Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.718.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler allaşkına konuyu sapıtmayın konu GM 5 Plus konusu sizin saçma sapan sidik yarıştırma konunuz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ->Nike<-

quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Cihaz mesut çevigin elin ne geçmiş bi inceleme yı izleyecem kamera,ses ve ekran güzelse G7 den buna gecem...

Link atarmısın?

bu videodan bahsediyor

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Gelecegin-baglanti-sekli-USB-TypeC-hakkinda-her-sey.htm

• Daha inceleme videosu yayınlan madi ama yakındır cihaz şu an mesut çevigin elinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Daha inceleme videosu yayınlan madi ama yakındır cihaz şu an mesut çevigin elinde.

aynen 1haftaya düşer güzel bir inceleme.aslında incelemeye pekte gerek yok belli zaten tüm özellikler çıkış tarihi önemli şu an
  • Yav çıkarsınlarda şu teli bi bakıp alalım bekle bekle bıktık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatana düştüyse nisanin ilk haftasi satiş baslar. Zaten 4.5G ile birlikte cikmasi en mantiklisiydi

• 999 dan çıkarsa biraz alayvari bir rakam olucak
    1000 tl nin altında olucak derken 1 lirami altinda olacak sadece
    Bence 899
    Yada 949 olmali
    Aksi olursa yine satar ama bazi kisiler kil olup almayabilir
    Ve kurumsal bir firmanin 1000 tl nin altinda olacak dediği cihaz 999.99olarak sunulmamali

• quote:

Orijinalden alıntı: PiSYaKiSiKLi34

999 dan çıkarsa biraz alayvari bir rakam olucak
    1000 tl nin altında olucak derken 1 lirami altinda olacak sadece
    Bence 899
    Yada 949 olmali
    Aksi olursa yine satar ama bazi kisiler kil olup almayabilir
    Ve kurumsal bir firmanin 1000 tl nin altinda olacak dediği cihaz 999.99olarak sunulmamali

vatan 999dan sürüyo hocam
  • Link?
  • Ben cok ahlaki bulmadim
    1000tl altinda olacak sözünü
    Bumudur1000 tl altinda olacak sozunun karşıligi
    Diyecek cok sey var ama bi stoklara girsin bakalim değişim olacakmi fiyatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

Link?

üstte var birisi atmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiSYaKiSiKLi34

Ben cok ahlaki bulmadim
    1000tl altinda olacak sözünü
    Bumudur1000 tl altinda olacak sozunun karşıligi
    Diyecek cok sey var ama bi stoklara girsin bakalim değişim olacakmi fiyatta

hocam keşke daha aşşa bir fiyat olsa 900 falan bende yorumumda belirttim zaten üstlerde resmen dalga geçiyor şerefsizler diye ama naparsın vatan 999dan sürcek işte belki ürün çıkmaya değişir fiyat..
  • Ya adamlar 1000 tl alti demis 999 olmus. Dogrumu dogru dalga gecmekle falan alakasi yok bukadarda abartmayin. Canavar gibi makina yapmislar alin işte polemige girmeyin yada gidin casper m1 alin, nebilim tuğla gibi lenovo alin yada 3000 verin s7 alin paraniz varsa. Bence alet 999 eder helal hos olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dinazort

Ya adamlar 1000 tl alti demis 999 olmus. Dogrumu dogru dalga gecmekle falan alakasi yok bukadarda abartmayin. Canavar gibi makina yapmislar alin işte polemige girmeyin yada gidin casper m1 alin, nebilim tuğla gibi lenovo alin yada 3000 verin s7 alin paraniz varsa. Bence alet 999 eder helal hos olsun

alet 999 eder bu pazarda ona laf yok zaten ama 1000 lira altı deyip 999 liradan piyasaya sürmek resmen t..ak geçmektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Sırf 999 dıye içimden almak gelmıyor. 1000 tl altı keske demeselerdı. Resmen dalga gecıyorlar.

İphonu Alırken Hiç Sorgulamadan Milyarları Verdiniz Siz Mümkünse Almayın Boşverin
  • Evet sorgulamadan aldım sanane

• quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Evet sorgulamadan aldım sanane

Firma Sahibide 1000 Lira Altı Dedi 1000 liranında altında ee adam 1200 tl denmi cıkarttı sorunlumusun
  • 1000 TL altı dendi 999 TL çıkarmak dalga geçmek değilde nedir ya. Bide savunanlar var. 1000 TL seviyesinde satacagiz denilseydi o zaman. Kimse de bir şey diyemezdi. Klasik ali cengiz oyunu. Tel iyidir kötüdür o önemli değil. Önemli olan ağızdan çıkan sözdür. 1 saate serviste işiniz olacak denildi, ben nerden bilecem güvenecem 1 saate servis işine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol.star -- 20 Mart 2016; 2:24:25 >
  • En kötü ihtimalle gm5plus alırım diyordum bunuda 999a çıkardılar. Vay anasını neye baksam sıkıntı çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erol.star E kullanıcısına yanıt
    999<1000 tl. Yani bin tl alti olmus oluyor. Hem avrupa fiyatina vergi dahil zaten 940 kusur lira fiyat oluyordu. Siz kactan bekliyordunuz?

Bu arada vatan linkini bulamadim telefonun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.