Şimdi Ara

generalsle ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm bnm sorum generals e yeni başladım amatör değilim fena oynamıyorum da size şunu sorcam

bn genelde usa olursam helikopterleri kullanırım ya da paladinleri karşı taraf (arkadaş:D) eğer bn amerikayı seçersem o da amerikayı alıyor ve sürekli roketçi piyade basıyor. 30 kişilik bölükler halinde oturtuyor bunlar bi bölük zaten 40 helikopteri idiriyor rahat. bunlardan kurtulmak için ne yapardınız??

mesela bnm bi taktiğim çin olursam nuke cannon atıyorum 20 tanesi gidio bi atışta ama amerika olunca yapcak bişey bulamadım aurora bomber la öldürmeye çalışıom bi seferde ondan 15 asker gidio bnm 2 uçak gidio 5000 dolarlık sizin de bu konuda aklınıza gelen taktik varsa alabilir miyim

bi de eğer bildiğiniz güzel 1-2 tane püf nokta varsa yazabilir misiniz ufak taktikler gibi...

şimdiden sağolun.

• Dostum keskin nişancı yapsana. 2 tane götür yanında, 20 saniye sürmez roketçileri temizlemeleri.
    Yanlız nişancıyı basabilmek için önce sağ taraftaki listeden açmalısın.
  • düşündüm de red alert de sniper lar çok yavaştı mesela bn 50 tane roketçiden bahsediom hepsini temizlemesi kısa sürer mi?
  • normal silahlı askerlerden üret 50 tane ..çünkü benim hatırladığım ..bazukacılar .silahlılara çok etkisiz..
  • dayayacaksın flashbangli piyadeleri, bak rocketer kalıyormu ortalıkta!
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanigde

düşündüm de red alert de sniper lar çok yavaştı mesela bn 50 tane roketçiden bahsediom hepsini temizlemesi kısa sürer mi?

Çok hızlı bir şekilde temizler.
  • sniper diye usada dehşet bir inv katili dururken böyle bir soru sorman ilginç..50 taneye karşı 10 sniper çıkar..10 sn de biter işleri..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • snipleri chinoklara bindir uzaktan uzaktan indir
  • peki china nın overlord larına nasıl karşı koyabiliriz bu konuda da düşüncelerinizi alabilir miyim?? özellikle overlordların üstünde gatling gun varsa??
  • yani mesela adam 3 tane gatling tank 7-8 tane de gatling updateli overlord ile geliosa??
  • ayhhh eski günler aklıma geldi tekrar bulup kursammı ne
  • ya bendede genarals gırıom oyun benım adamlarım 1 dk sonra patlıyo game over yazıo ne iş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanigde

yani mesela adam 3 tane gatling tank 7-8 tane de gatling updateli overlord ile geliosa??

yok mu buna karşı koyabilecek?
  • vistada çalıştırabilen var mı ? zero hour'u
    vistada tek çalışmayan oyunum bu oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.