Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Bu ölücülük değil HIRSIZLIK. Bil istedim.

30 günü geçen ürünlerde para iadesi diyo.ufak tefek şeyler 2 ayı bile geçiyo gelmesi.adam parasını iade etmeye razıken sen niye değilsin?
  • 2011 senesiydi galiba. Gold'da CR-2032 pil alana 280 liralık pırlanta kolye 28 liraya geliyordu. Gelmez ümidiyle almıştım. Sonra arayıp fiyat hatası olduğunu ama yinede göndereceklerini söylediler ve gönderdiler. Eşim hala kullanıyor.

2-3 sene önce de voit in bir baskülü indirime girmişti. 20 Tl idi. Çek ile 12 liraya almıştık. Sonradan ürünün 85 lira olduğu fiyat hatası olduğu söylendi. 1 Hafta bekledik ürünler gönderildi. Birde üzerine tekrar 20 TL altlimitsiz çek verdilerdi. Yani siparişin üzerine para aldık gibi birşey olmuştu.
  • Hopinin üye olan vede arkadaşını getiren herkeze 5 lira veriyordu vede ben bütün akrabalarımı arkadaşlarımı tanıdık tanımadık herkesi üye yapıp hepsini kasadan 5 lira 5lira olarak geçirerek toplamda migrostan 1235 liralık alışveriş yapmıştım aldıklarımı hala yiyiyorum

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvery -- 26 Şubat 2018; 8:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumları okuyunca kendimi bi tuhaf hissettim yav
  • Bir çok ölücülük hikayemiz oldu ama Limango nun yeri ayrıdır.
    Adamların Türkiye'den çekilmesi Dh yüzündendir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 24 Şubat 2018; 18:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

quote:

30 günü geçen ürünlerde para iadesi diyo.ufak tefek şeyler 2 ayı bile geçiyo gelmesi.adam parasını iade etmeye razıken sen niye değilsin?

Utanman gerekiyor. 80 milyon sizin gibiler yüzünden mimleniyor.
    Geçen yıl letgoda herifin biriyle konuştum. Yurt dışı işlemine bugüne kadar hiç para vermediğini söyledi, geek üzerinden alıp gelmedi vs diyormuş. İade talep ediyormuş.

Gayrimüslimin hakkını ödemek daha zordur. Siz siz olun kimsenin emeğini çalmayın.
    Allah ıslah etsin kardeşim senide.

• Kayınbiraderim müzikle ilgileniyor. Ona ebay üzerinden çinden 5 telli viyolenseli 2300TL ye aldık. 2012 yılıydı sanırım. Neyse %20 vergisini ödedik kutuyu açtırdık gümrükte viyolenselin sapı kırık çıktı.Ürünü aldık. Hemen resim çekip çinli abimize resmi attık alet yolda kırılmış dedik. Adam ebayda popüler bi adam kötü bi yorum yazmayalım yada başka sebepten ötürü ürünün aynısını bir daha yolladı. İkinci geleni de almak için gümrüğe gittiğimizde ilkinin kırık olduğunu ürünün yeniden yollandığını yazışmaları, resmi ve makbuzu gösterdik. Yeni geleni ücretsiz aldık. Çünkü tek ödeme vardı kredi kartı ekstresinde. İki üründe bizim oldu. Kırık olanı sonradan tamir ettirip 4500 e sattık. 5 telliler TR de yok ve pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 24 Şubat 2018; 18:53:17 >

• Xeon E5 1680v2 yi 109 dolara aldım. O sırada yaklaşık 700 dolardı.

Yıl 2013 sanırım, oturma odasına televizyon alacaktım. Philips 40pfl5507k ya bakmıştım kentpark teknosada. 1500ten 1300e düşmüstü. 1 yıllık Digiturk hediyeliydi. Siparişi verdik. Önce ürün stoğa girmedi, sonra 46 inçlik versiyonunu yolladılar. Sonra tv yi 1650 liraya sattım, samsung 46f7000 i 1250ye aldım. Kısaca 900e o zamanın 2000 lik televizyonu ve 1 yıllık Digiturk üyeliğim oldu.

• Hahaha henüz benimkini geçen olmamış anlatılanlar içinde.

Chippin uygulamasi ilk çıktığında her fiş resmine hesap başına maks 50 puan olmak koşuluyla 1 puan veriyordu.

Ben ve birkaç ölücü

-çekilen ne olursa olsun her resme 1 puan verildiğini

-sms onay kodunu girdiginde her actigin hesapta 50 puan biriktirebilecegini

-ve en önemlisi bu puanlari bir hesapta toplayip 1puan 1tl olacak sekilde kullanabileceğini farketti.

Konu populer olmadan iphone 5s ler iphone 7 ler bedava tatiller havada uçuştu.

Ben 1500 liralik beles altın vs aldım. Ama aramizda biri 2 iphone 7 ve sevgilisiyle 5 yildizli tatili bedavadan kazandı. Liseliydi sanırım yoksa o kadar numara bulamazdi. çok sevindim onun adına. Hatta o ara 30 liraya pegasus bileti almisti. Yani 120 liraya 2 iphone 7 almis sevgilisiyle ruya gibi bir tatil yapmisti.

Onun dışında defacto pantolonlarimi 2.5 liraya maledip magazaya gidip altini bedavaya yaptırdığım çok oldu. Hala dolapta giyemedigim ya da hatırlamadığım birsuru defacto kiyafetim var :D

Gecen ramazanda a101 den 250 liralik bedava altlimizsiz alisveris yapmistim. Vodafone bereket tarifesi yapmıştı ama tum vodafonelulara açmak gibi bi hatayla başlatmışlardı kampanyayi. Saat 11 e kadar sömürdük. Ben a101 de 2 sepet arabayla çıktıktan 5 dk sonra iptal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 24 Şubat 2018; 21:35:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Boyle bisi yapamaz hocam
    Aliexpress de maldi parayi iade ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 24 Şubat 2018; 21:44:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç paspası (3 sene kullanıldı hala sağlam)

Silecek suyu + silecek (BOSCH marka)

Süt kokusu giderici (işe yaramadı ama olsun)

Perde

Gözlük camı bezi (kutusu 80 kuruşa gelmişti kutuda 5 adet vardı)

Güneş gözlüğü (Rayban marka forumdan bir kullanıcı satıyordu çakmaydı ama güzeldi gayet uygun fiyatlıydı.)

Kaban (70 liraya geldi gayet sıcak tutuyor hala kullanıyorum)

Powerbank (Bunu çinden 4 sene önce 75 liraya almıştım şimdiki tr fiyatı 120 lira)

Tuhaf bir silecek (işlemciyi temizlemek için almıştım ama kullanamadım.)

Ethernet kablosu (2m soketleri çok sağlam)

Kırlent koruyucu almıştım (küçük geldi kullanamadım)

Bu aldıklarım piyasada şimdi bile aldığım fiyata bulunmayacak ürünler.Daha fazlasını almışımdır hepsi aklımda değil.Forumun sıcak fırsat bölümü sağolsun teşekkürler DH.

• Zuckuss kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam. Kargo takibi yok. Göremiyorlar. Yapan yapıyor ama cezasını hepimiz çekiyoruz.

• Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    438 / 3 yani 146 tane gmail mi açtiniz hocam
  • inial kartın yeni geldiği zamanlardaydı galiba. Site üye çekmek için, ilk üye olanlara 10 liralık steam cüzdan kodu hediye ediyordu. Ama herkesin almasını önlemek için TC kimlik no ve telefon numarası ile alıyordunuz. Yani bir kişi birden fazla alamıyordu.

Ailede ne kadar telefon varsa, babannem ve dedemin dahil, kullandım ve 100 lira gibi bir cüzdan kodu aldım.

Arkadaşlara söyledim onlar da aynısını yaptı.

Pişmanım. Hayvanmışım o zamanlar. Ergenlik tabi ne yapacaksın.

Paraya da CS:GO'da asiimov AWP aldım. O AWP'yi de zamanında bet'e basıp bıçak çıkartmıştım. Sonra itemleri satıp 200 liralık kredi kartı borcunu ödedim bir kaç sene sonra.
  • Tictoc 50 tl alt limitsiz kupon veriyordu 600 lira ondan almıştım. Jd yeni üyeliğe 10 dolar veriyordu 700~800 dolar civarı ürün aldım sonra aldıklarımın çoğunu sattım. Sportdirect maç vardı anket yapmıştı kazanır miyiz falan diye 10 euro kupon veriyordu bende 7 hesap açtım sonra kupon gönderdiler kuponları birleştirip ayakkabı, mont, hırka, kazak Vs aldım. Daha varda aklıma gelmiyor

• en baba ölücülük benim için knightta 46 levele çar kasıp çitin ve mdleri satmaktı:D Tabi botla tren yaptığımız zamanlardan bahsetmiyorum 2004 2005 senelerinden elle kastığımız vakitlerden bahsediyorum.+8 cleaver almak için kaç çar kasmam gerektiğini falan hesaplardım,arkadaşla çar açıp dururduk üyelik isimlerini kağıtlara yazıyorduk bilgisayardaki not defterine bile güvenimiz yok tabii ki:D toplamda 176 tane çar kastığımızı hatırlıyorum sonra ne mi oldu? tabii ki soyuldum xd

7 8 ay önce alt modeli trde 400 tl amazonda 450 tl olan kulaklığın 2 üst modelini(700 tl) ebaydan 250 tlye almamda iyiydi, nasıl aldım nasıl denk geldi o satıcı neden o fiyata satıyordu asla anlayamadım ama ürün orjinal sıfır kutusunda açılmamış şekilde geldi,o zamandır hep bi gözüm ebayda

4 ay önce 2500e gigabyte 1080 aorus gaming extreme aldım 500 tl iade geldi 2000 tlye 1080 almış oldum şu piyasada, iade şans işi tabii ki ama o zamanlar için 2500e 1080 bile iyi fiyattı haberim yokken 500 tl iade yattığını gördüğümde ve 1080 extreme i 2000e kapattığımı düşününce yüzümdeki gülümseme görülmeye değerdi....

kredi kartlarından da 3 5 bir şeyler kazandım bilindik kombolardan

şu n11 işini çözemedim bi n11 e soğugum önyargım var onu da halletsem iyi olacak

daha aklıma gelirse editlerim

• tostu kaça kıstırin kullanıcısına yanıt
    yahu insan utanır bunu söylemeye. ben gecikmeden dolayı para iadesi aldım.ancak üründe sonradan geldi.napim kebap diye düşünmedim adama mesaj attım,aynı ürünü sipariş geçicem ancak yollama hemen onaylıycam dedim. bu durumda bizim yaptığımız haram.
  • Unnado 50 tl altlimitsiz kod tefal ilk 1000 kişiye 80 tl civarı değerinde tava yapı kredi 100'e 100 iade ve komboları tictocta mesajlaşmaya 50 tl altlimitsiz çek benim faydalandıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 25 Şubat 2018; 6:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

438 / 3 yani 146 tane gmail mi açtiniz hocam

aynen 3 tane açtıktan sonra modem resetlemek gerekiyordu birde, vermiyordu gmail aynı ip'ye 3ten fazla. çok uğraş gerektiriyordu boş zamanıma denk geldi acımadım bende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.