Şimdi Ara

Gerçek Orjinal kartal alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-full-orjinal-tup-dahi-yok-198329266/detay
    arkadaşlar ilandaki araba hoşuma gitti. Malum millet 10 ve 15 yaşındaki araçlarda boya var diye fiyat kırıyor. Bu araba hem kazasız hem orjinal. son sahibi olurum gibi geliyor büyük ihtimal. sizce bu fiyata değer mi?

• Gerçek orijinal kartal diyince bu resim geldi aklıma :)

Gerçek Orjinal kartal alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attaque A kullanıcısına yanıt
    komikmiş
  • Kendisini düşünen bu arabayı almaz arkadaş. Bu ne böyle ya. Gaza bassan havaya uçacak gibi duruyor araba.
  • Sıfır kokusu üzerinde.

Kül tablası dahi orijinal.

• Muayene olmadığı için aracın satışını gerçekleştiremezsiniz. Muayeneye sokmak için de 2-3 bin lira masraf yaparsın . Bence macera. Haa köyde eşşek niyetine bineyim, devrini almayim dersen belki olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Muayene olmadığı için aracın satışını gerçekleştiremezsiniz. Muayeneye sokmak için de 2-3 bin lira masraf yaparsın . Bence macera. Haa köyde eşşek niyetine bineyim, devrini almayim dersen belki olabilir

O araba yürümez yürüse duramaz dursa tekrar çalışmaz o kadar yani kullanımda olsa neyse dicem bi nebze ama yatan araba birde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi marka ve model olursa olsun orjinal araba böyle olmaz.bunun ahı gitmiş vahı kalmış.bu olsa olsa orjinal çürük olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal derken, fabrikadan çıktığı gibi. Değişen yok, fabrikadan çıkan hava filtresi dahi orijinal olarak duruyor.
  • Araba bitmiş, her tarafı orijinal olsa ne yazar, adam etmek için değişmesi lazım her şeyin.

Araçta boya yok yazılmış, o da doğru, boya da kalmamış arabanın üzerinde

• tam arabaya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 21 Nisan 2015; 11:24:11 >
  • O kulluk ve izmaritler belkide 5 yildir orada.

• attaque A kullanıcısına yanıt
    Aracın hangi yönü hoşunuza gitti çok merak ettim.dışarıdan beni gömün diye bağırıyor araç. yürüyüp yürümediği belli değil.fiyatı ona göre tabi.ama risk almaya değmez bence.

• bizim bu milletimiz yüzünden 2.el piyasası aldı başını gitti. 20 küsür yıllık hurdalığa gidecek, jilet olacak arabalara verilen paralara bakıyorum da şaşıyorum doğrusu
  • Harbiden araba'da boya yokmuş
    o derece
  • Araç bitik
  • Onun yerine her yeri değişmiş ama bakımlı düzgün kullanılmış Kartal'a binmeyi tercih ederim. O aracın kabataslak

1- 600 tl muayene
    2- 2000 tl kaporta
    3- 500 tl lastik
    4- 2000 tl bakım

yer.

1.000 tl alış dersen de toplamda 6.000 - 6.500 e gelir. Hiç gerek yok 7.000 tl ye Kartal alınır dertsiz binilir.
  • Arkadaşım hastaysan git tedavi ol. Orjinalmiş. Sende çok orjinalsin.
  • ayıplamayın insanları bunlar hep yokluktan... ciddi söylüyorum yokluktan içi dışı pas tutmuş araba bile güzel gelir.
  • Kullanmak için alınmaz, antika merakın varsa hobi amaçlı olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.