Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaştan rayban gözşük almıştık.Kendisi buralardaysa haber verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölücülüğün ne olduğunu bilmediğim bir zamandı, DH sıcakfırsatlarda bir mağaza reklamı vardı. yanında da reklamdır ibaresi vardı sabit konu linkinde. Tıkladım, bir baktım Sadece Asus ekran kartlarında fiyatta bir acayiplik var.
    Tamda o sıralar Amerikadan dönecek bir arkadaşıma ekran kartı aldıracaktım. yurt dışında 400$ olan ekran kartı (GTX680) bu sitede 450TL gibi bir fiyatta. Ancak Asus GTX serisi tüm kartlarda aynı fiyat var yani 660 670 680 ve tüm serileri OC si ve normali aynı fiyat. O zamanlar online fiyat hatalarına aşina değildim. 2 arkadaş sipariş verdik. Arkadaşın üyeliğinide benim bir mailimle almıştık. Ben bir tane sipariş ettim arkadaş 3 tane sipariş vermiş. Öğlen yemeğe çıktığımızda firmayı aradık, sipariş onayı gelmişti, fiyat teğit ettirdik ve telefondaki satış temsilcisi fiyatın doğru olduğunu en kısa sürede ürünlerin gönderileceğini sözlü olarak onayladı.
    Hadi bakalım dedik. Bu iş Cuma günü olmuştu. Takip başladı. Pazartesi sipariş onaylandı durumu değişmedi ama kargolanıyor da yazmadı ve öğlen aradılar, bir hata olduğunu satış yapamayacaklarını belirttiler.
    Bende haftasonu yurt dışından gelen arkadaşa kart aldırmamıştım bu olaya istinaden. Biraz moraller bozuldu, ancak arkadaş sipariş anı ve sonrası ekran görüntüleri almış hatta tüm siteyi offline olarak kullanmak üzere bir yazılım ile kaydetmiş.

Firma satışı iptal etti, bende kendi çalıştığım bilişim firmasında üstlerimle konuştum. Tabii ki nemalan ama çok abartma dediler. sikayetvar a başka forumlara firma adı karalamadan konular açtım, yorumlar topladım. 2 hafta falan geçti, aradılar. takip ettikleri forumlarda benim kullanıcı adımla mesajları duyunca olumsuz reklam yapıyorum diye endişelenmişler. sil mesajlarını dediler. Bende dedim hiç olmazsa bir tane kartı o fiyattan verin o zaman dedim anlaşalım. yok mok derken sözlü olarak ara yol aradık, müdürleri toplantıda çok kızmış falan anlattılar. Neyse bir üstleri aradı online satış müdürüymüş, neden ısrar ettiğimi sordu bende yurt dışından kart alabilecekken onlar yüzünden almadığımı belirttim. o kart 400 dolardı dedim şimdi piyasada 600 dolara satılıyor bu kart. o zaman dedi.
    Fiyatı dolar kuruna çevirdik. 300 dolar yapıyordu. Ancak dedim sözlü olarak yetmez mail atın onaylayın bende ürün gelince yorumları kaldırayım. 300$+KDV dediler. yok dedim KDV beni ilgilendirmez maile cevap 300$ a gönderin yada ben şikayetçi olurum bu sefer. Birde siparişi iptal edince profilimde görünen iptal siparişide kaldırmışlardı kanıt bırakmamak için o yüzden biraz takıntı olmuştu. Neticesinde 300 dolara ürün geldi 2 gün içinde bende gerekli düzeltmeleri yaptım ve teşekkür maili attım konu kapandı.

Ancak bundan sonra benzer bir şeye asla kalkışmadım. Dediğim gibi o zamanlar toyduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Bu yüzden w.sapp gruplarında yokum. Profilimde numaram var, isteyen her arkadaşa yardımcı olmaya çalışırım ama w.sapp grupları bencilce.

bir de o ara forumda birisi aldığı faturasının resmini koyunca inanabilmiştik
    samsunlu arkadaş panasonic 55 inç ful hd led tv yi teknosadan 230 liraya almıştı
  • Markette şahit olduğum ölücülük. 130 liralık alışverişi arada 2 kere elektrik kesintisine, 10 kişilik kuyruk oluşmasına ve 30 dk sürmesine rağmen 5 farklı kredi kartı puanlarıyla alışverişi tamamlayıp üstüne şirket adına faturalatması ve bunu yaparken en ufak bir utanma duygusu yaşamayıp kartları arka arkaya çıkarması beni olağan üstü şekilde etkiledi. Kasiyer kızın 2 kere " abi bedavaya getiricen galiba alışverişi hi hi" demesi hala aklımda.
  • First marka bir kutu sakız almıştım kutunun içinde 200 adet sakız var. Ama birinin içinde birşey yoktu yani 199 tane sakız çıktı. Ben de hemen mail attım paketin içinden sakız çıkmadı diye ertesi gün aradılar anlattım böyle böyle diye sonra 2 kutu sakız ( toplamda 400 adet sakız) + bir kutu da karışık sakız(karpuzlu, naneli, limonlu, damla sakızlı) göndermişler. 1 adet sakız için yaklaşık 500 tane sakız kazanmış oldum

• Birkeresinde daha dolar falan bukadar değilken bimeks te gezinirken birşey gördüm sıvı sogutucuların fiyatlarında bir hata vardı 500 olması gereken sıvı soğutucular 200 liraya düşmüştü muhtemelen dolar fiyatını tl yazmışlardı

Ertesi gün sabah 6 da kalktım hazırlandım ankaradaki bütün bimeksleri gezdim elinde kalan me varsa aldım ertesi gün fiyatları geri düzeltmişlerdi

Birtanesini hala kullanıyorum pc min icinde

• Migros MağazaM uygulaması ile 3000 metre yürüyüp araba alacak kadar para kaldırmak bilenler bilmeyenlere anlatsın

• 2006 - 2007 yıllarındaydı

hepsiburada 500 tl alışveriş yapana altlimitsiz 100 tl hediye çeki veriyordu

bende bakıyorum 500 tl alacak bir şey bulamadım ama

o yıllarda hepsiburada hediye çekleri de ileride kullanmak üzere satıyorlardı

aklıma 500 tl alışverişi 3 parça 200+200+100 tl hediye çeklerini satın almak geldi
    500 tl alışveriş olarak yaptım ve 100 tl de hediye çeki kazandım kullandım aklıma geldikçe abidik gubidik birşeyler aldımdı

böyle 1-2 kere 500e 100 tl hediye çeki olayı yaptılar ama HB çek satın alarak çek kazanma olayının farkına vardı ve hediye çeki alınamaz TL yüklenmez şeklinde ibaresi ekledi kendi hediye çeki satış işini ve ünrün tavsiye puan topla çeke dönüştür aktivitelerini kaldırdı
  • 40 liralık beyaz gülü 10 Tl'ye almıştım. Ne günlerdi be.
  • geçen haftalarda migrosta evcil hayvan ürünlerde %50 indirim vardı. Topladım 100 liralık ürünü yarı yarıya etti 50 bende de migrosta geçerli alt limitsiz 50 tl indirim kodu vardı. verdim o kodu. Hop 100 tl lik ürünler beleşe geldi.
  • Mealbox'ta her 30 liralık sipariş Masterpass indirimi ile 0,04 liraya geliyordu. Masterpass indirimi sayesinde 3 arkadaş 2 haftada 1000 küsür liralık yemek siparişini bedavaya getirmiştik. Yaklaşık 700 liralık siparişi ben vermiştim, kalan 300 küsür liralık siparişi diğer 2 arkadaş vermişti

Ayrıca Carrefour 1 Nisan indirimi çok iyiydi. Bkz:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/115774471

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 27 Şubat 2018; 8:54:49 >
  • hepsiburada & Vitali Vakko ortaklığı kurulan DAYBUYDAY.COM dh ölücüleri sayesinde kapanmıştır

her davet edilen üyeliklerden 20şer TL toplanıp birleştirilen çeklerle 1500-2000 tl.ye satılan Led lcd TVler bedavaya alınabiliyordu

daybuyday önlem almakta gecikince çareyi kepengi kapatmakta buldu

bu forum ahalisi daybuyday efsanesini iyi bilir

ben buğdaycı dayının bu özelliğinden faydalanamadm bu durumu sonradan öğrendim ama iş işten geçmişti
  • JD.COM'u eskiler bilir. Doların el yakmadığı ama ufaktan değdirdiği zamanlarda alt limitsiz 10$ veriyordu. Referans kodunuzu girenlerde aynı şeyden faydalanıyordu. 10.99$ ve üstü eşya (akıllı saat, normal saatler, elektronik araç gereçler, gömlekler, kıyafetler) alıp 0.99$ (o zaman 3 TL) ödüyorduk. Düşündüm taşındım acaba farklı numaralarla hesap açsak aynı referans kodu ile 10$ alabilir miyiz? diye. Annemin, babamın, akrabaların numaralarıyla da bir güzel 10 hesap açtım. Onlarlada 10.99$ üstü eşya alıp 3'er TL ödedim geçtim. Daha sonra yurtdışı numara veren uygulamalar geldi aklıma; +1 ile başlayan numaralar. Acaba sürekli farklı maillerde hesaplar açıp numaralar ile kaydolsam sms ile kod gelir mi diye düşündüm. ELBETTE OLDU! 40-50 civarı 10$'ar dolarlık hesaplarla alışveriş yaptım. 1500$ üzeri alışverişe ödediğim rakam 200 TL civarı olmuştu. Daha sonra JD.COM bu açığı kapadı.

Sonra ne mi oldu? 15-20 gün sonra kapıma kargocu gelmeye başladı. Kargocu hemşehrim çıktı kanka olmuştuk. 50'ye yakın kargoyu gün aşırı getirip kargon var (yine :D) diyip teslim edip gidiyordu.

Akıllı saat şuan hepsiburadada 200+ TL (3 TL'ye mal ettim)

Mi band'lar, gömlekler, iphone için 5'li makro mercek set (niye almışsam 3 TL)

6 adet normal saat

Daha sayamadığım bir çok şeye sahip oldum.

Bu da benim ölücülük anımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 26 Şubat 2018; 18:26:52 >

• 2013 ve ya 2014 falandı tam hatırlamıyorum hepsiburadada araç geri görüş kamerasi ve 4.5 küsür inçlik ekran kargoyla beraber 17 lira falandı. yurtdışı sitelerinde sadece kamera 22 23 dolar civarındaydı. millet 3 4 tane aldı hatta evde kullanan bile vardı yaklaşık 4 ay sonra gönderdiler ama olsun ben de hala arabada kullanıyorum. gören arkadaşlar 17 liraya aldığımı duyunca mezarcı diyor

• 3 sene onceydi sanirsam,hopi yeni kayit olanlara 5 paracik veriyordu.O zamanlarda lise sondum.

Telefondan hopiyi clonlayarak 50-55 tane "hopi1,hopi2,hopi3"diye siralamistim.Okuldan kayit yapabilecegim tum arkadaslarimi samimi oldugum kizlarin whatsapp gruplarindaki erkek kiz fark etmeksizin kayit edip dogrulama kodunu alip ve AOG dan samimi oldugum cocuklari kayit ederek hepsi farkli hesaplarsa olmak uzere toplamda 260-270 liralik paracik kastim

Tek gunde hepsini kullanarak abartmak istemedigim icin hesaplari ikiye bolerek 2 gunde harcamistim.

Para vermeye luzum gormedigim pahali ve gereksiz fakat merak ettigim bazi abur-cuburlari aldim 3-4 hesap ile halletmistim zaten.Geriye kalani ile evde tuketilecek gida maddeleriyle doldurmustum arabayi pirincinden,sutune,salcasina,kahvaltiligina varana kadar hepsinden almistim.Aldiklarimi da kasada 5 er lira tutacak sekilde istifledim .Her bes liralik alisveriste farkli bir hopi kodu ile odemistim.Kasiyer ugrasmamak icin,yaptiginiz yasak magaza mudurumu cagiriyorum demisti.Magaza mudur -adam gibi adam-, fark etmez sorun yok gencin aldıklarını geçir demişti.

Bunlari kendimle yetinmeyip cok samimi yakin bir dostum icinde bir baska gun yardim ederek onunda evine erzak almistik

Simdi olsa buyuk ihtimal ugrasmam o zamanlar yapmistim iyikide yapmisim.Basligi gorunce aklima geldi duygulandim

• ..edit

düşünsem daha çok çıkacak da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 28 Şubat 2018; 12:12:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 21.30da basladıgım konuya 22.20de cıkıyorum ne mezarcılar varmış yav bi tv de biz cözsek iyi olacakmış neler batırmış forum öyle
  • 2011 yılında limangonun hediye çekleri efsaneydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş, 2005'ten beri internet kullanırım ama şu konudan sonra baya saf olduğumu anladım, millet neler götürmüş
    Sıcak Fırsatlarla tanışalı 7 yıl falan oldu birkaç bişey düşürdük ama neler kaçırmışız. Uçak bileti mi dersin bedava telefon mu dersin. Uyumuşuz resmen
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Whatsapp grubu ile ipad toplamanın ne alakası var anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.