Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.716.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

quote:

Orijinalden alıntı: ->Nike<-

quote:

Şimdi bunda parmak izi okuyucusu yok değilmi? Yazık etmişler bu cihaza.

Kardes saçmalamayın sizde. Parmak izi okuyucusu olsa fiyat artcak ondan sonra fiyat neden fazla yazık etmişler dşyceniz kafanızmı iyi

Sizde haklısınız ama parmak izi okuyucusu artık çoğu cihazda var. İnsan yeni bir telefon alınca istiyor yani. Bu yaz telefon değiştirmeyi düşünüyorum aklımdakilerden biride 5plus zaten ama parmak izi okuyucusu da olsaydı keşke...

TT175 ve lenovo p1'e bakın

Hocam alabilirsem Xiaomi düşünüyorum. Yurtici sadece 5plus alırım yazılım ve fiyattan dolayı. Discovery den sonra güncelleme önemli benim için. Eğer Xiaomi olmazs başka telefona Bakmam büyük ihtimalle. Pil de çok önemli değil zaten benim için. Discovery yetiyor desem yalan olmaz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• şu telefonun tarihi açıklanmadıkça çıldırıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardes saçmalamayın sizde. Parmak izi okuyucusu olsa fiyat artcak ondan sonra fiyat neden fazla yazık etmişler dşyceniz kafanızmı iyi

Sizde haklısınız ama parmak izi okuyucusu artık çoğu cihazda var. İnsan yeni bir telefon alınca istiyor yani. Bu yaz telefon değiştirmeyi düşünüyorum aklımdakilerden biride 5plus zaten ama parmak izi okuyucusu da olsaydı keşke...

Hocam alabilirsem Xiaomi düşünüyorum. Yurtici sadece 5plus alırım yazılım ve fiyattan dolayı. Discovery den sonra güncelleme önemli benim için. Eğer Xiaomi olmazs başka telefona Bakmam büyük ihtimalle. Pil de çok önemli değil zaten benim için. Discovery yetiyor desem yalan olmaz...

xiamoinin telefonlar güzel mi4 falan düşünüyodum bende ama dil olayı nasıl olcak garanti olayı nasıl olcak keşke türkiyede pazarları olsa xiamoinin yoksa şimdi hiç buralarda sürtmez gider çekerdim bi tane mi4

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

xiamoinin telefonlar güzel mi4 falan düşünüyodum bende ama dil olayı nasıl olcak garanti olayı nasıl olcak keşke türkiyede pazarları olsa xiamoinin yoksa şimdi hiç buralarda sürtmez gider çekerdim bi tane mi4

Garantiyi de göze aldım işte. Bakalım hangisi kısmet olacak. Konuyu saptırmayalım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak elimde 2 yıllık LG g3 var. G3 yerine bu telefonu almayı düşünüyorum. Fakat biraz kararsızım. Sizce almaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukberk

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak elimde 2 yıllık LG g3 var. G3 yerine bu telefonu almayı düşünüyorum. Fakat biraz kararsızım. Sizce almaya değer mi?

daha fiyatı açıklanmadı fiyatı bi açıklansında bakalım ona göre
  • büyük ihtimalle 999 lira olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muko1676

büyük ihtimalle 999 lira olacak

Sağolun hocam

• siteye düştüyse nisanın başında çıkar belki
  • En azından GM 4G gibi yarım fiyat yani 949 TL olsun. Ama 999 TL demek insanlarla alay etmek demektir.
  • Sırf 999 dıye içimden almak gelmıyor. 1000 tl altı keske demeselerdı. Resmen dalga gecıyorlar.

• Ya röportajı naaıl dinliyonuz ceo siyo zaten ongorduğumuz fiyat 999tl fakat ne olursa olsun fiyat değişse bile 1000 tl altı olcak. Orda kastı bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999 TL ise alınmaz. 1000 lirayı verecek adam gider g4 alır

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

999 TL ise alınmaz. 1000 lirayı verecek adam gider g4 alır

Birader git paralel ithalat 1200 lira g4 alda gör. Hatta 1.500 a normalini alda gor. 10 mb lık ıyunda cayır cayır ısınıp nasıl kasıyo hiç bekle git al

• Ağır saçmalmışsın. Kulkanmadığın telefon hakkında yorum yapma bence

• lgye 5 kuruş para vermemde şu gm plus nisanın ilk haftası falan gelirse verir 1milyar alırım 1milyar olsada rakiplerinden daha f/p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 19 Mart 2016; 14:19:51 >
  • Cihaz mesut çevigin elin ne geçmiş bi inceleme yı izleyecem kamera,ses ve ekran güzelse G7 den buna gecem...

• hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Git al 1200 e g4 ü ithalatçılardan. Kul yapımı bir şey sonuçta her markada sıfır üründe olsa sıkıntı çıkabilir. Şayet öyle bir durumda telefonunu garanti kapsamında tamir ettiremiyorsun ya da değiştirtemiyosun. Ya atıcaksın cihazı ya da parayla yaptıracaksın. E öyle bir durumda da ne anladım o işten ne anladım 1200 liradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Ağır saçmalmışsın. Kulkanmadığın telefon hakkında yorum yapma bence

Kardeş boş yapma tel alcam diye piyasadaki tum telleri inceledim sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Cihaz mesut çevigin elin ne geçmiş bi inceleme yı izleyecem kamera,ses ve ekran güzelse G7 den buna gecem...

Link atarmısın?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.