Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.716.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo vibe P1 mi alsam yoksa bu telefonu beklesem mi? ustalardan yorumları alayım.

İhtiyaç olarak batarya günü çıkarsın.Öyle oyun oynamam, bişiler izlemem vatsap-tivitır-sınapçet bide forum için tarayıcı kullanırım.Performans olarak sizce hangisi beni mutlu eder?
  • hala fiyatı, cikis tarihi belli değil. yazık yaptiklari ise bak. buna göre telefon bekleyenler bence baska modellere yonelsin. bu sessizlik anca mayisa cikacaginin habercisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Sd kart desteklemiyor çok büyük sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi 1aydır telefonsuzum bildiğin.Açıklancaksa açıklansın artık şu tarih fiyatınıda geçtim tarihi açıklansın yazıktır ya mart sonu nisan başı dediler daha tarih belli değil böyle iş mi olur
  • Cihazların performansları aynı. Lenovo şarj olarak daha iyi kullanım sunar. Onun dışında GM 5+ daha iyi kameralara sahip ve daha ince/şık bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Cihazların performansları aynı. Lenovo şarj olarak daha iyi kullanım sunar. Onun dışında GM 5+ daha iyi kameralara sahip ve daha ince/şık bir cihaz.

Peki fiyatlarınıda göz önünde bulundurursak siz hangisini tavsiye edersiniz? (5 plusı 1 milyar olarak düşünürsek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Peki fiyatlarınıda göz önünde bulundurursak siz hangisini tavsiye edersiniz? (5 plusı 1 milyar olarak düşünürsek)

İkisi de güzel cihazlar, hangisi size daha mantıklı geliyorsa onu tercih edin. Benim en büyük problemim şarj olduğu içim Lenovo Vibe P1 modelini tercih ettim.
  • asus zenfone 2 laser 5,5 olanı almak üzereydim gm5 i gördüm ve beklemeye başladım ama bu bekleme olayı da beni sıkmaya başladı artık insan en azından fiyatını açıklar az önce gittigidiyor dan mesaj geldi lg g3 32 gb olan modeli 999 tl diye valla niyetimi bozmaya başladım general mobile yöneticileri takip ediyorsanız haberiniz olsun yalnız olduğumu da sanmıyorum bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

İkisi de güzel cihazlar, hangisi size daha mantıklı geliyorsa onu tercih edin. Benim en büyük problemim şarj olduğu içim Lenovo Vibe P1 modelini tercih ettim.

1-1.5 haftadır P1'i inceliyorum bende kararımı P1'den yana kılmıştım lakin 5 plus bozdu her şeyi.Arasında ki fiyat farkı özellikle.. ama 5 plus'ın ne zaman çıkacağı belli değil bi belli olsa ona göre hareket etcem bende aslına bakarsak.. nisanın ilk haftaları çıkarsa bekleyecem ama daha ne tarih belli nede başka bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan14

asus zenfone 2 laser 5,5 olanı almak üzereydim gm5 i gördüm ve beklemeye başladım ama bu bekleme olayı da beni sıkmaya başladı artık insan en azından fiyatını açıklar az önce gittigidiyor dan mesaj geldi lg g3 32 gb olan modeli 999 tl diye valla niyetimi bozmaya başladım general mobile yöneticileri takip ediyorsanız haberiniz olsun yalnız olduğumu da sanmıyorum bu konuda...

Yalnız olmadığınıza emin olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan14

asus zenfone 2 laser 5,5 olanı almak üzereydim gm5 i gördüm ve beklemeye başladım ama bu bekleme olayı da beni sıkmaya başladı artık insan en azından fiyatını açıklar az önce gittigidiyor dan mesaj geldi lg g3 32 gb olan modeli 999 tl diye valla niyetimi bozmaya başladım general mobile yöneticileri takip ediyorsanız haberiniz olsun yalnız olduğumu da sanmıyorum bu konuda...

Bende size katılıyorum

• Gelsinde alalım yaa. Bana performsns urunu lazım. Asus zenfone 2 ile 5plusarasında kaldım. Aslında 5 plus ı beklemezdim ama tasarımı çok hoş ve asus zenfone 2 nin çok sorunu var diyolar şarj şebeke vb diye. Siz ne onerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ->Nike<-

Gelsinde alalım yaa. Bana performsns urunu lazım. Asus zenfone 2 ile 5plusarasında kaldım. Aslında 5 plus ı beklemezdim ama tasarımı çok hoş ve asus zenfone 2 nin çok sorunu var diyolar şarj şebeke vb diye. Siz ne onerirsiniz.

asus ve samsungtan uzak durcaksın kardeşim bunu öneririm
  • quote:

Gelsinde alalım yaa. Bana performsns urunu lazım. Asus zenfone 2 ile 5plusarasında kaldım. Aslında 5 plus ı beklemezdim ama tasarımı çok hoş ve asus zenfone 2 nin çok sorunu var diyolar şarj şebeke vb diye. Siz ne onerirsiniz.

Ekran kötü, kasa kalın, kamera kötü. 5plus hepsinde daha iyi. Açıkçası tasarımı ve ekran ışığı o kadar kötü ki sistemi ne kadar iyi olursa olsun Zenfone 2den soğuyor insan
  • Güncellemeleri hemen alacagı için 5 plus beklıyorum ama beklemekten sıkıldım. G4 e dogru kaymaya basladım.

• Ya 5 plus tanda açıklama gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ->Nike<- -- 18 Mart 2016; 22:15:39 >
  • Şimdi bunda parmak izi okuyucusu yok değilmi? Yazık etmişler bu cihaza.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Şimdi bunda parmak izi okuyucusu yok değilmi? Yazık etmişler bu cihaza.

Kardes saçmalamayın sizde. Parmak izi okuyucusu olsa fiyat artcak ondan sonra fiyat neden fazla yazık etmişler dşyceniz kafanızmı iyi

• quote:

quote:

Kardes saçmalamayın sizde. Parmak izi okuyucusu olsa fiyat artcak ondan sonra fiyat neden fazla yazık etmişler dşyceniz kafanızmı iyi

Sizde haklısınız ama parmak izi okuyucusu artık çoğu cihazda var. İnsan yeni bir telefon alınca istiyor yani. Bu yaz telefon değiştirmeyi düşünüyorum aklımdakilerden biride 5plus zaten ama parmak izi okuyucusu da olsaydı keşke...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sizde haklısınız ama parmak izi okuyucusu artık çoğu cihazda var. İnsan yeni bir telefon alınca istiyor yani. Bu yaz telefon değiştirmeyi düşünüyorum aklımdakilerden biride 5plus zaten ama parmak izi okuyucusu da olsaydı keşke...

TT175 ve lenovo p1'e bakın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.