< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (26. sayfa)
-
-
1000-1400 dolar arası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftada 2 gün için 5500 + 1200(yemek) istediğim bir yer dönüş yaptı. 1-2 gün içinde kendi tekliflerini söyleyeceklermiş. Part-time piyasası hakkında pek bilgim yok, bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ? Ücreti ne kadar esnetsem bilemedim.
sektör: yazılım
3. sınıf ögrencisiyim
hocam sanırım ben de haftaya 2 gün için 3600-4000 arası bir ücret +1680 yemek + yola başlayacağım, 3.sınıfım ben de
-
spesifik olarak tusaş istanbul ve baykarda ne kadardır hocam
-
Hiçbir fikrim yok. Spesifik olarak Glassdoordan bakabilirsiniz güncel veriler vardır mutlaka.
Aselsan'da yan haklar hakkında bilgisi olan var mı? Yılbaşında, bayramda vs. destek sağlıyorlar mı?
-
Var diye biliyorum
TÜBİTAK'da çalışan bilimsel program uzman yardımcılarının maaşlarını bilen var mı? Genelde mühendislik mezunları alınıyor o pozisyona da.
-
İş Analisti başlangıç maaşı bilen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
glassdoor'dan veriler puf olmuş :)
-
O tip pozisyonlarda muhtemelen 657 Sayılı kanuna tabi uzman yardımcıları ne alıyorsa siz de aynısını alırsınız.
Ne kadar alıyor hocam bilginiz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklentiniz nedir bilmem ama vakıf şirketlerindeki kadar yüksek değil. Üzüleceğiniz kadar düşük de değil.
657 için yıllarımı kpss’de heba ediyorum galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 10 Eylül 2022; 12:9:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Savunma sanayiinde faaliyet gösteren Otokar, BMC, Baykar gibi firmalarda maaşlar nasıldır, gerçekten "Savunma Sanayi" ünvanını hak edecek kadar piyasa ortalamasının üstünde mi?
Ortalamanın üstü ama asıl çekirdek SS firmaları kadar değil.
Tusasin baslangicini 21-25 x16 maas arasi duymustum dogru mudur ve de uzun donem stajyerlerine ne civar verirler biliyor musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamuran291216 -- 10 Eylül 2022; 21:25:47 >
5 yıllık mühendislere o kadar veriyorlar. Başlangıç maaşları 15-16k x16 civarındadır herhalde. Şöyle diyim 16 ile çarpıp 12'ye bölünmüş hali 5 yıl için 27k, 10 yıl için 35k şeklinde teklif alan veya çalışan arkadaşlarım var.
Sanirim istanbul icin 2 3 fazla oldigunu duymustum belki 18 19sa 12yr bolunmus halini 22 23 bandinda soylemislerdir, istanbulda fazla miydi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X