Şimdi Ara

Gerçekten ağlayan erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam akşam biraz duygusal bi boyut katalım aramızda belki de mutsuz olan insanlar vardır acı çekerek devam eden hayatımıza bi anlam katalım düşüncelerimizi paylaşalım.

Erkekler neden ağlar ?

Ne zaman gerçekten ağladınız?

• Kısa süre önce dostum dediğim kız canımı çok acıttı.. Sinirden, üzüntüden ağlamıştım.

Değer verdik.. Sevdik.. İnandık.. Ama yine aynı bitti. İnandırmıştı.

EDİT: Moralim bozuldu yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 24 Aralık 2014; 2:09:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma geldikçe yine ağlamaklı olurum ama iki şahısı hayatımdan kaybettiğimde gerçek anlamda ağladım. Birisi babannem, diğeri eski kız arkadaşım. Gerçekten bana kişiliğim için gelecekte lazım olan insanlardı, olmadı yaşayamadılar. Her ne kadar üzülsem de hayatın da devam ettiğinin farkındayım. Bir nevi kendimi dizginlemeye çalışarak bu yarayla yaşamaya çalışıyorum, sürekli açık olan bir yara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mu sulugözüm bilmiyorum.Yaşımda küçük değil koca adam oldum.

Hala mutsuz olduğum zamanlar yorganı başımın üstüne çeker hüngür hüngür ağlarım.

Cidden rahatlatıyor.
  • Çok ağladım Galatasaray uefayi aaldi ağladım fenerli olduğum halde. Telefonum kayboldu ağladım, ergenlikte konsere gitmek için ağladım, kopegim ile 2 ay ayrı kaldık beni görünce çok fena havlayip her yerimi yaladi o zamanda agladiydim sonrraa kardeşimi dovdum ağladım

• Annemi uzdugum icin agladim. Evi terketmistim telefonunu actigimda agliyordu dayanamadim bende agladim.

Bir de kiz arkadasim beni istemiyor diye aglamistim. Ne salakmisim.

• Sevdiğim insanlar öldüğünde ve çocukların başına kötü bir şey geldiğini görünce ağlıyorum genelde.

Ama en çok yıllarımı verdiğim kız beni terkettiğinde ağlamıştım, öyle ki sarılıp omzunda döktüm gözyaşlarımı... Sonuç; geri dönmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annem ve babam ameliyata girerken o süreci beklerken ağladım.

• uzun süre hiç bişeye ağlamadıktan sonra gün geliyor bişeye ağlama ihtiyacı hissediyorum bazı geceler çok düşünüyorum sevdiklerimi ailemi arkadaşlarımı hepsini. Hiç birine bişey olması ihtimalini bile aklından geçirmiyor insan ama ya olursa diyorum ve kendimi gözünden damla yaşlar akarken buluyorum. Uykusuz gecelere alışmak istiyorum ve yine bu gece uykusuz bi gece geçicek
  • başıma ilk defa gelmişti, terkedildim, sığınacak limanımmış gibiydi önce, sonra sessiz bir fırtınanın içinde buldum kendimi, duymuyordum, bilmiyordum, sadece umutsuzca ağladım.

• 4 yıl önce arkadaşlarımla beraber 2 yıldır dolandırıldığımızı anladığımda gerçekten ağlamıştım, birde hala sevdiğim kız arkadaşım 1,5 yıl önce ayrılmak zorunda kaldığında.
  • En son saçımı kestirdiğimde gerçekten aglamıştım.hiç unutmam haziran ın 16 sı 2011 saat 6 suları.eve kendimi zor atmıştım.gunlerce ağladım aynaya bakamadım. çok zor gunlerdii.şükür ki geçti.şimdi nerdeyse belime kadar bin şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

En son saçımı kestirdiğimde gerçekten aglamıştım.hiç unutmam haziran ın 16 sı 2011 saat 6 suları.eve kendimi zor atmıştım.gunlerce ağladım aynaya bakamadım. çok zor gunlerdii.şükür ki geçti.şimdi nerdeyse belime kadar bin şükür

başka derdin olmasın kardeşim
  • dokunaklı filmlerde gözlerim dolar hep
  • sınıfta kalıcam galiba düşündükçe hala ağlarım stresten
  • The Dark Knight Rises bittiğinde gözlerim hafif dolmuştu onun dışında hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

En son saçımı kestirdiğimde gerçekten aglamıştım.hiç unutmam haziran ın 16 sı 2011 saat 6 suları.eve kendimi zor atmıştım.gunlerce ağladım aynaya bakamadım. çok zor gunlerdii.şükür ki geçti.şimdi nerdeyse belime kadar bin şükür

başka derdin olmasın kardeşim

Amin ama Oyle deme inanmazsın kestirdiğim gunü hatırlayınca bile gözlerim doldu.benim için çok önemli.tabi saçı kestirmenin altında daha çok neden var.hayatıma karışılması başkalarının istediği yaşamam modern kole olucak olmam.bunun gibi çeşitli nedenlerde vardı.resmen kendimi yenik hisettmiştim kendimi.neyseki şimdi her uyandığımda its my life diyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Aralık 2014; 2:10:21 >

• Az önce tekrar Yeşil Yol'u izledim
    Hüngür hüngür ağladım
  • ben medcezir izlerken bile aglarim

• anne babamla kavga etmiştim ağlamıştım.20 yaşına gelip sevgili olamamakta sinirlerimi bozmuştu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.