Şimdi Ara

General Mobile Gm 21 Pro 128 GB 2196 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm-21-pro-128-gb-general-mobile-garantili-p-HBCV000008I9GZ?magaza=%C4%B0LBEY-TEKNOLOJ%C4%B0

• fiyat 2 gündür bu şekilde fakat alınamıyor. yani yanlış alarm   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Aralık 2021; 21:4:43 >
  • şarj ederken fazla ısınıyor demişler... fazla ısınma zamanla bir yerinde arıza çıkartacaktır.

bu aralar çevremdeki arkadaşlardan telefon alanlar oldu...

ağırlığı ve büyük kasayı dert etmezsek, en beğendiğim poco x3.

• 2 sene gm sattım, cidden paraniza yazık.. Aileden de 3-5 kişiye aldırdım, bin pişman oldum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 10T pro almak amacıyla bir süredir araştırıyorum, fiyat ve sroklar o kadar oynak ki en sonunda bu tür bişey almaktan korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce alıp sosyal medya için kullanayım diye almaya çalıştım sepete eklenemedi

• vindobona V kullanıcısına yanıt

Ben de tam f/p diye 2 tane birden alacaktım aile içine ama dur düşüneyim bir daha o vakit 😁 şaka bir yana kurt düştü içime. Ne sıkıntılar bunlar hocam acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I phone 13 PRO 128 gb
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mexalon M kullanıcısına yanıt

Bayisi olarak atış yaptım, illallah ettirdi, hocam detaya gerek yok. Kalitesiz işte, xiaomi falan alın daha iyi.. Boşuna buna para vermem ben olsam..

• Çok teşekkür ederim dikkate alacağım sağolun

• GM8 ve 9GO kullandım. 9GO aldığıma bin pişman oldum fakat 8'den çok memnun kaldım.

• Samsung m21 takip edin o düşünce alın bu gm asla alınmaz

• gm kapanmadı mı artık. sahibi başka ithal marka getirecek galiba telefonlar güncelleme falan alamaz sonra üzülmeyin

• Sepete eklenmiyor zaten o telefon guzel ve riskli m12 alin agir bir telefon fotosu iyi pil guzel ekran dandik parlak degil o paraya alinir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, telefonda hızlı şarj özelliği var mı.? Telefon ile gelen şarj aleti dk da 1 birim şarj ediyor, bu durum normal mi?

• inexo kullanıcısına yanıt

custom 12 yükledim şimdilik memnunum  

• Sakın almayın sattıkları telefonun arkasında durmayan kopla bir firma.

GM 9 PRO aldık bir tane bile Google tabanlı telefona güncelleme gelmeden yeni telefon çıkardılar.

• Hangi ucuz firma güncelleme veriyor ki GM versin. Bir Apple bir Samsung gerisi boş.

Donanım fiyat performans ise alınır. Düşük bütçeli yaşlı genç insanlar için iyi performans cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.