Şimdi Ara

GEOMETRİ DERS NOTLARI BUYURUN :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
35
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baştan söyleyeyim alıntıdır. ve geometrim sıfır :) bir yerden buldum yardımcı olursa ne mutlu bana

Winrar şeklinde Resimleri indirmek isteyenler için. TIKLAYIN.

Winrar şeklinde PDf olarak indirmek isteyenler için . TIKLAYIN.

Rar içindeki sayfa numarasını düzelttim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 5 Eylül 2017; 10:25:53 >

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı emege saygi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam çok faydalı
  • Bunlar ne işime yarayacak hayatta?BU ÜLKEDEKİ OKULLAR YARARLI HİÇBİŞİ ÖĞRETMİYOR. FULL EZBER

• II.Leopold kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım hocam kafamıza mı sıkalım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

Bunlar ne işime yarayacak hayatta?BU ÜLKEDEKİ OKULLAR YARARLI HİÇBİŞİ ÖĞRETMİYOR. FULL EZBER

bu bilgilerin hepsi ultra basit bilgiler. bu bilgiler hayatta işine yaramaz çünkü hayatta bu cisimlerin hepsi daha komplike şekilde karşına çıkar. örnek verirsek hayatta küre şeklinde hiçbir cisme daha rastlanamadı. ve bu başlangıç seviye bilgileri geliştiremezsen gerçek hayatta bir katkısını bekleyemezsin ama öyle bir seviyeye ulaştıktan sonra hayata matematikle bakmaya başlarsın. her şeyin varlığını denkleme dökebilirsin. böyle bir dileğin yoksa okuma. okuma la. niye okuyorsun? şayet bunları öğrenmeyi gereklilik olarak görüyorsan burada ilk bakışta sana ezber gibi gelen bilgilerin ne şekilde elde edilğini, ispatını, öğren. ben bunların yaklaşık %80ini adım gibi biliyorum. hiçbirini ezberlemedim. ilgim var ve öğrendim nasıl elde edildiğini. yararlı hiçbir şey öğretmiyor diye sallamadan önce fikir sahibi ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi oldu bu yemin ederim hakkın ödenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunlar ne işime yarayacak hayatta?BU ÜLKEDEKİ OKULLAR YARARLI HİÇBİŞİ ÖĞRETMİYOR. FULL EZBER

Bunu hocaya birisi sormuştu. Hoca da "Sen değil de ileride şu zeki olanların işine yarayabilir" demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

quote:

Bunu hocaya birisi sormuştu. Hoca da "Sen değil de ileride şu zeki olanların işine yarayabilir" demişti.

Çocuk hocaya ne işimize yarayacak diye sormuş hoca kimin işine yarayacağını söylemiş. İlginç... Anlama kabiliyeti pek yüksek bir hoca değildi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Babilov

quote:

bu bilgilerin hepsi ultra basit bilgiler. bu bilgiler hayatta işine yaramaz çünkü hayatta bu cisimlerin hepsi daha komplike şekilde karşına çıkar. örnek verirsek hayatta küre şeklinde hiçbir cisme daha rastlanamadı. ve bu başlangıç seviye bilgileri geliştiremezsen gerçek hayatta bir katkısını bekleyemezsin ama öyle bir seviyeye ulaştıktan sonra hayata matematikle bakmaya başlarsın. her şeyin varlığını denkleme dökebilirsin. böyle bir dileğin yoksa okuma. okuma la. niye okuyorsun? şayet bunları öğrenmeyi gereklilik olarak görüyorsan burada ilk bakışta sana ezber gibi gelen bilgilerin ne şekilde elde edilğini, ispatını, öğren. ben bunların yaklaşık %80ini adım gibi biliyorum. hiçbirini ezberlemedim. ilgim var ve öğrendim nasıl elde edildiğini. yararlı hiçbir şey öğretmiyor diye sallamadan önce fikir sahibi ol.

Oturup saatlerce ezberlediğin şeylere toz kondurtmuyorsun tabi .d ayrıca hiçbirşey üretemiyorsun milyonlarca bilgi bilsen ne yazar

• II.Leopold kullanıcısına yanıt
    Dedi ve her şeyi ezberledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Altıntıladağın adam konu dışında ders çalışıyorum hepinizden zekiyim kimse beni anlamıyor diye konu açmıştı.

• quote:

Tümünün ezberletilmek durumunda bırakılması saçma olabilir ama aralarından en temel olanlarını artık herkes bilmeli fikrindeyim.

Özellikle saha mühendisliklerinde, ürün tasarımlarında geometri bilgisi önemli olabiliyor. fakat tabiki diğer bölümler için pek anlam ifade etmiyor.

Üniversitedede göreceksiniz bazı üniversitelerde formül kağıtları verilirken bazılarında halen en ilkel ve aptalca yolla sayfalarca formül ve ispatı ezbeletilir öğrenciye. 1 ders için 4-5 sayfa formül, ispat, hangi formülün hangi birimle yerine konulması gerektiği v.b. ezberlemeniz gerekebiliyor. Bu şekilde eğitilmiş bir öğrenci mesleğine kendisine ve ülkesine ne verebilirki.

Ülke gençliği sadece patinaj çekiyor.

• Teşekkürler. 12. Sayfa yok hocam?

• Ogudeg kullanıcısına yanıt
    winrar dosyasını indirin hocam içinde var kontrol ettim
  • serhat400 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağ ol güzelmiş bunlar

edit: ilk mesaja bunu da ekleyebilirsin hocam pdfye çevirdim çıktı alırken kolaylık olsun diye. arkadaşlar da faydalanmak isteyebilir.
    www.docdroid.net
    Geometri ÖZET.pdf
    https://www.docdroid.net/9O10AWs/geometri-oezet.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 5 Eylül 2017; 10:8:20 >

• Ogudeg kullanıcısına yanıt
    ekledim hocam eyw.
  • teşekkürler
  • teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.