Şimdi Ara

GERÇEK BİR EKONOMİST - ÖZGÜR DEMİRTAŞ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaw arkadaş biliyoruz ediyoruz fakat şunun şurasında bu adamın dediklerini anlayacak adam sayısı bir elin parmağını geçmez. Ülkenin en büyük sorunu cehalet. Eğitim sistemine neden yatırım yapılmıyor sanıyorsunuz. Neden imam hatipleri artırıyorlar sanıyorsunuz. Fen liseleri nerede, ar-ge nerede bilim nerede? Türkiye bilinçlenmedikçe malum parti veya benzerleri hep tepede olacaklar. Aklı başında insanlar yazmaktan çizmekten bıktı artık. Mesela bir kesin var ki hiç muhatap bile olmuyor. Bazıları var direk yurt dışına kaçıyor. İstanbul mesela, bakın her geçen gün maganda ayı barzo doluyor. O kültürlü insanların dolu olduğu şehir artık evrim geçiriyor. Türkiye'den yurt dışına gidişler az mı sanıyorsunuz siz? Ciddi bir oran var burada. Tayyip bile bunu fark etmiş ki çıktı dedi, gidiyorlar vs. dedi.

Arkadaşlar şunu kafanıza kazıyın. İnsan olarak dünyada kiracıyız. Ülkeler ev sahipleri, hangi ev sahibi kiracısına daha iyi koşulu sunar ise insan oraya yerleşiyor. Bırakın bu vatan millet Sakarya'yı. Sen vatanım diye çaba vereceksin, kansızın biri gelip tepeden hakkını yiyecek.

Örneğin adam bakıyor Türkiye - İsveç, hangisinde nasıl yaşarım, şartlarım ne, sosyal haklar geçim vs. bir yaşam hayatımda hangi ülke bana ne sunacak. Kıyaslıyor, bakıyor Türkiye dibe vurmuş, kimden iyi, Suriye, Irak vs. beni bağlamaz diyor, İsveç var. Fırsat var mı peki diyor evet var, hadi bana eyvallah diyor gidiyor.

Bu ülke üzülerek söylüyorum ama her geçen gün daha kötü olacak, daha kötü günler şartla görecek. Siz malum parti yanlılarının laflarına ne bakıyorsunuz. Yok ülke şahlanacak yok fırlayacak. Ülke 16 yılda şahlandı mı ki şimdi şahlandı. Siz ülkeyi o dedikleri zirveye taşıyacak bir yönetici bu partinin içinde görebiliyor musunuz. Destekçilerine bakın partinin ne olduğu anlarsınız.

Bu ülke 24 Haziran da farklı bir parti bile yola devam etse bile, bunların bıraktığı enkazı temizlemek zaman alacak. Bense bu değişim gelmesini bekleyemeyeceğim için ileriye dönül planımı yaptım, umarım gerçekleştirebilirim. Sizlerde yapın, yoksa bu bataklıkta boğulup cahil insanlarla dibe gideceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

Liberal
    Kapitalist
    Küreselci
    Adem-i Merkeziyetçi
    Ulus Devlete karşı
    Türk'e karşı, mikro milliyetçi
    AB ve ABD politikalarını savunan
    AB ve ABD hayranı
    seküler - laik belki ateist
    Devlet olgusuna düşman
    bireyci
    hedonist
    pragmatist
    oportunist

birisi olduğunu düşünüyorum.
    youtube da ne kadar videosu varsa hepsini izledim, ayrıca bloombergHT de katıldığı programları da izledim...
    bak sen şu vatan hainine ulus devlete karşıymış ha derhal soyu tespit edilmeli bakalım hangi milletin kırması her zaman diyorum hitler gibi bir lider lazım temizlesin bunun gibi kanı bozukları orta asyadan safkan Türk ithal ederiz özbek Türkleri 10 çocuk yapıyor getiririz onları .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Aklıma bu video geldi bir an :)

Adamın soyismi de BATIREL çok uyumlu

bir 10daha olmadı mı 1bir 10 daha

yetmedi mi limanlar ormanlar ne güne duruyor

yetmedimi tarlalar madenler ne duruyor... vs. vs....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kaç videosunu izledim gerçekten güzel konuşuyor.
    Ah be şöyle bir adam parti kursa ne güzel olur. Ben direkt oyumu veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 20 Mayıs 2018; 0:25:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, tam 6 yıl olmuş. 6 koca yıl....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.