Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Piyasada her biri min 200-250 lira idi.

60 liradan toplanda 180 lira odemistim. Max 3 urunu gonderiyorlardi alisveriste. Ben de zaten 3 urun almistim :))

Sanirim en iyisi buydu.

Suanlik aklimada gelmiyor baska bir firsat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Dispute süresi dolunca bişey yapamiyoruz değil mi?

Duş başliği almiştim. Dispute süresinin son 2 günüydü akşami yazişiyoruz dedim dispute açiçam felan o da diyor çin bayrami var tatildeyiz 1 hafta lütfen açma yenisi yollucaz felan. Sabah kalktim duş başliği gelmiş

Yani yenisini yollama olaylarinda yeni siprariş mi açmalarini istemeliyiz yoksa adamlarin kaybetcek bişeyleri olmuyor. Ben ayip olur diye kargo takip no da istememiştim adamdan

Sicak firsat olarak da . Msi iadesi ile 700tl'e aldiğim gtx 1060 ' a 2 tane oyun hediye gelmesi benim için ayriyetten sürpriz oldu. Onlari da 50şer tl den sattiydim

• Bipten zamanında 10 gb için göbeğim çatlamıstı... hatırlayanlar vardır...

• -Mudonun sitesinden 0 liraya gömlek almıştım. 4.99 kargo ödeyerek.. fiyatını yanlış girmişler. Konusu sitede var.

• quote:

Orijinalden alıntı: What You Mean LPOOL FAN

En olucu diye bir şey yok benim aldıklarım hep olucu fiyatına

Kargo bedava değilse almam 2.el hiç kullanılmamış sadece kutusu açılmış ürünler favorim ürün alırken kusurlarını , satarken iyi yanlarını anlatırım , satacağım fiyatı yüksek tutup pazarlık vardır diyip kafamdaki rakama satarım , çok iyi blöf yaparım daha nicesi var üstüme tanımam

Sülün Osman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

Aerobilet firması ilk çıktığında üye olan herkese 20 TL çek referans ile üye getirene de 10 TL hediye veriyordu. Cep telefon numarası doğrulaması gerekiyordu sadece. Eş dost herkesin telefonuna kod göndermiş. Adana İzmir gidiş dönüş bedava bilet almıştım. :)

Aerobilet 100 TL'yi değerlendirmeyen bizden değildir.
  • Zizigodan 3 çift new balance, adidas nike ayakkabıyı 600 yerine 180 lraya almıştım halen giyiyorum

Lcw 1+1 üstüne %50 indirimi vardı 10 tane kapşonlu sweeti 55 lira gibi bir fiyata mal etmiştim hala giyiorum çok sağlamlar

Getirden bedava dondurmalar 30 liralık 20 liralık alışverişlere 1tl ödemeler, sonrasında 30tlye 5tller vs.

N11 50tl tictoc kodları vardı 8 tane alabilmiştim 400tl çatır çahr harcadım

Nuvo %25 kampanyası. 3 kartla her ay çeyrek alıyodum

Cepteteb %50 ulaşım kampanyası. Aylarca çek satıştan millete bilet alıp nakite çevirdim 600-700tl gelmiştir ordan da

N11 2016 11.11 kampanyası çek satın alıp altlimitsiz kullanıyodun. 300 liralık alışverişi 80e falan getirmiştim

Morhipo altlimitsiz 20tl çekleri. Unutmuyorum 40 tane hesap açmıştım kargo ücretsizdi üstüne, bur kırbacı :)

Hopi altlimitsiz 25tl paracığı kimse unutmamıştır heralde vaktim yoktu sadece 150tl çıkarabildim ordan

Yine morhipo 60tllik tartıyı 6tlye koymuştu gelmez diye uğraşmadım 8 tane aldım hepsi geldi birini ayırdım 7sini forumdan tanesi 40a sattım

Bedava seramik tava almıştım 5 ay sonra gelmişti fiyatı 70tlmi neydi bayağı kaliteli bişey

Migrostan 3lü teflon tavayı 7 liraya almıştık gdi değildi ayrıca

Uber'le yapılan bedava yolculuklar hey gidi

Zapalstan led ışık ve sarj aleti almıştık 0.0.1$abaya. yarısı gelmedi ptt cebe atıyordu 15 tanesi gelmişti

Banggooddan 15 kuruşa tırnak makası şapka traş makinesi almıştım makineyi ptt memurları çaldı.

Chippin 10tl kodları daha 1 ay oldu eve bulgur stoğu yaptım 6-7 kilo ,kuruş ödemeden. Millet kurabiye falan alıyodu işi bilmiyorlar.

Migrostan 12 ananas 12 damak çikolatayı bedava aldım toplam değeri 125tl

Yılbaşında carrefour 1+1 çikolata vardı. Bayağı sıcaktı

Sf sayesinde aldığım sayısız numune ürünleri,burun bantları, pedler bebek bezleri vs.

Unutamadıklarım bunlar daha çok var ama bedava ve bedavaya yakınları sıralamaya çalıştım

Bu arada konu sahibinin yaptığı düpedüz hırsızlık bugüne kadar kimseye bu forumda referans olup kazanç sağlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 26 Şubat 2018; 3:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Bir çok ölücülük hikayemiz oldu ama Limango nun yeri ayrıdır.
    Adamların Türkiye'den çekilmesi Dh yüzündendir.

Linklerin sonuyla az oynamadık.
  • Daha Cumartesi yaşandı. Hayatımın ilk ölücülüğüydü, Nike Factory Store'a sadece neler gelmiş diye bakınmak için girmiştik. Ama 380-420₺ ya satılan Airmax 1ler 150₺ ya düşmüştü. Bizde kız arkadaşıma alalım dedik. Deneme odasındayken yerde bir barkod fark ettim. Aynı ayakkabının adı geçiyordu fakat yazan fiyat 149.90₺'dı. Ben de gittim o barkodu yerden alıp diğer barkodun üstüne yapıştırdım. 0.10₺ cepte kalmış oldu.

• Aslinda ne firsatcilik, ne de oluculuk yapmaya calistim. Amazon.com dan uygun bir indirimle Mad Catz Rat TE aldim boyle mavi siyah. Tum setupim da mavi siyahtir bu arada. O zaman mouse 150 tl ye gelmisti. Tr fiyati yaklasik 350 tl idi. Bekle bekle en son mouse geldi. Ama o da ne? Adamlar kirmizi beyaz gondermis. Neyse sinirlendim ama taktim kulanmaya basladim. Sonra sinirim gecmedi tabi, dedim adamlara bir kayayim. Buradaki amacimin cirkeflik yapmak, hakkimi aramak, iade degisim ya da cakallik olmadigini belirtmek isterim, sadece adamlara ben ne siparis vermisim siz ne gondermissiniz, dikkatli olun demek istemistim. Amazona yazdim, dedim boyle. Ben mavi istemisim, siz beyaz gondermissiniz. O zaman soyle yapalim dediler, biz paranizin tamamini iade edelim, siz de urunu kullanmaya devam edin. Olur mu? Olur efenim dedim hayhay. Hala o beles mouse u canavar gibi kullanirim.

• Yanlış hatırlamıyorsam Kliksanın alt limitsiz 180 TL indirim yapmasıydı.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    260 tlye bir aile 4 kişi 1 hafta bodrumda tatil yapmıştık
  • 4 tl'ye uv ışınlı diş fırçası temizleyici (rulopak)
    15 tl altlimitsiz altınyıldız cek (baya bi corap almıştım)
    100 tl'ye braun oralb 750d 2 adet sarjlı diş fırçası
    hoppi ilk üyeliğe altlimitsiz 25 tl veriyordu bimekste harcamıştım tefal tartı ve powerbank almıştım
    yemeksepeti altlimitsiz 10 tl
    tictac bu bombaydı

aklıma gelmeyen bir ton şey, 13 senedir forumda olunca tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

aliexpresten sürekli takipsiz kargolar ürün alıp dispute açıyorum.250-300 civarı alısverisim oldu farklı hesaplarla.5 dolar desek ortalaması 1500 dolar eder.sizin gibi ölücülürle takıla takıla bu hale gldim işte.önceden bişey ucuzmu pahalı mı diye arastırmıyodum bile .rastgele hangi marketten olursa alıyodum

Senin gibi insanlarda aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. Tez zamanda yediğin haklar fitil fitil burnundan gelir.
  • Şartlar zor ülkede kabul ama bu ölücülük olayını abartmayın.Sahtekarlığa kadar giden hikayeler var yazık.3 kuruş için değmez yapmayın bunu...
  • vay be neler dönmüş

• Hiç böyle anılarım olmadı. Utandım hatta yerin dibine girdim bu yüzden. Tüm forumdan özür dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon almıştım hepsiburadadan zamanında vermediler kargoya özür olarak 50 TL verdiler .Daha sonra siparişi iptal edip başka yerden aldım telefonu 50 TL'yi de kullandım

• İlk sayfadaki arkadaş gibi bana da Logitech Hollanda sıfır G300s gönderdi. Dizüstü kullandığım için kablosunda temazsızlık oluşmuştu, uluslararası destekle görüştüm ve bana bir ay içinde yenisini gönderdiler. İki günde geldi, kargo ücreti de yoktu. 6-7 senedir Logitech kullanıyorum ve o kablo sorunu hariç (ki her farede olabiliyor) beni yarı yolda hiç bırakmadı. Türkiye’dekilere kalsa ya ilgilenmezler ya da tamir edip gönderirlerdi. Eski fareyi de parça niyetine sattım.

Ablamın çalıştığı bankada çalışanların telefonu satışa çıkmıştı, neredeyse sıfır gibi garantili, kulaklıkları, stickerları bile kullanılmamış iPhone 5s’i 370₺’ye aldım ve şu anda ondan yazıyorum.

Amazon.com’dan geçen hafta Strix RX 570 sipariş ettim 1570₺’ye. Bakalım ne zaman gelir.

• Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Sözüm geri xD , o olucu kralı hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.