Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 tl miydi 65 tlmiydi neydi zizigodan salomon speedcross 3 gtx almıştım.
    Forumdaki herkes yararlansın diye de 1 tane almıştım, sonra gördüm ki bir tane alan tek salak benmişim.
    ama yinede efsane olmuştu benim için
  • Fiyatları tam olarak hatırlamıyorum ama Turkcell'in bir kampanyası vardı.
    Nokia Lumia 720 telefon alana , xbox 360+ kinect + 2 oyun + 1 aylık live üyeliği bedava.
    900 TL gibi bir fiyata hepsini almıştık , garantiden 50 TL bonus kazanmıştım , 700 TL'den de telefonu satmıştım. Xbox 360 150 TL'ye gelmişti ama tabi yine bununla kalmadı.
    Aral game'in bir kampanyası vardı o zamanlar , xbox alana fifa 14 bedava diye.
    Vatandan , media marktan vs alanlar , arala mail atıyorlardı , ücretsiz olarak fifa 14 gönderiyorlardı.
    Bizde turkcell'den alanlar olarak şansımızı denedik bize de gönderdiler. 100 TL'den de onu satmıştım , 50 TL'ye gelmişti xbox :)
    Sonrasında Aral bizi arayıp , sizin bu fifa'yı almamanız gerekiyordu niye aldınız diye sormuştu , madem öyle niye yolladınız diye cevap vermiştim

• n11 tictoc çekleri. telefon no başına 50 tl alt limitsiz çek vermişti. o gün birkaç arkadaşla buluşmuştuk olaydan bahsettim ve kısa sürede 1000 tl üzeri çek toplamıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 27 Şubat 2018; 1:31:25 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam neden o kadar pahalı bu meretler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Hocam neden o kadar pahalı bu meretler?

Mekanik klavyeler, günümüzde sıkça kullanılan klavyelerin aksine her klavye tuşuna ait bağımsız bir "switch" bulunmaktadır. Bu da mekanik klavyeye kendine has bazı avantajlar kazandırmaktadır.

*Her bir tuşun ortalama 4-5 milyon kez basma ömrü vardır. Kısaca ömürlüktür.

*Kısa tepkime süreleri var (Normal klavyede 70-80g basım gücü kullanıyorsan, mekanik klavyede yarısı kadar. Yani daha az güç ile hassasiyet fazla)

*En önemlisi de bastıkça daktilo da yazarmış gibi bir hissiyat verir.

Aklıma gelenler bunlar. Doğal olarak Switch üreticileri de farklı şirketler olunca klavyenin birleşmesi için bir çok maddi gider oluyor. Ülkemizin malüm vergi potansiyelini de katarsak 300-400 gibi rakamlara çıkabiliyor maalesef.

Daha detaylı bilgi için en açıkça burası anlatmış;

http://www.webtekno.com/mekanik-oyuncu-klavyesi-rehberi-h19506.html

• Turkcell'in bipten verdiği 10gb ve Domino's 2 pizza 10 lira fırsatına katılabilmişim sadece hatırladığım kadarıyla (pizzaların biri büyük biri de küçük boydu ve gel al kampanyasıydı). Keşke sıcak fırsatlarla daha önceden tanışmış olsaydım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını neler dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Bu arada konu sahibi ekşi sözlükte ya da cezmi kaloriferde popi olmaya çabalıyor hissiyatı oluşturdu bende. Mesajları konulara eklemeler falan.

Sıcak fırsatçılar daha yazmaya başlamadı gençler. Biz indirimle değil bedavaya alıyoruz

Üstüne para vermezlerse almadığımız günleri biliyoruz :)
  • Benim yazacaklarım hep dijital ps4 oyunları;
    2017 yazında TR PSN’de Knack 2 kısa süreliğine ücretsiz olmuştu,
    Yine 2017 içerisinde (sanırım bahar döneminde) Battleborn oyununun tüm karakterleri açık olan ücretli sürümü 8 kuruştan satılmıştı,
    Son olarak da geçenlerde yeni çıkan Kingdom Come Deliverance oyunu Endonezya PSN’de 1-2 saat kadar 480 rp’den (yaklaşık 14-15 kuruş) satılmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaber sıcak fırsatlar ile tanıştığımdan beri ölücülük ruhuma işledi nedense

Geçen usb HDD alacaktım kardeşime hediye için.Tüm sitelerde 1tb 2.5 Hdd ler 230 240 lira civarında.Derken Bimeks in outlet bölümü ile karşılaştım.orada bakarken 1 adet tam aradığım HDD yi buldum fiyat 145TL yazıyordu.Ürün hakkında bilgi göremedim baktım hangi şube de olduğu şubeyi arayıp yetkiliye sordum sıkıntısı nedir diye.Usb kablosu eksik dediler.Telefonu kapatmam ile ürünü almam 5dk sürdü.Buna 40lirada bonus kullandım.Kadeşime kargolattım.Kendisi usb kablosuna 15lira vermiş sadece

115liraya 1TB 2.5 Samsung HDD sahibi olduk

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 27 Şubat 2018; 9:13:19 >

• acemi üyelerin yorumları ana sayfaya taşınmış,300-400 liralar devede kulak kalır eski yıllardaki olaylar karşısında

turkcellin futbol videoları izletip topun ne olacağını sorup kontör dağıttığı zaman ufak bi kaç ayar ile 1000 kontör sömürenler vardı keza yılbaşında migorsu sömüren vatandaşı da unutmayın
  • 2011 miydi tam hatırlamıyorum pabbuc.com efsanesi vardı 1 ayakkabı fiyatına 3 ayakkabı alıyorduk hepside orjinaldi. O kampanyadan sülalenin ayakkabı ihtiyacını karşılamıştık. forum üyeleride sağolsun abanınca site bir daha belini doğrultamadı ve kısa sürede kapandı
  • alperixx kullanıcısına yanıt
    Kardeş az olmuş bütün hayatını yazsaydın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisedeyken sınıflarda kola ve meşrubat içip depositolu şişeyi iade etmeye üşenenlerden beleşe şişeleri toplar kantinciye nakit karşılığı satardım
    bu şekilde karaköydeki okula giriş ücretimi toplardım
  • şöyle bi göz gezdirdim de bu foruma mal olmuş sağlam fırsatlar yazılmamış.

n11 ilk açıldığında en uygun fiyat garantisi etiketli ürünleri satın alıp da daha ucuza bulanlara aradaki fiyat farkının 11 katı değerinde hediye çeki veriyodu ve bu çekler 2 katı alt limit şartıyla kullanılıyordu. örneğin n11de 65 liraya aldığım tablet çantasını başka sitede 14 liraya bulmuştum ve 560 tl değerinde hediye çeki almıştım. 100 er liralık 5 tane, 1 tane de 60 liralık. 100 liralıklar 200 lira üzeri geçerliydi. evlilik hazırlığı yaptığım zamanlardı yaklaşık 5-6 bin liralık çek harcamıştım. harcadıklarım dışında da 7-8 bin liralık çeki de bu forumda elden çıkarmıştım.

bonubon diye bir siteden şişirilmemiş fiyatlardan yarı fiyatına otel tatili satın almıştık. zaten erken rezervasyon zamanıydı ve fiyatlar dipti. örneğin şu anda 3950 tl olan crystal sunset 5 gecelik tatili 1350 liraya almıştım. kampanya kapsamındaki iyi oteller akşama doğru bitmişti efsane kampanyaydı.

paramıyönetebiliyorum diye bir site kısa bir slayt izleyip sonrasında yaptığı sınavdan başaarılı olanlara hepsiburada da geçerli 100 tl değerinde çek veriyodu. ilk çıktığında fazla rağbet yoktu ve ip engellenmemişti. ben de işsizlikten 20ye yakın işlem yaptım. artık arkadaşlarımın mail adresilerini filan veriyodum katılım için. neyse 1 ay sonra hediye kodlar maillere gönderildi 20ye yakındı galiba toplam 2000 tl. arkadaşlara da ufak bir hediye olmuş oldu. aynı site aynı kampanyayayı daha sonra bikaç kez daha yaptı ama bu sefer fazla rağbet gördüğünden sınırlıydı yine de 6şar 7şer tane alabildim her seferde. toplamda 4bin liraya yakın fayda sağlamıştır. buradan kendilerine tekrar teşekkürler.

boyner'de 2 sene önce hediye çeki ve hopi birleştiriyordunuz; 200 liralık siparişte 75 lira çek kullanıyodunuz üzerine 100 hopi geliyodu. 200 liralık siparişi 25 liraya malediyorduk. avantajix iadesi de 125 tl üzerinden ödenmişti onu saymıyorum ayıp olmasın diye.

son olarak kimsenin bilmediği bişey söyleyeyim; migrosta hediye çekini defalarca kullanma açığı bulmuştum. 2 laptop sepete atıp 5 bin liralık sepeti 40 liraya kadar düşürüp siparişi vermiştim, sipariş teslimata da çıkmıştı teslim edilmesine saatler kala eşim siparişi iptal etmemi istedi, benim de içime sinmeyince migros'u arayıp siparişin iptal edilmesini, sistemlerinde açık bulunduğunu söyledim. tabi herhangi bir hediye çeki filan vermediler. aslında hala hafif bi pişmanlık var içimde, laptopları satıp parasını ihtiyacı olanlara verecektim.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    boşverin böylesi daha hayırlıymış
  • Zamanında amazon.com da tr de 300 lira civarına satılan guitar hero live i kargo dahil 200 liraya aldım. sonra müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kargo parası kalsın, sadece hızlı kargo ile gelmesini rica ettim. MH kargo parasını da iade etti yaklaşık 160 liraya falan geldi o haliyle ve 2 gün sonra dhl ile elimdeydi.
    Yaklaşık 2 sene falan kullandım bir güzel. Geçtiğimiz aylarda köpek sahiplenmiştim. Sen git burnunla cd çıkarma tuşuna bas, içinden guitar hero cd si çıksın ve al onu ısırarak ye. E oyunun cd si tek başına satılmıyor. Sadece gitar ile birlikte satılıyor, benim gitar sağlam ama cd lazım, cd olmadan oyun oynanmıyor. Activision a yazdım önce cd nin resmi ile anlattım güzelce, dönen olmadı. Aynı hikayeyi yine fotoyla birlikte amazon'a yazdım dedim ki bana tek cd satın gitarsız, veya gönderin. MH dediki iade yapın tam para iadesi yapalım! (iki sene sonra) Dedim istemiyorum bana cd gönderin yok dedi öyle bir opsiyon. KArgo sizden olacak şekilde gönderin dedi. gittim sordum firmalara kargolar en az 95 lira ptt ile yurtiçi ups vs zaten hep 3 haneli rakamlar. Açtım Mh ye dedim kardeş kurtarmıyor boşver iade isteğini iptal et. (etiket bastırmıştı) MH dedi ki siz gönderin fiş alın iade kargo parasını da size gönderelim.

Sonuç olarak oyunu aldım iki sene kullandım. Sonra köpeğim cd'yi ısırdı. İade ettim. Tam para iadesi ve kargo parası da ayrıca kartıma yattı.(Halbuki tek istediğim yeni oyun cd siydi.) Ama ölücülüğümün dibi oldu.

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    evet 2011 senesinde Limango müthiş efsaneydi

üstelik o yıl 4 gün Kurban Bayramı olduğu bir Eylül ayında 20 tl hediye çeki kullandıktan sonra 7 TL hediye çekleri üst üste veriyordu
    verilen 7 TL çeki kullandıktan sonra tekrar 7 TL çek veriyordu (kaüzan doğurdu misali)
    limangocular siteyi otomatiğe bağlamış Otto amcalarını malikanesine gitmişlerdi galiba

limango hesabın böyle kısır döngüsüyle bol bol mach3ler ve sıvı sabunluklar almıştık hep tanımlanan 7 tl çeklerle
    20 paket koli gelmişti bayramdan sonra Yurtiçi kargocu her gördüğünde beni o kargolarla hatırlar

niye 20 pakette kaldı derseniz tüm siparişleri iptal miptal ederler diye 20 kadar olunca bırakmıştım ama başka DH ölücüleri büyük rekorlar kırmış sonradan okudum

limangO hayatın zevki O

2015mi 2016 mı limangO Türkiye pazarını terk etti gitti Alman Otto amcasının dizinin dibine

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    ilk değişimde alışveriş fişiyle ikinci değişimde de ilk başta aldığım değişim fişiyle yaptım oldu sorun çıkmadı
  • Buraya aldıgı şeyleri yazanlar ya cocuk yada sonradan görme.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.