Şimdi Ara

GERÇEK BİR EKONOMİST - ÖZGÜR DEMİRTAŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoca popüler kelimeler kullanan liberal iktisatçı

Kısaca pek işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi siyasi görüşlerini pek beğenmesemde Serkan İnci şu herife 10 basar. Gerçekten serkan ekonomi olarak işi çok iyi biliyor. Daha kimse kripto para nedir bilmezken 2015de serkan millete durmadan bitcoin alın diyordu.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah sizin gibi ekonomi dehası akpli yorumcular varken anlamak bizim ne haddimize
  • Özgür hocam kendisi boğaziçi eem mezunu yüksek lisansı amerikada ekonomi üzerine kendisi çok donanımlı bir kişidir

• quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Estağfurullah sizin gibi ekonomi dehası akpli yorumcular varken anlamak bizim ne haddimize

Ekonomi dehası değilim ama hükümet 'ten iyi ya da kötü beslenerek ekonomicilikte yapmıyorum.. Bu basit bir şey göremiyorsanız böyle şeylere inanmak istediğiniz içindir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Kendi siyasi görüşlerini pek beğenmesemde Serkan İnci şu herife 10 basar. Gerçekten serkan ekonomi olarak işi çok iyi biliyor. Daha kimse kripto para nedir bilmezken 2015de serkan millete durmadan bitcoin alın diyordu.

Böyle trollük olmaz abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Kendi siyasi görüşlerini pek beğenmesemde Serkan İnci şu herife 10 basar. Gerçekten serkan ekonomi olarak işi çok iyi biliyor. Daha kimse kripto para nedir bilmezken 2015de serkan millete durmadan bitcoin alın diyordu.

Bence kadir mısıroğlunu ekonomi bakanı yapın bu ülke siyasal islamın deneme tahtası birşey kaybetmeyiz çünkü herşeyi çoktan kaybettik

• Hangi partiden aday?
  • Güzel tespitleri var ama kim dikkate alacak.Zaten millet yeni gezegenler bulurken,çatlağını onaran camı icad ederken biz internetin evlere girmiş bi zehir olduğunu öğrendik.Yarın gavur icadı internette yasaklanır ne ekonomiden ne zamlardan haberimiz olur,öyle yaşar gideriz

• Matematiğe aklı basmayan bir millete işini layığı ile yapan bir ekonomisti takip ettiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Aklıma bu video geldi bir an :)

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Yetmedi mi 10 daha satarım diye kombo yaptı ya yarıldım orada😂😂😂

• Arkadaş asıl siz trol müsünüz? Ben burda fikir beyan ediyorum daha siz ne nedir bilmezken ben 4 5 yılıdr hem serkanı hem özgür demiertaşı takip ederim ikisinide beğendiğim noktalar var ma serkan döneklik yaptı bi anda iktidar yalaması oldu. Ama ben hala ekonomi olarak fikirlerini beğeniyorum kripto para olayında bıiu ülkede ilk konuşanlardan biriydi kendisi o yüzden bunu belirttim. Asıl siz trollsünüz la çıkarın şu at gözlüğünüzü kim ne bakın kim ne diyor sizde aktrollerin yandan çakmalı halisiniz. Bide beni akpli ilan etmiş bir diğeri hey yavrum hey gel bunlara laf anlat@civil wrongs @kratos49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 30 Aralık 2017; 11:41:33 >
  • Bu adam gerçekten Türk milleti için bir kilometre taşı olabilecek potansiyelde bir hocadır. Kendisi uzun yıllar ABD'de çalışmasına rağmen ve hatta orada 'Hayatının sonuna kadar çalışma ve hiçbir şekilde üniversiteden atılamama' ünvanını dahi almasına rağmen aile ve vatan sevgisinden Türkiye'ye geri dönmüştür. Eğitimini gerçekten güzide okullarda gerçekleştirmiş ve çok aydın bir kişiliktir.

Türkiye'nin muhasır medeniyetler seviyesine gelmesinin, eğitim, teknoloji ve bilime yatırım yapılmasıyla sağlanabileceğine inanan birisidir. İmam hatip okulları açacağımıza Ankara Fen Lisesi gibi İzmir Fen Lisesi gibi fen liselerinin açılmasını gerektiğini düşünüyordur. Çünkü biliyordur ki fen lisesi çıkışlı kişilerin birçoğu Türkiye'nin en iyi okullarında okuyor yahut yurtdışında eğitim alabilecek düzeyde oluyorlardır.

Kendisi için önceden ''Bu adam kesinlikle Milli Eğitim Bakanı olmalı' desem de artık maalesef bunu diyemiyor ve bu aydınlığının Türkiye'ye çok olduğunu düşünüyorum. Biz böyle insanların kıymetini bilemiyoruz ve muhtemelen de bilmeyeceğiz. Keşke bu adamın fikirlerine düşüncelerine saygı gösterilseydi Türkiye'de. Keşke bilime eğitime ve teknolojiye yatırım yapılsaydı. Keşke AR-GE çalışmaları yapılsaydı. Keşke dünyaca ünlü şirketlerimiz bir elin parmaklarını geçseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Yetmedi mi 10 daha satarım diye kombo yaptı ya yarıldım orada😂😂😂

O adam haklı çıktı yalnız; Özgür Demirtaş'a göre dolar uçacaktı kaçacaktı hiç bir halt olmadı.
  • Liberal ekonomiyi temel alan eem muzunu ekonomi yüksek lisansı yapmış bir kişi.

Damat Berat Paşa'ya attığı e-maillerden zaten dobra birisi olduğu açıkça görülmüştü

• liberal(libos) ekonomi nedir ? gunumuzde nasil uygulanir bunu ogrenmek gerek... uzun lafin kisasi bi tarafinizi iyicene acarsinizki batili yatirimci gelsin diye cunku butun kaderiniz batili yatirimcinin elindedir.
    adamin dedikleri tamamen sacma bilime yatirim yapmakmis ? neyle yapilcak bilim yapcam diyen ozel sirketlere parami vercen? aha adam yedi yedi yapmadi ya ne olcak?
    kactane universte acarsan ac nekadar kaliteli ogrenci yetistirirsen yetistir batidan 5-10 milar dolariyla batili yatirimci gelmedikce sonuc 0 bakiniz Ukranya halkin 60% fazlasi universte mezunu universteleri sovietler zamaninda cok kaliteliydi dunyanin en buyuk ucagi antanov u yaptilar ki daha neler neler...
  • din din din.herşey dinle olacak.herkes imam olursa ülke uçuşa geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

din din din.herşey dinle olacak.herkes imam olursa ülke uçuşa geçer

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Ben trolüm. Akgençlikten değilim. Özgür demirtaş beni bunalttı artık adam kuru gürültü, adam 4 senedir akademik çalışma yayınlamıyor.

vedat milor alan değiştirse bile çok daha iyi konuşur ondan.

Adamda vizyon var, demirtaşta ise kitlelere ulaşmak için robotlar dünyayı ele geçirecek diyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.