Şimdi Ara

GENPA'DAN ALDIĞIM TELEFON KAYIT DIŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4'ü ekranında ölü piksel var diye garantiye göndermiştim ve bugun gidip yeni cihazı genpa'dan aldım. Yalnız telefoa kartı takıp kullanmaya başladığımda telefonun kayıtlı olmadığı ve bir hafta içinde kapanacağına dair bir mesaj geldi. Yalnız şöyle birşey varki mesajdaki imei numarası telefonun imei numarasından farklı ve ben telefonun kendi imei numarasını internette kontrol ettiğimde kayıtlı gözüküyor! Acaba bu neden kaynaklanıyor yada nasıl böyle bişey olabiliyor ?

• Bazen yanlis mesaj gonderiyorlar, imei farkliymis ustelik, canini sikma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

Bazen yanlis mesaj gonderiyorlar, imei farkliymis ustelik, canini sikma
    İnşallah bir sorun cıkmaz ! Pazartesiye kadar genpayada ulaşamıycam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lumiere_Brothers

İnşallah bir sorun cıkmaz ! Pazartesiye kadar genpayada ulaşamıycam şimdi

Alıntıları Göster
    internetten imei sorgulama yapsana abicim bakalım ne çıkacak ?
  • Hattını taktığın başka bir telefona ait olabilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Hattını taktığın başka bir telefona ait olabilir!
    İnternette sorgulattığımda kayıtlı gözüküyor! Zaten dediğim gibi mesajdaki imei numarısıyla telefonun imei numarası birbirinden farklı
  • quote:

İnternette sorgulattığımda kayıtlı gözüküyor! Zaten dediğim gibi mesajdaki imei numarısıyla telefonun imei numarası birbirinden farklı

Alıntıları Göster
    Hattını telefonun genpadayken hangi telefona taktın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

bununla alakası yoktur. çünkü ben cihazımı garantiye verdigim zaman hattımı 2 3 farkı telefon ile kullandım. cihazım gelip hattımı taktıgımda imei uyarısı almadım hiçbirzaman
  • quote:

Kullandığım telefon eski telefonumdu kayıtlı zaten imei numarası onada ait değil
  • quote:

evet

bu konunun aynısı 3.açılışı kapanmaz merak etme imei farklıymış kendi ağzınla söylüyorsun kayıtsız olan bir telefona hattını takmışsın sonra ozaman tespit etmişelrdir.Mesajıda daha yeni gelmiş senin iphone ile bir alakası yok kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

evet

bu konunun aynısı 3.açılışı kapanmaz merak etme imei farklıymış kendi ağzınla söylüyorsun kayıtsız olan bir telefona hattını takmışsın sonra ozaman tespit etmişelrdir.Mesajıda daha yeni gelmiş senin iphone ile bir alakası yok kafan rahat olsun.

Telefonu teknik servise verdikten sonra kullandığım cep telefonu 4 yıldır kullandıım cep telefonu zaten yukarda da söylediğim gibi imei numarası o 4 yıldır kullandığım telefona da ait değiil...

• quote:

quote:

quote:

evet

Telefonu teknik servise verdikten sonra kullandığım cep telefonu 4 yıldır kullandıım cep telefonu zaten yukarda da söylediğim gibi imei numarası o 4 yıldır kullandığım telefona da ait değiil...

Alıntıları Göster
    Telefonun dinleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Telefonun dinleniyor

????
  • quote:

quote:

quote:

evet

ozaman yanlışlıkla mesaj atmışlardır kale alma bu ara herkese olmaya başladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Telefonun dinleniyor

????

Alıntıları Göster
    Genpadan değişim olduğu zaman servise verdiğin iPhone un kaydı siliniyor. Bu nedenle öyle bi mesaj alıyorsun. Benim de ekimin başında iPhone um değişti genpadan ve değiştikten bir gün sonra 'Yasal Uyarı' şeklinde mesaj geldi ve orada yazan imei eski iPhone umun imeisiydi. Bir problem yok yani bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: colonel_215

Genpadan değişim olduğu zaman servise verdiğin iPhone un kaydı siliniyor. Bu nedenle öyle bi mesaj alıyorsun. Benim de ekimin başında iPhone um değişti genpadan ve değiştikten bir gün sonra 'Yasal Uyarı' şeklinde mesaj geldi ve orada yazan imei eski iPhone umun imeisiydi. Bir problem yok yani bu durumda.

Mesajdaki imei numarası eski iphona da ait değil
  • quote:

quote:

Mesajdaki imei numarası eski iphona da ait değil

Alıntıları Göster
    Bende dediğim gibi olmuştu. Eğer kendi kullandığınız telefon haricinde herhangi başka bir telefona takıp, sadece telefonu açıp kapattıysanız dahi o telefon için mesaj gelmiş olabilir.

• quote:

Bende dediğim gibi olmuştu. Eğer kendi kullandığınız telefon haricinde herhangi başka bir telefona takıp, sadece telefonu açıp kapattıysanız dahi o telefon için mesaj gelmiş olabilir.

Artık bilmiyorum ya pazartesi günü genpa'yı arayıp bir konusucam! Ama sanırım mesajdaki imei numarası farklı oldugu için telefonu kapatılması gibi birşey sözkonusu değil dimi ?
  • Size gelen mesajdaki imei hangi telefona aitse o kapanacaktir. Eğer size ait bir telefonun imeisi degilse endiselenmenize gerek yok.
  • aldigim hafta bozuk cikan 3gs im degistiginde ayni mesaj bana da geldi sorun yok.eski cihazi yurtdisina cikartiolar komple ondan kaynakli kafan rahat olsun degisimi belirten evragi sakla ne olursa olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.