Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Qantas

garibanlar hep 3 5 kuruşluk fırsatları yazmışlar....

Aerobilet ilk açıldığında üye olan herkese 100tl vermişti.

Ailecek 1 yıl boyunca tüm ülkeyi uçakla gezdiydik....

Aynen yoldaş baya gezdik 13 yıllık dh liyim en büyük fırsattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan69 -- 28 Şubat 2018; 11:49:27 >
  • Üniversitede okurken cep telefonu yoktu daha. İzmir'den Ankara'ya gidince evi jetonlu telefondan ödemeli arardım. Annemlere operatör Ankara'dan şu isimli şahıs ödemeli olarak arıyor kabul ediyor musunuz? Diye sorunca onlarda anlaştığımız şekilde hayır etmiyorum derdi. Böylelikle sağsalim indiğimi anlarlardı. Jetonu da geri iade alırdım. Sanırım sesli ve canlı mesaj servisini ilk ben buldum.
  • Yenicarsim.com ve gezisitesi.com unutulmaz benim için, eskiler iyi bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p503 P kullanıcısına yanıt
    ayaklarıyla ve elleriyle :DD
  • Bi ara kloroplast paketlerinden kod çıkıyordu 50 puan veriyordu . Tanesi 50 kr dan kodları topladım 5 tl ye ekmek kızartma makinesi Birde baharatlık almıştım . Onun dışında adwin ile tüm sınıfa bedava yemek ismarlamistim . Baktım da ölucuymusuz ha 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasus’dan Kayseri-Sabiha Gökçen gidiş-dönüş 4 kişi toplam 102 tl’ye bilet almıştım bundan 1-2 sene önce. Tek kişi 26 tl’ye geliyordu. Üstelik kart puanı, pegasus plus puanı vs. kullanmadım. Benim en büyük başarım bu

• Geçen yıl pegasus da 48 saat içerisinde belirli tarihlerde yurtiçi 12,90 TL uç kampanyası vardı. İzmir - Ankara ( 12,90tl ) denk getirdim. Benim için en büyük indirim fırsatıydı.

• noyan_ kullanıcısına yanıt
    dengesiz kasiyer, sana ne yav, sanki kendi cebinden ödüyor

• 2006dan beri üyeyim, vay be duygulandim eski fırsatlari görünce :(

ayrıca ben de ekleyeyim, opet mobil uygulamaya 20 lira mazot veriyordu, bi açık vardı uygulamada hatırlamıyorum, 3-4 bin liralik mazot alanlar oldu

• 2 sene önce bu zamanlardı, hepsiburada 12'li ıslak mendil fısatı konusunu açtım ;

https://forum.donanimhaber.com/yilin-en-sicak-firsati-urun-tukendi-urunler-kargolanmaya-basladi-12-li-islak-mendil-4-50-lira-kargo-bedava-yaniyor--114331580-45

millet kamyonla almıştı, şaka değil forumun en eski trolleride aktifti o zamanlar kendim 1 tane hesaptan 1 tane sipariş vermiştim oda ihtiyacım olduğu için değil bulunsun köşede diye. amaç zaten çocuğu bebeği olan insanlar faydalansın diye ama forumun ölücüleri yüzünden çoğu insan faydalanamadı fırsattan, siparişi gelen kolilerin resimlerini paylaşanlarda olmuştu, bizede hesaba 2-3 tane çek tanımlamışlardı bende bedavaya lcd askı aparatı ıvır zıvır almıştım

sonra hb çadır konusu vardı 15 liraydı sanırım, oda yine yakın zamanlardaydı ıslak mendille birlikte, akşam arkadaşlarda misafirlikteydik, 2 tane kendi hesabımdan sipariş verdim ürün tedarik edilemiyor diye mesaj attılar sonra çek verdiler birdaha çek verdiler millet bekleyecekti en son bilmiyorum ama ben iptal ettim, hediye çekleriyle HD uydu alıcısı modem vs... almıştım.

buradaki en büyük sıcak fırsatlar genelde büyük sitelerin hatalı fiyat girmesiyle oluyor, onlarda bayağı bir azaldı. normal fırsat konularıda trollerden entel dantel tiplerden geçilmiyor, insanlar çoğu zaman bu tipler yüzünden konu açmıyor bile. birde reklam işinin b.ku çıktı herkes parsel kapmış sıcak fırsatlardan o yüzden insan özlüyor eski fırsatları.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam bu opet 20 lira ölücülük değil bilişim suçu sanki, açığı bulunmuş bir nevi hacklenmiş, bilmiyorum forum ahalisi nasıl düşünür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizlik007

hocam bu opet 20 lira ölücülük değil bilişim suçu sanki, açığı bulunmuş bir nevi hacklenmiş, bilmiyorum forum ahalisi nasıl düşünür

forum ahalisi düşünmez, uygular

böyle düşüneceksiniz, burda işiniz yok, keriz avlayan indirimlerden arıyorsaniz, çıkın caddeye, her vitrinde %50 + % 100 +1 +1 indirimleri asılı. ama bizim aradığımız, kombolar, yeni üyeye indirimler....

• quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

Aerobilet firması ilk çıktığında üye olan herkese 20 TL çek referans ile üye getirene de 10 TL hediye veriyordu. Cep telefon numarası doğrulaması gerekiyordu sadece. Eş dost herkesin telefonuna kod göndermiş. Adana İzmir gidiş dönüş bedava bilet almıştım. :)

Aerobilet ilk çıktığında 100 lira veriyordu. Bu gelmiş geçmiş en iyi fırsattır sanırım.

2 gün önce n11 de 16 liraya access point gördüm ve 1 adet sipariş verdim. Ürün bugün teslim edildi. Sıfır açılmamış paket.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.