Şimdi Ara

Gerçekten yanlış kontrol edilme gibi bir sorun çıktığı anlaşılırsa ÖSYM ne yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güya ülkenin seçkin kurumlarından olan ÖSYM böyle bir durum üzerine geri adım atar ve yeniden kontrol eder mi? Yapmazsa ne yapar?

• Kopya skandalından sonra ne yaptıysa onu: hiçbir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmaz bence gerçekten yanlış olan soruları bile iptal etmeyip iğrenç silgi ile zaman kaybettiren vizyonsuz ve hak yiyen bir kurumdan bahsediyoruz yani =İMKANSIZ
  • Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum. Her sene olduğu gibi insanlar hatalarını kendilerinde aramak yerine başka bahaneler buluyorlar. Belki de haklısınızdır hemen saldırmayın sadece ben böyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the fall of max payne -- 30 Mart 2017; 8:14:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben birşey çıkacağını sanmam, optiklerin tümüyle okunması bittikten sonra tekrar ikinci kez okunuyor, bir hata olursa çakışıyor, yani sistemsel bir hata olsa herkeste olur, bu optik muhabbetleri tüm sınavlarda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

arkadaşlar ben birşey çıkacağını sanmam, optiklerin tümüyle okunması bittikten sonra tekrar ikinci kez okunuyor, bir hata olursa çakışıyor, yani sistemsel bir hata olsa herkeste olur, bu optik muhabbetleri tüm sınavlarda oluyor

Dostum neden hiç ihtimal vermiyorsun? Bende optikler açıklanınca hatalarımı görüp yerime oturmayı planlıyordum ama bakma fırsatım olmadan kaldırıldılar, üstelik açıklamasız. Twitterda dönen ss'i görmüşsündür, sorunun cevabı açıkca A kabul edilmiş ve olay sadece şıkta değil. A şıkkında I. kelime seçili, E şıkkında V. Benim düşüncem şu: Herkeste bir sorun olmadığından ve herkesin kitapçığı farklı olduğundan dolayı kitapçığı spesifil bir düzende olan kişilerin yanlış okundu. Umarım hakkımız yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene de forumdaydim

Gecen sene vu durumdan sikayetci olan 10 konu varsa suan 50 konu var

Sıradan bir sey oldugunu dusunmuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar ben birşey çıkacağını sanmam, optiklerin tümüyle okunması bittikten sonra tekrar ikinci kez okunuyor, bir hata olursa çakışıyor, yani sistemsel bir hata olsa herkeste olur, bu optik muhabbetleri tüm sınavlarda oluyor

Koter diyorsa doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: claus577

quote:

Dostum neden hiç ihtimal vermiyorsun? Bende optikler açıklanınca hatalarımı görüp yerime oturmayı planlıyordum ama bakma fırsatım olmadan kaldırıldılar, üstelik açıklamasız. Twitterda dönen ss'i görmüşsündür, sorunun cevabı açıkca A kabul edilmiş ve olay sadece şıkta değil. A şıkkında I. kelime seçili, E şıkkında V. Benim düşüncem şu: Herkeste bir sorun olmadığından ve herkesin kitapçığı farklı olduğundan dolayı kitapçığı spesifil bir düzende olan kişilerin yanlış okundu. Umarım hakkımız yenmez.

E iyide o kitapçığa göre olan şıklar orada belli değil ki? Belki orada a cevabı V idi? Mesela bende A imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mart Kedisi -- 30 Mart 2017; 8:39:25 >

• Ben de bu mecazlu sorusunda cevap e de eminim ama cevap anahtarım c almış ne yapabilirim bunun için hatta bu soruyu görünce basit soru dedim içimden buna

Onun dışında sanırım sıkıntı yok ama 1net 1 nettir yardımlarınızı bekliyorum :D

• Su an açık hiçbir sorun yok

• Optikler açıklandı. Bir sıkıntı yok

• phoebe-buffay kullanıcısına yanıt
    +1

• Ya hata falan yok işte mattan max 4y bekliyordum 8y geldi baktım optiğe en kolay soruları hep yanlış yapmışım

• Topunuz itiraz etseniz bile 2011 de abdullah gül sayin beyfendinin sifre vakasinda tatmin olduğu gibi biri cikip biz tatmin olduk sorun yok der .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.