Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 3-4 yıldır yazılan bütün kampanyalardan yararlanmışım. tek tek yazmaya üşendim. en çok n11 in sallamatikleri için yaptığım hammallık. 10 tl ile 20 tl arası 1 günde 35 sipariş.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Soyken Bey'e katılıyorum buna modern hırsızlık denir. Tamam bende 4-4 lük müslüman değilim paramı vadeli hesapta değerlendirip faiz işletiyorum ama gel gör ki kul hakkı yemek,hırsızlık ve üç kağıt yapmıyorum.
  • Bu yüzden herkes türkiyeye satışı kapattı. Ürün göndermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerobilet firması ilk çıktığında üye olan herkese 20 TL çek referans ile üye getirene de 10 TL hediye veriyordu. Cep telefon numarası doğrulaması gerekiyordu sadece. Eş dost herkesin telefonuna kod göndermiş. Adana İzmir gidiş dönüş bedava bilet almıştım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En olucu diye bir şey yok benim aldıklarım hep olucu fiyatına

Kargo bedava değilse almam 2.el hiç kullanılmamış sadece kutusu açılmış ürünler favorim ürün alırken kusurlarını , satarken iyi yanlarını anlatırım , satacağım fiyatı yüksek tutup pazarlık vardır diyip kafamdaki rakama satarım , çok iyi blöf yaparım daha nicesi var üstüme tanımam

• n11'in, Migros, Shell in dili olsada konuşsa... Susma hakkımı kullanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livingston -- 25 Şubat 2018; 20:33:35 >
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Hala limangodan aldığım beleş tıraş köpükleri ile tıraş olmaktayım
  • Bu forumdaki en efsanesi jd dir 10 dolar altlimitsiz kuponla neler neler aldim

• 2014 Kasımında TTNet kampanyasında TC kimlik no ile SMS atarak CarrefourSa'larda geçerli 50 TL kupon kodu almıştım epey. İki günde kampanya patladı ama birleşebilen kuponlarla bedavaya Iphone bile alanlar olmuştu forumda hatırladığım kadarıyla.
  • Sıcak fırsat sayılır mı bilmem ama yine de yazayım.

BitcoinWhite diye bir coini in airdrobunu vardı 5 hafta boyunca hafta da 300 btw veriyordu. Bu sıra da scam dedikodularına yaygın olduğu için fazla üstüne düşmeyin 2 hesap açıp toplam 3000 btw biriktirdim. Borsaya çıktıktan 3-5 gün içinde 1btw 0,90 cent e kadar cikmisti o fiyattan elimdeki tüm btw leri satmistim bende. assagı yukarı 10.000 ₺ etti. Keşke 5-10 tane daha hesap acsaydim diyorum şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmak5 -- 25 Şubat 2018; 22:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

millet cinliyi sonlandırır cinli de beni

led ışık aldım 1 ay geç geldi. ben benim adaptordr sorunvar saniodum. megersem led ışık bozunmuş. adama yazdım 2 ay dolması yakin dedi video çek kanıt yolla yolladim. dedi yenisi yolluyom 2 ay suresi var.

2 ay geçti mesaj attım dönmedi urun de yok

yani 4 ay geçmiş adama kotu oylama fln da yapamiyorum.

Daha iyisi var. Blackberry telefona kasa aldım full 70tl idi kırık geldi yazdım sallamadı. Kotu yorum yaptım yenisimi göndercem değiş dedi yorumu. Gönder değişcem dedim gönderdi takip no da attı 1 ay sonra ürün geldi ama başkası teslim almış aradım bu kargo sizin adınıza değil dedi ptt görevlisi o an çaktım köfteyi başkasına sattığı ürünün takip nosunu atmış. Adam şehrine kdar aynı yere göndermiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zizigo diye bir site vardı 60-70 liraya orijinal ayakkabı almıştık 3 sene olmuştur herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Zizigo diye bir site vardı 60-70 liraya orijinal ayakkabı almıştık 3 sene olmuştur herhalde :)

Kesinlikle..
    Salomon'un 600 TL'lik Goretex botları 59 TL'ye satılmıştı.
    10 cift almıştım.
  • 1 tl ye vatandan lg 3d gözlük seti aldım 4 adet. indirimsiz kampanyasız. mediamarkt ta 60 lira olan set. her ne hikmetse oradaki personel bana 1 tl ye saydı. sinemada bunları kullanıyorum. arkadaşada hediye ettim.
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    İnanır mısın o zamandan beri daha iyi sıcak fırsat görmedim. Şimdilerde 10-20 liralık indirimlere sıcak fırsat diyorlar ya ona şaşırıyorum :) Abim dünya kadar kızmıştı nasıl haber vermezsin böyle bir şeyden haberin oldu da diye kafamın etini yemişti. Gece 12 den sonra patlamıştı mevzu hatırlarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 25 Şubat 2018; 23:18:41 >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Valla ben sabah haberdar olmuştum, hala ürün vardı.
    Önüme gelen ayakkabıyı sepete attığımı hatırlıyorum panikle
    Bi de üzerine avantajix kullanmıştım, %8-9 gibi bişey veriyodu. :))
    Şimdiye kadar üzerine fırsat görmedim duymadım ben de.
  • Hey gidi günler hey Daybuyday 20 tl birleşirdi zamanında 6 tane kabanı çeklerle 2,93 tl almıştım kabanlardan biri norveç malıydı üzerinde 900 tl etiket fiyatı vardı
  • Zamanında Nestle bilmem kaçıncı yıl ayağına kampanya yaptı. Kampanya dakika başı gönderilen koda cepbank ile 10 20 ve hatırlayamadığım bir miktar para veriyordu. En ucuz gofreti o zaman nestlenin 50 kuruş filandı sanırım. Crunch filan biraz daha pahalıydı. Dakika tam xx.00 olduğunda gönderdiğinde tutuyordu. Misal 15.31.00 gibi. Daha millet saat kısmını çözemeden ben atmden cepbank kodları ile paraları çekiyordum.

Bim, Migros artık ne market varsa 1 lira aldı bütün kod veren çikolataları topluyordum. Günlük en az 300 400 tane çikolata alıyordum. 50 tane çikolata kodunun en az 35 40 tanesine para düşürüyordum. Genel olarak 10tl banko düşüyordu. 20 tl düşünce tahtın sahibi ben oluyordum.

Ev çikolata dolmuştu. Aileye, mahalleliye kim varsa dağıtıyordum beleşe çikolataları. Dolap çikolatadan geçilmiyordu. Çikolata masrafını çıkarınca günlük elime müthiş bir mebla kalıyordu. Tabi market market dolaş, çikolataları aç, atm'den git tüm parayı çek filan derken baya zaman gidiyordu.

Daha kimse sistemi çözemeden bir gün gaza gelip 2000 küsüre yakın çikolata aldım. İlçe ilçe dolaştım almak için. Hatta büyük mmm migrosta depodakileri bile getirtip hepsini almıştım. Annemi yardımcı olarak atadım. o çikolata paketlerini açıyor, ben kodları giriyorum, arkadaşım atm başında bekleyip tele gelen kodla parayı çekiyordu.

Sonra dakika sistemi çözüldü filan kazanma oranım düştü ama o dönem akıl almayacak bir mebla kazanmıştım. Şimdi nerede böyle kampanya? En son Pepsi'nin Ipod kampanyası ve Nestle'nin bu kampanyası oldu anlık birşey kazanabileceğimiz. Sonra saçma sapan çekiliş zımbırtısı getirdiler.

Ahanda konuyu buldum. En eski konu silinmiş. Sonradan açılan bu konu var. Ben dakika olarak hatırlıyorum 30 saniyede birmiş. O zaman fırsatlar, çekilişler zart zurt günümüz kadar popüler değildi.
    https://forum.donanimhaber.com/nestle-30-saniyede-bir-kampanyasi--29826940

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 26 Şubat 2018; 0:17:41 >

• Yanarımda 2006'dan beridir aktif internet kullanıcısı olup şu fırsatlardan haberim olmadıgında yanarım. Foruma da 2014 te üye olmuşum ama hiç ilgilenmemişim. Benim en büyük fırsatım Watton 10watt el feneri almak oldu. Piyasada 70tl filan HB'den 22.5'e alıp elden 50tl'ye sattım.

Yazılanlar gerçek ise çok ölü fiyatlar varmış cidden.

-Şu Salomon fırsatı bayaği iyiymiş

• Hızlıal 325/75 3 sene önceydi site+android uygulama çek birleşti alan aldı sonra kapandı

1 dolara süper kalite resimli baskılı çanta yapan yabancı site hala konusu vardır .

Yapı kredi hiç mobil ödeme yapmayana 100 tl ekstre indirimi veriyordu.Hanım da ben de hiç alışveriş yapmamıştık.
    Üsütne üslük yapı kredi şok'ta 100/15 ?25 te olabilir, puan veriyordu.
    100+100 liralık alışveriş yapıp 30 tl kazanmıştık.Şokta 200 liralık alışverişte kolay değil 500 litrelik bagaj çakılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 26 Şubat 2018; 0:51:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.