Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY Mİ YOKSA CASPER VİA A3216 MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alıcam ama 2 seçenekte kararsız kaldım. Casper Via A3216 mı yoksa General Mobile Discovery mi ? Özellikleri hemen hemen aynı gibi geldi bana. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..

• Arkadaşım discovery kullanıyor gayet memnun casperi bilemem
  • Kespırı denemedim ama disgavıri den memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

Kespırı denemedim ama disgavıri den memnunum

hmm anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msslancer -- 5 Ekim 2013; 17:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msslancer

quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

Kespırı denemedim ama disgavıri den memnunum

hmm anladım

Alıntıları Göster
    Casper ı denemedim ama discovery den çok memnunum 650 ye alınabilecek en iyi telefondur

edit: casper via da 540x960 ve 234 ppi ekranı var gmd nin 720x1280 312 ppi lık hd ekranı bulunuyor ekran bence çok büyük bi ayrıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vites7777 -- 5 Ekim 2013; 19:08:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vites7777

Casper ı denemedim ama discovery den çok memnunum 650 ye alınabilecek en iyi telefondur

edit: casper via da 540x960 ve 234 ppi ekranı var gmd nin 720x1280 312 ppi lık hd ekranı bulunuyor ekran bence çok büyük bi ayrıntı

katılıyorum.
  • Samsung galaxy grand sacma markalara para vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vites7777

Alıntıları Göster
    abilerim banada bi yardımcı olun 850 tl bütcem var gram üstüne para koyamıyorum.bayramdan önce bir telefon alasım ama param boşa gitsin istemiyorum beni en azından 2 sene idare etmnesi lazım malum öğrenci adamız.gm discovery alsam memnun kalırmıyım.yoksa xperia l veya lg l9 mu alsam yada başka neler var...bide arada oyun oynarım ,resimde önemli günde1-2saat internete girerim ... yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Grand gibi saçma sapan cöp parasını haketmeyen telefonlara üzerindeki yazı icin para vermeyin.Discovery çok daha performanslıdır ikisinden de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Swearengen

Grand gibi saçma sapan cöp parasını haketmeyen telefonlara üzerindeki yazı icin para vermeyin.Discovery çok daha performanslıdır ikisinden de
    discovery mi almalıyım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: centella66

abilerim banada bi yardımcı olun 850 tl bütcem var gram üstüne para koyamıyorum.bayramdan önce bir telefon alasım ama param boşa gitsin istemiyorum beni en azından 2 sene idare etmnesi lazım malum öğrenci adamız.gm discovery alsam memnun kalırmıyım.yoksa xperia l veya lg l9 mu alsam yada başka neler var...bide arada oyun oynarım ,resimde önemli günde1-2saat internete girerim ... yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Gm discovery al marka takintin varsa xperia l yada s3 mini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Gm discovery al marka takintin varsa xperia l yada s3 mini al

Alıntıları Göster
    MARKA TAKINTIM HİÇ OLMADI SADECE PARAMIN BOŞA GİTMESİNİ İSTEMİYORUM... O ZAMAN EN MANTIKLISI TERCİHİM DİSCOVERY OLUR .BENİM TEK KUŞKUM YANIMDA YEDEK BATARYA KULLANIRIM AMA DİSCOVERYNİNKİNİ NERDEN BULCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centella66 -- 5 Ekim 2013; 19:42:11 >

• quote:

MARKA TAKINTIM HİÇ OLMADI SADECE PARAMIN BOŞA GİTMESİNİ İSTEMİYORUM... O ZAMAN EN MANTIKLISI TERCİHİM DİSCOVERY OLUR .BENİM TEK KUŞKUM YANIMDA YEDEK BATARYA KULLANIRIM AMA DİSCOVERYNİNKİNİ NERDEN BULCAM

Alıntıları Göster
    HAA BİDE DİSCOVERY BENİ 2 SENE İDARE EDEBİLİRMİ???* önemli olan bu benim için ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centella66 -- 5 Ekim 2013; 19:52:42 >
  • quote:

HAA BİDE DİSCOVERY BENİ 2 SENE İDARE EDEBİLİRMİ???* önemli olan bu benim için ...

Alıntıları Göster
    Ben de Discovery al derim. 2 Hafta öncehttp://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=103817 şuradan aldım. Şuanda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hor kullanmassan neden 2 sene dayanmasın ki ?

• centella66 C kullanıcısına yanıt
    Lg kesinlikle tavsiye etmiyorum şarjı dayanmıyor. Arkadaşımda var L9 oyunları felan kasıyor şarjı çabuk bitiyor. Ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanternyard

Ben de Discovery al derim. 2 Hafta öncehttp://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=103817 şuradan aldım. Şuanda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hor kullanmassan neden 2 sene dayanmasın ki ?

Peki ses kalitesi nasıl ? Kutu içeriğinde neler var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msslancer -- 5 Ekim 2013; 21:23:45 >
  • Bence discovery
  • Bak garanti olayından casper ama telefon performans dersen discovery... Dükü telpa iyi bir garanti şirketi değildir kangren edebilir sizi...
  • quote:

Arkadaşlar yeni telefon alıcam ama 2 seçenekte kararsız kaldım. Casper Via A3216 mı yoksa General Mobile Discovery mi ? Özellikleri hemen hemen aynı gibi geldi bana. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..

Casper 3216 yigenime aldim 3 ay oncr cok memnun
    Bende dun gm discovery aldim
    İkside ayni sadece gm ozellik olarak 1 adim onde
    Oda ekran goruntusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Arkadaşlar yeni telefon alıcam ama 2 seçenekte kararsız kaldım. Casper Via A3216 mı yoksa General Mobile Discovery mi ? Özellikleri hemen hemen aynı gibi geldi bana. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..

Casper 3216 yigenime aldim 3 ay oncr cok memnun
    Bende dun gm discovery aldim
    İkside ayni sadece gm ozellik olarak 1 adim onde
    Oda ekran goruntusu
    casper vıa a3 de adreno 200 var güldürmeyin General mobile discovery al hem daha ucuz 50 tl Gmd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.