servise gidenler para işlemler kaç günde tamamlandı telefon ortalama ne kadar zamanda döndü elinize.
    Not: Bu arada bilgi almak için başlığa girmiştim, bazı arkadaşlar sağolsun konu içinde tartışmaları yüzünden zar zor konu ile ilgili yazıları okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 2 Ocak 2014; 16:39:08 >
  • Savunanlarıda anlamadım adamlara mesaj yoladım 6 gündür cevap yok onlar bu kadar savunmuyor kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real woods

Savunanlarıda anlamadım adamlara mesaj yoladım 6 gündür cevap yok onlar bu kadar savunmuyor kendini.

Siteden iletişim formu doldurup yolladıysanız. Bende yolladım 10 gün olacak halen cevap yok. İletşim form larıyla pek ilgilenmiyorlar galiba.
  • bende aynı sorunla karşılaştım şu an cihazım serviste sorguladığımda garanti dışı diyor.
    burada okuduklarımdan sonra şaşkınlık içerisindeyim.
    böyle bir saçmalık olamaz kabul etmiyorum hakkımı sonuna kadar arayacağım nereye gerekiyorsa başvuracağım.
  • telefonumu perşembe günü telpaya gönderdim. Cuma ellerine ulaşmasına rağmen kargo hala sitede servis talebi bulunamadı diyor. Telefonlara cevap veren yok!!
  • Evet arkadaslar acikliyoryUm kronik sarj soketi magdurlarindandim fakat kendim tasarladigim bir plan ile ucretsiz yaptirdim

Tamamen kendim denedim gerekirse ss ile destekleme yapacagimm.
    Onvelikle yaptigim seyi anlatayim benim ekranda 2tane beyazlama 4olu pixel vardi ben telefon cok isiniyor ve ekran icin garantiye gonderdim (aslinda isinmiyor sadece yazilim atmalari icin boyle bisey dedim.) (((((((Garantiye gonderirken sarj soketim calismiyordu.))))))))) sonra surekli siteden takip ettim 1hafta sonunda garanti disi kalip 50tl isteniyordu. Anlamislar kirik oldugunu aradim sanki hic bisey anlamamis gibi neden bu parayi istiyonuz dedim. onlar kirik falan dediler bende gonrerirken kirik olmadigini kesinlikle ordaki serviste kirildigini eger oyle bisey olsaydi ekranin yaninda soketi de ekleyecegimi soyledim daha sonra biz sizi bilgilendircez dedi geri donus yapmadilar 2gun sora aradim servisi hep ayni seyleri soyledim surekli biz sizi bilgilendircez dediler en sonunda dedimki o telefonu gondermeyin ben levente almaya geliyorum dedim bekleyin bakalim ayni seyleri yuzumede soyleyebilcekmisiniz dedim ve teli kapattim 5dk sonra bi telefon geldi konusmayi aynen aktariyorum
    -emre bey ben telpa dan cansu az once konusmustuk
    -buyrun
    -telefonunuzu tarafimizca hicbir ucret talep edilmeden yapilacaktir.
    -tesekkurler iyi calismalar..
    =>bu sekilde arkadaslar soketi yaptirabilirsiniz fakat sunu belirteyim ben 20is gunu bekledim fakat degdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Welc

Evet arkadaslar acikliyoryUm kronik sarj soketi magdurlarindandim fakat kendim tasarladigim bir plan ile ucretsiz yaptirdim

Onvelikle yaptigim seyi anlatayim benim ekranda 2tane beyazlama 4olu pixel vardi ben telefon cok isiniyor ve ekran icin garantiye gonderdim (aslinda isinmiyor sadece yazilim atmalari icin boyle bisey dedim.) (((((((Garantiye gonderirken sarj soketim calismiyordu.))))))))) sonra surekli siteden takip ettim 1hafta sonunda garanti disi kalip 50tl isteniyordu. Anlamislar kirik oldugunu aradim sanki hic bisey anlamamis gibi neden bu parayi istiyonuz dedim. onlar kirik falan dediler bende gonrerirken kirik olmadigini kesinlikle ordaki serviste kirildigini eger oyle bisey olsaydi ekranin yaninda soketi de ekleyecegimi soyledim daha sonra biz sizi bilgilendircez dedi geri donus yapmadilar 2gun sora aradim servisi hep ayni seyleri soyledim surekli biz sizi bilgilendircez dediler en sonunda dedimki o telefonu gondermeyin ben levente almaya geliyorum dedim bekleyin bakalim ayni seyleri yuzumede soyleyebilcekmisiniz dedim ve teli kapattim 5dk sonra bi telefon geldi konusmayi aynen aktariyorum
    -buyrun
    =>bu sekilde arkadaslar soketi yaptirabilirsiniz fakat sunu belirteyim ben 20is gunu bekledim fakat degdi.

Fotolar geldi.. Yatdimci olabildiysem ne mutlu bana sorusu olan arkadaslar ister tel no ile ister pm ile ulasabilirler
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneAboveAll -- 7 Ocak 2014; 19:19:57 >

• Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Cihazı ilk çıktığında METRO marketten almıştım. Kardeşim kullandığı için cihazın şarj Giriş yerini bozmuş. Cihaz şarj almıyor. Garanti den faydalanmak için cihazı Telpaya kargoladım fakat telefon servisten müşteri tarafından tamir masrafı karşılanmadı yazısıyla tarafıma katgolandı. Yaklaşık 20 iş günü tamirde kalan telefon için Telpaya 40 kez aradım fakat bir türlü açan olmadı. Tamir ile ilgili beni arayanda olmadı. Ben şimdi bu çalışma ahlakından yoksun varlıklara nasıl ulaşıcamda ürünü neden bu şekilde gönderdiniz diye hesap Sorucam. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, çünkü hiç bir şekilde sitelerinde yazan telefondan kendilerine ulaşamadım.

• hocam mesajınızı facebook grubundaki sorun yaşayan arkadaşlar için bi konunun içinde paylaştım izinsiz aldığım için kızmazsınız umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

hocam mesajınızı facebook grubundaki sorun yaşayan arkadaşlar için bi konunun içinde paylaştım izinsiz aldığım için kızmazsınız umarım

Sorun yok hocam :) yardimci olma isterim herkese

• kronik telefon arızalarını garanti kapsamında onarmayan garanti sağlayıcıları, umarım kazandığınız o haram paraları eşinizin ve çocuklarınızın cenaze masraflarına harcarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 5 Mart 2015; 0:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welc

Evet arkadaslar acikliyoryUm kronik sarj soketi magdurlarindandim fakat kendim tasarladigim bir plan ile ucretsiz yaptirdim

-buyrun

Emre bey azim yapmış helal

• bende magdurum zorla sarj ediyorum yakinda hic almicak, forumdaki telpa ajanlari ve yalakalari neden bu konuya gelemiyor

• An itibari ile bende bu sorunu yaşıyorum artık. GMD almadan önce çok araştırdım ve çoğu kişide sarj kısmında sıkıntı olduğunu okudum. Bazılarında da hiç bi sorun olmuyormuş. Şans işi. Büyük bi tedirginlikle telefonu bekledim, geldi bi sıkıntı yoktu. Oh be şanslıymışım felan dedim ama 9-10 gün oldu şarj kısmı artık çok gevşek. Çok dikkatli kullanıyordum takıp çıkarırken özellikle. İlk başta zor girip çıkarken şuan çok gevşedi. Muhtemelen de bi süre sonra temassızlık olacak ve garantiye vereceğim.

Yapacak bir şey yok. Telefon güzel telefon ama maalesef böyle bir sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

An itibari ile bende bu sorunu yaşıyorum artık. GMD almadan önce çok araştırdım ve çoğu kişide sarj kısmında sıkıntı olduğunu okudum. Bazılarında da hiç bi sorun olmuyormuş. Şans işi. Büyük bi tedirginlikle telefonu bekledim, geldi bi sıkıntı yoktu. Oh be şanslıymışım felan dedim ama 9-10 gün oldu şarj kısmı artık çok gevşek. Çok dikkatli kullanıyordum takıp çıkarırken özellikle. İlk başta zor girip çıkarken şuan çok gevşedi. Muhtemelen de bi süre sonra temassızlık olacak ve garantiye vereceğim.

Yapacak bir şey yok. Telefon güzel telefon ama maalesef böyle bir sıkıntısı var.

Samsung şarjı kullanın orjinal şarjlar sıkıntılı kullanmayın

• kutudan çıkan kablonun ucundaki 2 adet ufak pini törpüleyin biraz o pinler soketin giriş çıkışını zorlaştırıyor bir süre sonrada sokete zarar veriyor. eşiminki bozuldu garantiye yolladık 50 tl aldılar cihaz hala gelmedi gelince hakem heyetine şikayet edeceğim. anneme almıştık onu törpüledik şimdilik sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celestialbeing

quote:

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

An itibari ile bende bu sorunu yaşıyorum artık. GMD almadan önce çok araştırdım ve çoğu kişide sarj kısmında sıkıntı olduğunu okudum. Bazılarında da hiç bi sorun olmuyormuş. Şans işi. Büyük bi tedirginlikle telefonu bekledim, geldi bi sıkıntı yoktu. Oh be şanslıymışım felan dedim ama 9-10 gün oldu şarj kısmı artık çok gevşek. Çok dikkatli kullanıyordum takıp çıkarırken özellikle. İlk başta zor girip çıkarken şuan çok gevşedi. Muhtemelen de bi süre sonra temassızlık olacak ve garantiye vereceğim.

Samsung şarjı kullanın orjinal şarjlar sıkıntılı kullanmayın

Bi önceki telefonum Samsung'du. Duruyor hala sarj aleti. Fakat acaba bu telefona tam olarak uyumlu mu ? Fişe taktığımız kısımdaki aletin aldığı wolt verdiği wolt telefonla uyumlu mu pile zarar verir mi, daha mı geç sarj eder vs gibi sorular var kafamda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

bende magdurum zorla sarj ediyorum yakinda hic almicak, forumdaki telpa ajanlari ve yalakalari neden bu konuya gelemiyor

Aynı sorun dün bende başladı 2gun oncehıç bırsey yoktu takınca hemen şarjı ediyorduk şimdi takıyorum şarj etmıyor kabloyu bıraz yukarı ıktırırsem öyle şarj oluyor ne yapmak lazım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcus83 -- 12 Ocak 2014; 10:32:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.