Şimdi Ara

Gerçek anlamda intihar ediyorum dayanamıyorum artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık dayanamadım geldim başlık açtım yeter yani. bir insan oğluna bunu yapar mı ya? artık dayanmayıp anlatıyorum.

bundan 12 sene önce babam bizi bırakıp terketmiş annemde o dönemin maddi şartlarından dolayı üvey babamla evlenmek zorunda kalmış. bizde bir gün annane bir gün babanne falan derken neyse aradan 10 yıl geçtikten sonra bir gün bir telefon geldi bir adam açtı babam olduğunu söyledi fakat biz o güne kadar kendi babamızı üvey babamız olan adam olarak gördük saolsun hiçte üveylik etmedi bize bu güne kadar hakkını nasıl ödiceğim hiç bilmiyorum. velasıl annemin kendi altınlarıyla aldığı bir yazlık ev ve üvey babamında ona 10. evlilik yıldönümünde aldığı istanbulda bir daire vardı ve bankada birikmiş birazcık para. sonra bu gerçek babam ortaya çıktı bizde malüm çok fazla baba sevgisi görmediğimiz için bu adamı birazcık benimsedik ama bir problem vardı sürekli babam iş hayatından bahsediyordu şu şekilde zenginim burdan param gelicek falan derken bizde tabi zannettik büyük işler yapıyor. neyse bize bir gün geldi ve dedi ki benim 6 ay sonra danışmanlık yaptığım şirketten param gelicek 210.000€ o zaman çok rahatlıcaz falan diyordu ve telefonunda konya n has diye bir numara kaydetmiş sürekli onunla konuşuyor para hakkında planlar yapıyordu. çok fazla inanmıştık artık bütün planları o paranın üzerine kurulmuştu ve babam kendini o kadar kaptırmıştı ki bana bir tane audi a4 araba beğenmiştik ve arabaya kapora bile yollamıştık 1 ay sonrası için 1000 tl para. neyse babam bir ticaret işim var et alıcam ama canlı para lazım bir şekilde dedi bende annemle otururken ne kadar diye sordum babamda 100.000€ falan o civarda dedi neyse 2 gün sonra babam geldi annemden evi istedi param gelince ben sana parayı 150.000€ olarak öderim problem olmaz dedi. aylarca telefonlarla konuşulmuş bana araba planları yapılmış ve bir sürü olayın üstüne annemde sonuçta 10 yıllık eski eşim yani problem olmaz hem para kazanıcam niyetine babama evi verdi ve paranın gelmesine 15 gün kalmıştı. neyse paranın geliceğine 5 gün kala babam iyice işleri abartıp bana yeni kurduğu ofisin kira kontratını falan üstüme yapmıştı ve sonra o gün geldi çattı babam 1 hafta geçikicek dedi biz 1 hafta bekledik 1 hafta daha 1 hafta.... derken 2 ay daha bekledik ve en sonunda dayanamadım ve babamın telefonundan sürekli konuştuğu konya n has olan adamı aramaya karar verdim ve daha önceden bu kişiyi sorduğumda konya narenciye hasan olarak söylemişti babam bana ama telefonu aradığımda konya numune hastanesi mesaj bırakma bölümü olduğunu anladığım anda bütün dünya yıkılmıştı. rengim tamamen atmış, sesim çıkmıyor, boğazım düğümleniyordu yıllardır elimizde avcumuzda olan bir sermaye boşa gittiğini anlamıştım ve o 2 ay boyuncaa babamın bana tutturduğu ofisin kirasıda gelmişti aylık 6000 tlden 12 bin masraflarıyla 20bini bulmuş bir borç içine girmiştim. babama söylediğimde param gelicekti ama gelmedi tarzında kıvırmalar yaptı ve parayı ne yaptığını sorduğumda ise dolandırıldığını bize söyleyemediğini söyledi. bütün dünyadan kopmuştum yani annemin yüzüne bakıcak halim yoktu 19 yaşında baba kazığını yemiştim ve üvey babamın aldığı evin parasıydı o gün annemin yanına gittim evde buz gibi bir ortam vardı. bütün suç benim üstümdeymiş gibi hissettim ve sabah babamı aradım babam telefonunu açmadı ofise gittim ordadır diye gittiğimde izbandut gibi 7-8 tane adam beni bekliyordu. neyse oturduk adamlarla konuştuk derken babam bunlardan et alıp satıcam diye et almış yani kasaplarda satılan et kırmızı dana eti işte ve şirket olarakta benim tuttuğum ofisi göstermiş mecbur olarakta adamlar oraya geldi ve babam ortada yoktu hepsiyle ben ilgilenmek zorundaydım. adamların tavırları sanki ben babamı ortadan kaybettim babam kaçtı parayı beraber kaçırdık gibi bir görüntü oluştu ve adam masaya silah koydu 88.000 tl bir borç gözüküyor benim elim ayağım titriyordu çok korkmuştum ve bana 90.000 tl lik bir senet imzalattılar 3 aylık bir senetti eğer vermezzsem elimi bacağımı kesiceğini söylediler. adamlar gittiler ben tabi korka korka babamı dayımı amcaları herkesi arıyodum ve kimseden bir sonuç alamadım herkes beni ortada kendi sorunumla bıraktı annemi aradığımda panik yapmamam gerektiğini diğer evi satarız dedi. dünya benim için en yaşanılmıcak yer haline geldi çok kötüydü herşey herşey herşey üst üste geliyordu ve yazlık evimizi nerdeyse değerinin 30.000 altına 150.000 tlye satmıştık fakat o sırada tuttuğum ofisin kirası 5 aylık olmuştu ve bir sürü borç üstüme geliyordu. 90.000 tl babamın dolandırdığı adamlardan borcumu ödedikten sonra seneti aldım diğer borçları kapattım derken elimizde sadece ve sadece 15.000 tl para kaldı ve oda çar çur oldu bir anda sıfıra düştük tabi daha babam geldiği zamanlar annemle üvey babamın arası kötü olduğu için ayrılmışlardı bu sırada ben 4. yıllık paralı üniversiteye gidiyordum ordanda bir sürü borç geldi ama eğitim üzerine olduğu için bir şekilde hallettik. tabi ben üniversiteyi 2.yılımda bırakmak zorunda kaldım. artık sıfıra sıfır kalmış bir şekilde elimde servetim olarak annem ve kız kardeşimden başka hiçbirşey yok belki 300-400 bin tl para kaybetmiş olabilirim ama hayat bana çok çok müthiş bir şekilde ders verdi. burdan herkes kendi payına ders çıkarabilir

• okumadım ama intihar edersen ölürsün kendini öldürmek cehenneme gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yerinde olsam babamı bulur kafasına sıkardım. Sonrasında hayatım çok daha huzurlu geçerdi heralde 15 yıl yatsamda.
  • sanırım sende biliyorsun ki baban dolandırılmamış sizi dolandırmış.Buradan çıkardığım sonuç babam bizi terkederse eğer geri geldiğinde kapıyı açmam.

Babanı bulursan onu bir güzel döv hatta bel altından defalarca bıçakla ölmediği takdirde bir sorun yok sicilin temizse içeri bile girmezsn ama o adama acıyı yaşat.
  • para ve özellikle kefil isteyen baban olsa güvenme.

kimseye kefil olma.
  • geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaRuleZ

geçmiş olsun hocam
    Ulan hem annem ve kız kardeşimden başka bişeyim kalmadı diyorsun hem de intihar edicem dayanamıyorum bilmem ne diyorsun. Diyelim ki yaptın böyle bişey sonra ne olacak? Annen ve kız kardeşin kötü yollara düştüğünü bi canlandır kafanda daha mı iyi olacak? Aklını başına topla ailene sıkı sıkı sarıl sen başlarındaki tek erkeksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaRuleZ

geçmiş olsun hocam
    Gerçekse eğer (gerçek olmamasını umuyorum) çok zor şeyler yaşamış ve üstesinden gelmişsiniz.İntihara gerek yok.
  • Tamam atlayınca haber ver panpa

• Kendini oldurmek cozum degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bir editle qandırdım xd yazarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Ulan hem annem ve kız kardeşimden başka bişeyim kalmadı diyorsun hem de intihar edicem dayanamıyorum bilmem ne diyorsun. Diyelim ki yaptın böyle bişey sonra ne olacak? Annen ve kız kardeşin kötü yollara düştüğünü bi canlandır kafanda daha mı iyi olacak? Aklını başına topla ailene sıkı sıkı sarıl sen başlarındaki tek erkeksin.

Aynen kesinlikle bunu yap intihar etmek nedir zaten pek niyetin yokmuş gibi sadece sonunu okudum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Aynen kesinlikle bunu yap intihar etmek nedir zaten pek niyetin yokmuş gibi sadece sonunu okudum ama

Alıntıları Göster
    üzüldüm. hayatta başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Leftist Pony

üzüldüm. hayatta başarılar

Alıntıları Göster
    babanı dava edemez misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dö

Alıntıları Göster
    Hata biraz da sende , yıllar sonra çıkan bi adama sırf kan bağı var diye inanıp güvenmişsin , kan bağı var diye illa ki bi bağlılık olacak diye kaide yok . gećmiş olsun , keşke yardımcı olmasaymışsınız . hatta bence size hala yalan soyluyor, dolandirilmadi o , paranin uzerine yatti .sizi dolandirdi bence . allah sabir versin . neler neler oluyor saglik olsun babaniza iyi bi ders verip, guzelce sahip cikmaliisin . intihar ederek ailene ikinci hatayi yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dö

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, intihar etmek yerine bir işe gir çalış annene ablana bakarsın elinden geldiğince, küçük bir şehirde ortalama bir maaşla geçinebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Senin yerinde olsam babamı bulur kafasına sıkardım. Sonrasında hayatım çok daha huzurlu geçerdi heralde 15 yıl yatsamda.

Kesinlikle bende gebertirdim onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Senin yerinde olsam babamı bulur kafasına sıkardım. Sonrasında hayatım çok daha huzurlu geçerdi heralde 15 yıl yatsamda.

Kesinlikle bende gebertirdim onu.

Alıntıları Göster
    İntihar etmen senden başka kimseye zarar vermez. Müslümansan cehennem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15CD78EA1

İntihar etmen senden başka kimseye zarar vermez. Müslümansan cehennem.

Alıntıları Göster
    İntihar etmenin yan anlamı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

İntihar etmenin yan anlamı ne?

Alıntıları Göster
    Çok saolun yorumlarınız için. İntihar ediyorum yazmamın nedeni psikolojim o kadar bozuk ki başlığı açarkenke ruh halimden kaynaklı tabikide öyle birşey yapmıcağım fakat gerçekten artık zor durumdayım. Psikologa gittim beni psikiyatriye yöneltti şimdi xanax ve cymbalta diye 1-2 ilaca başladı ama bu hayatta gerçekten babanıza bile güvenmiceksiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.