Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
Güzergah gidiş Adana- Mersin -Alanya. Dönüş Alanya-Konya-Adana.Araçta 2 yetişkin 1 çocuk ve bagaj full dolu. Gidiş ve dönüşte klima full çalıştırıldı. Gidiş dönüş 10 dan fazla mola verildi çocuk olduğu için.
Toplam gidiş dönüş mesafe 1029 km. Yakıt Po vmax euro dizel , gidişte Mersin e kadar 110 cc sabit hız daha sonra 90 üzerine çıkmadım çıkamadım yollar müsait değildi. Dönüşte aynı şekilde Konya Ereğli ye kadar 90 üzerine pek nadir çıktım gezici ve sabit bir çok radar mevcut.
detaylı paylaşım için teşekkürler araç aveo 1,3 dizel galiba değilmi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
1.3 mjet doblo
4 kişi +1 çocuk + full bagaj
Kastamonu-Antalya arası
klima neredeyse 400 km boyunca açıktı
1109 km
220 tl yakıt
56.56 litre harcanan
3,89 litre fiyatı
5.1 lt/100 ortalama
km de 0,19.9 kuruş
hocam aynı yolu dönecekmisiniz? eğer dönüş olursa onuda paylaşırmısınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
1.3 mjet doblo
Kastamonu-Antalya arası
1109 km
220 tl yakıt
56.56 litre harcanan
3,89 litre fiyatı
5.1 lt/100 ortalama
km de 0,19.9 kuruş
hocam aynı yolu dönecekmisiniz? eğer dönüş olursa onuda paylaşırmısınız.
Yolu döndüm farklı bi güzergahtan ama depo bitmediği için hesaplamadım -
quote:
quote:
quote:
1.3 mjet doblo
Kastamonu-Antalya arası
1109 km
220 tl yakıt
56.56 litre harcanan
3,89 litre fiyatı
5.1 lt/100 ortalama
km de 0,19.9 kuruş
hocam aynı yolu dönecekmisiniz? eğer dönüş olursa onuda paylaşırmısınız.
Yolu döndüm farklı bi güzergahtan ama depo bitmediği için hesaplamadım
sonucu paylaşırsanız bence güzel olur.
-
-
Evet, model belirtmeyi unutmuşum editliyorum -
2014 model Peugeot - 308 - ALLURE 1.6 THP 156 hp (T9) Manuel.
13500 km'lik tüketim ortalaması: 8,32 l/100km
Yakıt tüketim verileri şurada kayıt altına alınmıştır:
http://www.spritmonitor.de/en/detail/668525.html
Resme gerek yok sanırım...
Bunlar gerçek verilerdir, yol bilgisayarı verileri genellikle yarım litre eksik oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 5 Ağustos 2015; 17:36:25 > -
Yeni Passat dizel otomatik tokat Amasya Samsun Sinop ve tekrar tokat. tüm illerde şehir içi bolca gezdik, Karadeniz'in Dağlarına tırmandık. Yer yer 10 km boyunca 2. Viteste gittim yer yer 150-160 hatta motoru açmak için son Hız denemesi falan Yaptım.
Sonuç araçta 5 kişi, klima auto da sürekli açık. Bagajda iğne atsan yere düşmez sonuç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 5 Ağustos 2015; 17:45:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sabiha Gökçen-Eskişehir arası hiç durulmadan yapılan ortalama. Araç kiralık 2000km de 1.4 tdi dsg poloydu. Klima hep açık ve 3 kişi mevcuttu araçta.
Adapazarı gişelerene kadar 160-180 km/h. Gişelerden sonrası 90-100 arasıydı. Gişe öncesi 6.4 tü ortalama ama 90-100 gidince 5.1e kadar düştü. Baya ekonomik araç 90 la 3.2-3.5 arasıydı anlık tüketimi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vetenes
Yeni Passat dizel otomatik tokat Amasya Samsun Sinop ve tekrar tokat. tüm illerde şehir içi bolca gezdik, Karadeniz'in Dağlarına tırmandık. Yer yer 10 km boyunca 2. Viteste gittim yer yer 150-160 hatta motoru açmak için son Hız denemesi falan Yaptım.
Sonuç araçta 5 kişi, klima auto da sürekli açık. Bagajda iğne atsan yere düşmez sonuç
Super paylaşıma devam ederseniz çok makbule gecer. Şehir içi şehir dışı verilerin devamını bekliyoruz
-
quote:
quote:
Super paylaşıma devam ederseniz çok makbule gecer. Şehir içi şehir dışı verilerin devamını bekliyoruz
Tabi abi paylaşıma devam :) bu da 90 km sabit Hız ile 3 kişi klima kapalı tüketimim yakın zamanda inşallah şehir içi verilerini de eklerim. TDI motor 120 hp ile kendine geldi gerçekten.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 5 Ağustos 2015; 19:20:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün Pozantı-Akçatekir ile Kütahya-Simav arası yolculuk yaptım.Güzergah Pozantı-Konya-Afyon-Uşak-Simav.Araç Fiesta 2012 1.4 tdci,bagaj ve arka koltuklar eşya ile dolu,2 kişi,klima açık,hızımız 100-120 km arasındaydı.Sadece Uşak Simav arası (75 km)yol virajlı ve gidiş geliş olduğu için hızımız 70-90 km arasındaydı.Depoyu Konya Ereğli de doldurdum(Lukoil Ecto Eurodizel).Sonuç olarak ortalama tüketim,katedilen mesafe,kalan menzil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 8 Ağustos 2015; 1:10:17 >
-
quote:
quote:
quote:
Tabi abi paylaşıma devam :) bu da 90 km sabit Hız ile 3 kişi klima kapalı tüketimim yakın zamanda inşallah şehir içi verilerini de eklerim. TDI motor 120 hp ile kendine geldi gerçekten.
Şunu da şuraya iliştireyim.
*Geçenlerde Alanya dan dönerken(düz yol 3-4 ışık vardı) sırf merakımdan klimayı kapatıp CC ile yol alayım dedim.
Ancak 25km gidebildim, çıkan sonuç beni memnun etti(aynı yolu 130km klima ve özensiz sürüş ile gidince 5lt gibi oluyor).
-
Tüketim Şahane yalnız c4 cactus kuş gibi araba tam cimrilik yapmalık :)
TDI özellikle 120 hp lik dizel motor şehir dışı çok iyi yalnız şehir içi tüketim yükselebiliyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X