Şimdi Ara

Geometriyi Unutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ocak aylarında geometri yeteneklerin tavan yapmıştı birey b falan yapıştırıyodum böyle acaip yollardan çözüyordum soruları ve kendime hayret ediyordum vay be geoyu düzelttim diye.Ama tabi konular bitince yaklaşık 1.5 ay boyunca yüzüne bakmadım ve dün bi eksik testleri çözeyim dedim ve hüsran.Yani en kolay soruları bile yapamadım çözümlere bakınca bunu mu yapamamışım dedim harbiden köreldim şu an bunu daha önce yaşayan oldu mu?Psikolojik bir şey mi?Nasıl aşılır deli oluyorum 2.testten bile 4-5 tane yapamadığım çıkıyor.Başa döndük arkadaş geometride.

• up
  • Hocam geometri böyle bir ders işte.

Eskilerden bir şey anlatayım.

Benim geometrim kötüydü, sonra biraz ilgilenmeye başladım geometri ile, gittikçe iyileşmeye başladı.Hatta geometride nam salmış arkadaşlarımın çözemediği soruları çözmeye başlamıştım böyle kendimle gurur duyuyorum " geometri bu mu lan" falan diyorum onlar yapamadığı soruyu bana getiriyor falan.İyi hale geldikten sonra hata ettim ve geometriye uzun süre bakmadım.Sonra ne mi oldu?Senin şu anki halin gibi oldum.

Geometri uğraştıktan sonra yapılan bir ders ama bakmaz isen fena çarpar.

Kısacası Geometri=İlgi isteyen sevgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 22 Mart 2017; 15:31:41 >
  • bileydim böle olacanı
  • WexDosa kullanıcısına yanıt
    Hocam ama eskiye göre daha çabuk toparlarsın.Biraz ilgi göster en baş naz yapacaktır ama sonra kendisini tamamen sana bırakacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexDosa

bileydim böle olacanı

çözüm bende şimdi hemen geometri kitabını alıyorsun karşına ve ona şu şarkıyı söylüyorsun bilseydim sana ben delice baglanmazdım bilseydim ömrümü yoluna harcamazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geometri çabuk unutulur çabuk toparlanır merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik unutuyorum
    4 yıl önce açıldı
    konuları unutmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazartesiden beri toparlayamadım 3 gündür sadece geo çalışıyorum yav.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.