Şimdi Ara

Gercekten bu kadar geriye duser miyim?(puanza sirasi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kac haftadir bol bol deneme yapiyorum. Netlerimin ortalamasini aldim tr 37 sos 34 mat 32 ortalama. Valla mis gibi netler gurur duyuyorum kendimle. Ancak bir girdim puanza ya basari siralamasina baktim. Tablo ortada.

Gecen sene talihsiz olaylardan dolayi tercih yapip gitmedim. Puanim yari yariya gidiyor ve bu yuzden ortaoretim puanimi yarim girince siralama beni 15-20bin arasi asagi atiyo. site de mi abarti cikti yoksa gercekten bu kadar atar mi?

25binden asagi dusmemem lazim toplamda ve lys de ne olacagimi bilemiyorum. Bu kadar sukela netlerle dahi bir halt yapamiyorsam birakiyim yani calismayi. Cok mutsuzum.

Gercekten bu kadar geriye duser miyim?(puanza sirasi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikachu -- 27 Ocak 2015; 20:56:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimi göremeyen yalnızca ben miyim?

Eşit: Tamam gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefeDoğruStepByStep -- 27 Ocak 2015; 20:56:17 >
  • slnsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F492E2D25 -- 2 Mart 2015; 20:59:50 >
  • Normalde 72 mezuniyet puanim ama iste gecen sene tercih yaptigim icin yaroya dusuyor diye biliyorum. Aobp de direk onum yarisi olmuyor mu ya da farkli mi bilemedim.

Benim elimde olmayan sebeplerden oldu twrcih degisikligo. Hayatta insanin basina ne gelecegi belli olmuyor. Bir sene daha hazirlanmak gibi bir sansim da yok. O zaman egtim hayatim bitti benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikachu -- 27 Ocak 2015; 21:31:49 >
  • inşallah düşmezsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikachu

Normalde 72 mezuniyet puanim ama iste gecen sene tercih yaptigim icin yaroya dusuyor diye biliyorum. Aobp de direk onum yarisi olmuyor mu ya da farkli mi bilemedim.

Benim elimde olmayan sebeplerden oldu twrcih degisikligo. Hayatta insanin basina ne gelecegi belli olmuyor. Bir sene daha hazirlanmak gibi bir sansim da yok. O zaman egtim hayatim bitti benim.
    slnsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F492E2D25 -- 2 Mart 2015; 21:00:14 >
  • Mikachu kullanıcısına yanıt
    Seneye puann tam gelecek o yüzden 1sene daha çalış dostum. Hemen egitim hayatm bitti falan deme kendine yazk edersin. Seneye cok daha iyi yaparsın.

• Seneye girmem ihtimal dahilinde degil malesef :/

Olmadi isletme okurum okudu derler ne yapayim. Moralim gitti su an.

• Bende çok güzel bir excell dosyası var. Geçen seneye göre sıralama hesabıda yapıyor. Bana özel mesaj olarak netlerini ve diploma notunu yaz yardımcı olayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.