Şimdi Ara

Geniş Taban Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 jant lastigim vardı bunları satıp 16 inç 195/45/16 aldım - leri +sı nedir ? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazann06 -- 1 Şubat 2013; 14:26:40 >

• Eski lastiğinin tam ölçüsünü verirsen daha anlaşılır olursun...
  • 13" den 16" e geçmeyi nasıl başardın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Eski lastiğinin tam ölçüsünü verirsen daha anlaşılır olursun...

175/75/13 jant lastigim vardı.
    195/45/16 9 Ofset Jant Lastik aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazann06 -- 1 Şubat 2013; 16:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

13" den 16" e geçmeyi nasıl başardın ?

13 jantta sürekli esneme vardı langır lungur hem konfor hemde görünüş açısından geçtim.
  • Yeni lastiğiniz ile göstergeniz 100 km/h olduğunda aslında hızınız 98.2 km/h olacaktır. Fark % 1.8 olduğundan tolere edilebilir değerler içinde kalmaktadır.
    Aracın yol tutuşu artar fakat konfor azalır yolun sesini daha fazla duyarsınız yoldaki çukurları daha fazla hissedersiniz lastiğin balon yapıp patlama vaziyeti artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazann06

quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

13" den 16" e geçmeyi nasıl başardın ?

13 jantta sürekli esneme vardı langır lungur hem konfor hemde görünüş açısından geçtim.

Konfor azalır şimdiden haberiniz olsun..

Aldığınız lastiğin yanağı çok az..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 185 60 r14 e geçseniz, konfor ve yol tutuş açısından daha dengeli olurdu..Geçtiğiniz ölçünün eksileri konfor ve artan yakıt tüketimi olacaktır.
  • Sorun olmaz iyi yapmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. Konu açılmışken bir soruda ben sorayım. 185/65/15 88T'in muadili ne olabilir acaba. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar638

Selamın aleyküm hayırlı akşamlar. Konu açılmışken bir soruda ben sorayım. 185/65/15 88T'in muadili ne olabilir acaba. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

195/55/16 olur ama cok farkeden birsey olmaz sen kendi olcunu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramazann06

13 jant lastigim vardı bunları satıp 16 inç 195/45/16 aldım - leri +sı nedir ? yardımcı olursanız sevinirim.

Konfor aazalir yakiti artar.yol sesini daha fazla alir. Yol tutusu daha iyi olur

• Teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar
  • Konforda belirgin bir değişiklik hissedeceksin diye düşünüyorum
  • konforum iyidi arkadaşlar cidden araç basık yada kesik yay degildi ama çukura girince 13 lastikle seker gibi yaylanıyodu :S yakıtı yakacagını biliyorum bakıcaz olmassa değiştiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.