2 Gün önce telefonumu teslim ettim genpaya. Netten takip ediyorum süreci, ertesi gün telefon onarımda yazıyodu. Bugün sabahtan durum bilgisi değişti ve "Durum:Değişim cihazı bekleniyor" şeklinde.
Daha önce genpaya telefon bırakan yada değiştirme işlemi yaşamış olanlar varsa bunun ne anlama geldiğini öğrenebilirmiyim?
Sanırım iphonemi değiştircekler. Umarım başka bir anlama gelmiyodur
Evet cihaz değiştirilecek anlamına geliyor ;)
bende oldu aynısı... sonuç; "değişim" gözün aydın...
3gs mi - 4 mü_?
quote:
Orijinalden alıntı: trkkrsy
bende oldu aynısı... sonuç; "değişim" gözün aydın...
3gs mi - 4 mü_?
3G 8GB
İyi oldu ama 1 yıl daha garantisi var, elden çıkarmayı ve 3GS'e geçmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler
(Renkdaş sanada teşekkürler )
Benim genpadaki telefonun durumu değişti. Ama 2 saattir güncelleme var diyo. Belkide daha öncedir.
Durum Cihazinizin durumu güncellenmektedir, lütfen kisa bir süre sonra tekrar deneyiniz. Tamir Detayı Cihaz Degistirildi Son işlem tarihi 02/12/2010
Önceden tamir detayında "Test OK" şeklinde bir ibare vardı. şimdi böyle oldu. Sonuç olarak telefonu yarın gidip alabilirmiyim?
Aynı şekilde bende iphone 3g 8 gb telefonumu genpaya servise verdim değişitirecekler telefonumu değişim cihazı bekleniyor yazıyor.Hangi tarihte verdin servisi acaba telefonu?
Geçen hafta salı verdim. yine geçen hafta perşembe günü durum bilgisi değişim cihazı bekleniyor şeklinde değişmişti. Yani 1 hafta bekledim değişim cihazının gelmesi için.
Vay arkadaş seninle verdiğimiz tarihler aynı değiştirilme onayı alınan tarih aynı telefon aynı ama benimkini değiştirmediler hala bu genpa nın bana garezi var.Hangi şubeden verdin telefonunu birde sorun neydi ?
quote:
Orijinalden alıntı: trouble1
Vay arkadaş seninle verdiğimiz tarihler aynı değiştirilme onayı alınan tarih aynı telefon aynı ama benimkini değiştirmediler hala bu genpa nın bana garezi var.Hangi şubeden verdin telefonunu birde sorun neydi ?
Kısmet hocam
Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez
Arıza Açıklaması WİFİ AĞLARINI GORMUYOR. YAZILIM GUNCELLENMIS AYARLAR SIFIRLANMIS YINEDE AGLARI GORMEDIGI SOYLENIYOR // KASADA ACIKLIK KOSELERDE HASAR VAR. SARJ GIRISINDE CATLAK VAR.
Sanırım şubeden kaynaklanıyor.Ben kadıköye verdim 1 günde kadıköyden merkeze göndermeleri sürüyor sen direk merkeze vermişsin.Hayırlı olsun yeni cihazın sanırım teslim almamışsın güncelleme yazıyor yarın sabah çağrı merkezini ara öyle almaya git servise.
Benim telefonunda yan tarafındaki ses açma kapama tuşu bozulmuştu.
quote:
Orijinalden alıntı: trouble1
Sanırım şubeden kaynaklanıyor.Ben kadıköye verdim 1 günde kadıköyden merkeze göndermeleri sürüyor sen direk merkeze vermişsin.Hayırlı olsun yeni cihazın sanırım teslim almamışsın güncelleme yazıyor yarın sabah çağrı merkezini ara öyle almaya git servise.
Benim telefonunda yan tarafındaki ses açma kapama tuşu bozulmuştu.
Eğer cihaz gelmişse gidip alıcam. Teşekkür ederim, sizede hayırlı olur inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme