Şimdi Ara

Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
12
Favori
18.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limango efsanedir. Hoş markafoni, trendyol da az değil o ama Limango bir başka. Limango'yla birlikte Avantajix kullanmayı geç keşfettim. Hatta galiba -yasal olmasına ve hiçbir etik sakınca olmamasına rağmen sanırım köylüce bir çekingenlikle- hiç kullanmadım.
    Ama şunu yapanlar olduğunu hatırlıyorum. Limango'dan alışveriş yapana Avantajix 20 TL gibi bir iade veriyordu. Aynı zamanda Limango da durmadan 10, 20, 25, 30 TL gibi çekler dağıtıyordu. Bu ikisinin kombinasyonuyla hem alışveriş yapıp hem binlerce TL gelir elde edenler oldu sanırım. Avantajix üzerinden Limango'nun çekini kullanarak 1, 2 maksimum 5 TL gibi maliyetlerle alışveriş yapıyordunuz, gerçekleştirdiğiniz her sipariş için 20 TL Avantajix hesabınıza iade yatıyordu.
    Biz kendi çevremden bir kaç arkadaşla sadece çek kullanarak alışveriş yapmakla yetindik. O dönemde satın aldığım onlarca gereksiz ürünü hala eritmeye çalışıyorum.

• Hepsiburada'da bir dünya oyuncak mağazası ederi 300 TL civarında olan ürünleri 100 TL'ye satmıştı. Çoluk çocuk sevinsin diye doğum günü hediyesi olur diye 3 adet oyuncak almıştım. Piyasa değerleri 900TL falandı. Tabi hepsiburada iptal etti 10 tl hediye çeki gönderdi. Ben çeki kullanmadım THH'ye başvurdum. Başvurumdan 3 hafta sonra aradılar bir yanlışlık olmuş size 300 TL çek göndereceğiz dediler. Ben de kabul ettim nasıl olsa iademi almıştım. Aradan bir hafta geçti 300TL'yi yüklemediler. Ben de tekrar aradım artık çekinizi kabul etmiyorum. Ürünlerimi gönderin nasıl olsa THH lehime karar verecek dedim. Aynı gün hesabıma 900 TL civarında hediye çeki yattı.

İşin ilginç yanı 900 TL çek sonrası bir 300 TL daha yatırdılar. Onun neden olduğunu anlamadım Müşteri hizmetlerini arayarak zorla iptal ettirdim.

Diğer Sıcak Fırsatlar
    Hepsiburada Converse kampanyası (Conversler 5-10 TL idi) Hanım bedava değil ya neden alıp duruyorsun diye beni durdurmuştu.Yine de 6 adet aldım çoluk çocuk giysin diye. Stok bitmişti muadil olarak üzerlerinde 150 TL etiket fiyatı olan botları yollamışlardı.

Daha bir çok sıcak fırsattan yararlandık. Allah haber veren arkadaşlardan razı olsun.

• Gnctrkcell ucretsiz pizza kampanyasi vardi. Il disindaki kuzenime bile 4er 5 er pizza göndermiştim. Sonra ileri tarihli siparis ile 1 hafta boyunca pizza yemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 yılında keşfettiğim bi kampanya forumu sayesinde toplamda 22 bin lira degerinde hediye kazandım. Ayrıyeten hediye cekleriyle (limango, trendyol, markafoni, vipdukkan vs) beleşe aldıgım en az 5000 lira degerinde ürün var. Hatırlayamadıgım bişeyler daha var onlarıda eklersek 30 bin tl’lik kazancım oldu internetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Şubat 2018; 10:10:48 >
  • Lisedeyken okula Vodafone gelmişti herkes telefon numarasını yazıyordu bedava sinema bileti veriyorlardı(SMS olarak kod atıyorlardı) . Sınıfta en arkada oturuyordum liste en son bana gelmişti bi baktım herkes sadece kendi numarasını yazmış.Bir dh ölücüsü olarak durur muyum yapıştırdım tüm akrabaları dayım dedem kuzenlerim felan. Hatta 2 üst dönemden güzel bir ablamızın numarası vardı bende ergenlikten dolayı :D okuldan mezun olmuştu o da faydalansın diye onun da numarasını yazmıştım :)

Diğeri ise bilgisayarımda HD6850 vardı istediğim gibi oyun oynayamıyordum. Forumda R9 280 550₺ diye link görmüştüm. (piyasa fiyatı 1100-1200₺ idi). Babamın da kitapçı dükkanı vardı okulda kimyacıyla anlaşıp fasikül satmıştım. Babam kitap başına 1₺ komisyon vermişti. Sattığım tüm kitaplara ve üzerine biraz koyup ekran kartını çekmiştim direk. O ekran kartını takarken yaşadığım hissi anlatamam.

Bu da daha geçenlerde oldu. Üniversite'de okuyorum sene başından beri laptop arıyordum. Arkadaşlarım black Friday de felan 1060 1050ti lı laptop felan çektiler ben ailemin o an durumu müsait değildi alamamıştım.Kendimi yazın 2000 serisi ve 8.nesil alırım diye avutuyordum. Aradan 2 ay felan geçti babam hadi alalım laptobu dedi ben de 5500e dell 7577 alacaktım. Sabah alırız dedi tamam dedim. Gece yatarken yine dh de geziniyordum yandan istanbul bilişim reklamı çıktı. Rastgele bir laptoba tıkladım bu nedir diye. Bi baktım 1070li 6700hq Asus gl502vs 6000₺.Dedim noluyor 1070en ucuz 7500₺ felan o da baya indirimle. Gece uyku tutmadı sabah ilk iş müşteri hizmetlerini felan arayacam diye hayal kurarak sabahladım. Sabah oldu müşteri hizmetlerini aramadan direk aldım hatta işyerimize masraf olarak gösterdim. Böylece 1070li laptobu 5500e almış oldum :)). Ürün ingilizce klavye ve tek kalmıştı sanırım. Arada zevkine girip bakıyorum istanbul bilişim outlet kısmına

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

1-)Whatsapp gibi bir uygulamaya kaydolup uygulama içi 10 arkadaş ekleyince(forumdan ekliyorduk zaten) n11den altlimitsiz 50 tl çek veriyordu 2 farklı telefondan toplam 100 tl kazanmıştım.

2-)HB de 2.3kiloluk Optimum protein tozunu 115 liraya almıştım 10 dakikada bitmişti 20 kutu ürün.(piyasa fiyatı 250-300)

3-)Bunu harbi oldlar bilir.WinAt9 diye bir uygulama vardı hergün reklam izleyip para kazanıyordun 15 günde 70-80 lira kazanmıştım(günde maximum 2 dakika izliyordun zaten)Popüler olunca uygulama patladı.

daha hatırlayamadığım bir sürü konu var tabii hatırladıkça yazarım

WinAt9 yazısını görünce gözlerim doldu duygulandım Çok zevkliydi o uygulamayla para kazanmak

• Trendyol kupon birlestirme ile kargi dahil 30 tlye adidas neo ayakkabi almistim. Kiz arkafasima 39 odedik kargoyu halledememistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

2009 yılında keşfettiğim bi kampanya forumu sayesinde toplamda 22 bin lira degerinde hediye kazandım. Ayrıyeten hediye cekleriyle (limango, trendyol, markafoni, vipdukkan vs) beleşe aldıgım en az 5000 lira degerinde ürün var. Hatırlayamadıgım bişeyler daha var onlarıda eklersek 30 bin tl’lik kazancım oldu internetten.

Detay vereydin hocam...
  • Carrefour'un yılbaşına özel 1alana 1bedava çikolata kampanyası vardı, bana en yakın Carrefour Forum İstanbul ve Esenler Otogarın üstünde bulunan Carrefour idi, sabah erkenden gider alırım, alışveriş merkezi kalabalık olur, güvenlikten gir çık uzun iş dedim, Esenler Otogar'ın oraya gittim. Gittiğimde market daha açılmamıştı, camekana da afiş yapıştırmışlar, meğerse gittiğim gün Esenler Otogar Carrefour'ın kapanış günüymüş ve son gün dolayısıyla ne alırsan 50% indirim varmış. Ellerimi ovuşturup bir araba aldım ve sıraya girdim. 15 dakika sonra kapılar açıldı ve milletle markete hücum ettik, aklımda çikolata var sadece ama belki başka şeyler de alabilirim diye düşünüyorum. Zaten önceki gün de 50%indirim varmış ve marketi talan etmişlerdi. 60tane çikolata aldım, zeytinyağı, çay falan aldım, aldıklarım 230TL tuttu. Bir adam gördüm 5 tane araba doldurmuştu, arabasının birinde tepeleme Nescafe Gold 200g + bardak hediyeli paketi vardı, adamın marketi varmış, resmen gördüğünü topluyordu.

Neyse kasaya geldik, kasalarda sistemsel bir arıza var indirimler düşmüyor, isteyen normal fiyattan öder, isteyen bekler, çözüm yarım saat sürer dediler. Bu arada millet yığılmaya başladığı için kepenkleri indirdiler ve içeri başka müşteri almadılar. 50% indirim var, bekleriz dedik. Bekle Allah bekle, tam 3,5 saat bekledik, millet o kadar sıkıldı ki, arabalarını sırada bırakıp başka ürünler alıp geri geliyorlardı. Dışarıdaki kalabalık ise daha da birikmişti, kepenklerin arasından bakıp güvenlikçilere açsanıza lan kapıyı, kendinize mi alıyorsunuz ürünleri diye bağrınıyorlardı. Güvenlikçiler sistemde arıza var, o yüzden açamıyoruz diye açıklama yapmaya çalıştıkça daha fazla insan tartışmaya katılıyor, hatta ayaklarıyla ve elleriyle kepenklere vurup gürültü çıkarıyorlardı. 3,5 saat beklemenin sonunda kasiyerleri kim aradıysa artık, ürünler kasadan normal fiyatla geçecek ve ilerideki danışma ofisinden sadece yiyecek ve içecek olan ürünler için 50% iade yapılacak dediler. Zaten market yağmalandığı için şampuan deterjan falan almamıştım, temizlik seti almıştım, onu bıraktım. 230TL'yi karttan geçirttik, gittik yine Carrefour'un içindeki danışmadan fişi tek tek kontrol ettirip 115TL'yi kartıma iade ettiler, bir de banka kredi kartı kampanyası vardı, 100TL üzerine 10%'u iade ediyorlardı. Ondan da faydalanınca 2TL'lik çikolatalar 0,4TL'ye falan gelmişti. İşlemleri tamamladıktan sonra bizi acil çıkış kapısından çıkardılar, öfkeli kalabalık iyice galeyana gelmişti, benden sonra ne oldu bilmiyorum. Gerçi bir iki müşteri geçtikten sonra sistem düzelmiş herşey 50% indirime dönmüş ama beklemekten o kadar çok sıkılmıştım ki, giyim reyonunda gördüğüm 160 - 180TL Sketchers ve Nike ayakkabıları 50%indirimle alabilecek heyecanım kalmamıştı.

Şu Carrefour'a bir daha gitmem derim, sözümü unutup giderim ve her defasında bir sorun yaşarım. Sıcak fırsat denince yakın zamanda yaşadığım bu anı aklıma geliyor, kendi kendime gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

2009 yılında keşfettiğim bi kampanya forumu sayesinde toplamda 22 bin lira degerinde hediye kazandım. Ayrıyeten hediye cekleriyle (limango, trendyol, markafoni, vipdukkan vs) beleşe aldıgım en az 5000 lira degerinde ürün var. Hatırlayamadıgım bişeyler daha var onlarıda eklersek 30 bin tl’lik kazancım oldu internetten.

Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1414

tam olarak sıcak fırsat hikayesi sayılmaz ama net bir ölücülük hikayesidir.
    bir gün arkadaşımın birine doğum günü hediyesi olarak defactodan gömlek aldım fiyatı 25 tl idi. sonrasında gömlek arkadaşıma büyük geldiği için değiştirmeye gittik neyse yeni ürünü beğendi filan derken kasaya gittik kasadaki bayan gömleğin bu şubede 5 tl olduğunu ve değişim fişiyle almak istediğimizde 5 tlnin geçerli olacağını söyledi. sonrasında ben gömleğin fişini buldum ve fiş ile 25 tl olarak değişim yaptık gömleği iade ettik yeni ürünlerimizi aldık.

Buraya kadar herşey normal sonrasında ben dedim ki bu gömlek şimdi 5 tl değil mi o halde buyrunuz 5 tlniz gömleği almak istiyorum dedim ve iade ettiğim gömleği 5 tlye tekrar aldım sonrasında da gömleği ilk aldığım şubeye gidip değişim fişiyle 25 tllik alışveriş yaptım.

Hocam merak ettiğim bir husus var 25 TL olan gömleği iade edince, değişim ve normal fişinizi iptal edip iade edildi mührü gibi bir şey basmıyorlar mı? Yani 5 TL yeni ürünü nakit ödeyip alabilirsiniz, diğer iade olan değişim fişi nasıl bir daha farklı şubede kullanıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 26 Şubat 2018; 12:14:3 >

• Airbnb’nin yeni yeni duyuldugu donemde ref’li linkimi meshur bi sitede paylasmistim. Hergun 25 dolar kazandiniz diye mail geliyordu neredeyse.

3 yildir gezerken konaklamaya para vermiyorum. Yaklasik 1860 usd kupon kullandim. Hala da 30-40 dolar duruyor.

• Soldaki ürün için yanılmıyorsam 9.90₺ ödemiştim. Tedarik edilemiyor vs deyip mail atmışlardı. Hiç umursamadım. 2 ay sonra falan sağdakini gönderdiler. Sipariş detayı gözükmediğinden ekleyemedim.
    Gerçekleştirdiğiniz En Ölücü Sıcak Fırsat Hikayeleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baya ucuza ürün aldım ama en iyisi geçen yaz 35 günde 300 tane dondurma almıştım algida kampanyası ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yaz aylarında açtığı whatsapp gurubunda teknosa indirimlerinden haber edeceğim diyerek şubelerden 57 adet ipad mini retinayı tanesine 100 lira ödeyerek satın alan arkadaş gelmiş geçmiş en ulu sıcakçıdır
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden w.sapp gruplarında yokum. Profilimde numaram var, isteyen her arkadaşa yardımcı olmaya çalışırım ama w.sapp grupları bencilce.
  • Bu arada konu sahibi ekşi sözlükte ya da cezmi kaloriferde popi olmaya çabalıyor hissiyatı oluşturdu bende. Mesajları konulara eklemeler falan.

Sıcak fırsatçılar daha yazmaya başlamadı gençler. Biz indirimle değil bedavaya alıyoruz
  • Yakın zamanda biten Hopi'nin alt limitsiz 100 TL lik hediye çekleri vardı, 2-3 sene açmış olduğum yaklaşık 10 hesap ile bedava alışveriş imkanı yakaladım. (forumda bir çok kişi alışveriş yaptı)
    Hopi işk açıldığı zaman da alt limitsiz 25 TL vermişti.

Tictoc uygulaması ile N11 alt limitsiz 50 TL'lik çekler.

Yine ev tekstili satan bir site vardı 2-3 sene önce kadar alt limitsiz 50 TL dağıtmıştı onlarda efsane idi.

Getir uygulaması ile ücretsiz aldığımız bir sürü abur cubur

Meal box ile aldığımız bir sürü öğlen yemeği ve tatlılar.
  • bundan 4 sene önceydi Creative WP-350 bluetooth kulaklık avındaydım foruma bir bakayım dedim o da nesi gitti gidiyor da media markt satıcısı hatalı fiyat girmiş o zaman 250tl olan kulaklık 25 tl görünüyor konuyu açan arkadaş almış 1 adet 2. ziyaret eden benim herhalde stokta 9 adet görünüyor ekledim hepsini sepete ancak o sıra da bir arkadaş 1 adet satın aldı 8 tanesini ben aldım.Toplam 2000 tl lik ürünleri toplam 200 tl ye almış oldum. Daha sonra aradılar bu fiyattan gönderim yapamayacaklarını söylediler ancak iptal edemediklerini ve problem yaşayacaklarını söylediler bana ürünleri iptal etmem karşılığın da 8 adet 250 tl lik çek yollayacaklarını söylediler kabul ettim satışı iptal ettim sonra media markttan 3 adet bluetooth kulaklık aldım geri kalana da öğrenci evinin beyaz eşya eksiğini tamaladım saç kurutma makinasıdır rondadur vs.. Güzel günlerdi oldum olası media markt severim 2 yıl öncede doğum günüm de arkadaşlar media markttan telefon kılıfı vr gözlük vs.. almışlar hediye olarak tek fatura kestirmişler vr gözlük iphone 6 plusa olmadığı için iade etmeye gittim fatura ile toplam tutar kadar çek verdiler 50 liralık iade yerine 385 tllik çek verdiler tekrar saç kurutma makinası almıştım bozulduğu için

• Bayram miydi neydi.

Bebeği olanlar bilir Mustela diye bir şampuan var fiyati 45 TL civarı.

Ebebek nasıl olduysa bunu kampanya adı altında 1 TL den satışa sunmuştu.Nasıl olsa göndermezler diyerek 90 tane satın aldim.Evet bayramdan sonra 3 devasa koli şeklinde gonderdiler.1000 tl üstü fatura vardı üründe. Şok olduk.Burada yazamadım. Malum toplu alanlar linç ediliyor.

Bir kısmını sattık bir kısmını dağıttık bir kısmını bebek şampuani olmasına rağmen ailecek kullandık.

Sonraları pişman oldum.Keşke 20 tane filan alsaydım ihtiyaç sahipleri kullansaydı diye.Sonuçta ticaret amaciyla almamistim.Tabii iş işten geçmişti.Yıllar oldu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.