Şimdi Ara

Generali sigortamı hdi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kasko yenileme tarihim geldi ve sigortacı arkadaşımdan rakamları istedim..Generali ve hdi sigorta birbirine cok yakın..gectigimiz 2 sene generali sigorta ile kasko yapmıştım ve cok memnunum..ama sigortacı arkadas hdi nin de generali kadar iyi bir sigorta şirkeri olduğunu söylüyor..her ikisinin kasko rakamı aynı sayılır ama Generalide 500 tl ye kadar hasarsızlık indirimi bozulmaz iken Hdi sigortada rakam limiti yok..yani rakam ne olur ise olsun 1 adet kaza hasarsızlık indirimi dahilinde oluyor..

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

selamlar

• Allianz'ı öneririm. Şıklara sonradan soktuk ama kusura bakma.
  • teşekkürler..yarın onunda fiyatını sorayım sigortacı arkadaşa..
  • genel yorum yapkmak olursa. kaskonun fiyatı önemli ama fiyattan daha önemlisi olan tek nokta kasko şirketin her hangibir hasarda ikilemeden ödeme yapmasıdır. 5 aşagı 10 yukarı tüm kasko şirketlerin yakın fiyat biçer. bu yüzden A , B sigorstasına yaptırmaktan ziyade hasarda veya kücük onarımlarda sorunsuzca işinizi hallede biliyorsanız en iyi kasko o dur.

benim tercih ettiğim sigorta AXA.

çevremdeki insanların bir çoğu AK sigortayaa yaptırıyor ve öneriyor. en uygun fiyatlı sigorta oldugunu belirtiyorlar ama nederecede güvenilir bilmiyorum.
    fiyat bakımından ele alırsak kasko şirketlerini AK danda fiyat almanızı öneririm.

benim icin fiyat önemli degil sorunsuz işim hallolsun diyorsanız AXA,ANADOLU iyi bir tercih olur.

sizin sorunuza gelince tabikide hasarsızlık bozulmadan limitsiz tercih etmenizi öneririm. cünkü aracın en işe yaramaz parcası 300 tlden başlıyor. zaten uyanık yetkili servisler kaskoyu ile yapılacagını duyunca şişik bir fiyat öne sunuyor. bu yüzden limitsiz olması daha iyi olur.
    hdi nasıl bir sigorta onuda arastırmak gerekir...

bu arada poliçeye yeni madde eklenmiş.bende aracııma kasko yaptırcagımdan dolayı ögrendim bunu. deprem olayında ,aracın hasara ugradıgında kasko aracın tüm masraflarını karşılıyor. eski poliçede deprem olayında hasar görmüş aracın %25ini ödüyorlardı.

tabi bu madde istege baglı olan birsey biraz fazla veririsin full deprem maddesinide ekletirsin, yoksa eskisi gibi herseyi göze alarak kaskonu aynı şekilte yenilete bilirsin.

• AXA sigortanın iyi oldugu söylenir hep.
  • ben sürekli siğorta işlemlerimi, yapı kredi sigortaya yaptırırım. hemde acentaya değil, özellikle bölge müdürlüğüne giderim.
    zaten gide gele samimi olduk...yapı kredi siğortadan memnunum...
  • teşekkürler arkadaşlar..bir kaç gündür iş yoğunluğundan ilgilenemedim..yarın halledicem artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.