Şimdi Ara

Geri dönmeye değermi? (wod)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, wotlk ile baslayip mop ile sonlandirdigim wow u son ek paketine cok kizarak birakmistim. Zaten en son girisimde cogu server hayalet kasaba misali boştu. Bu son expac oynayan arkadaslara soruyorum nasil degermi geri dönmeye? Populasyon nasil? PVP Kismen dengelimi? Birde warr un durumu nedir ve eu horde hangi server tercih edilmelidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam oyuna girerken sıra bekliyosun popülasyonu sen düşün not bu olumsuz birşey serverlara cidden girilmiyormuş.
  • degmez. zaten çok kalabalık , gelme...
  • Gel gel, warr'ın durumuda iyi sıkıntı yok :P
    wod da ranger olarak warlock melee olarak warr en iyisi bence :)
  • tbc ve wotlk da hardcore oynuyordum daha sonra cata gelince bırakmıştım şimdi tekrar geri döndüm bence eski tadı veriyor tavsiye ederim
  • boşa kulak asma cok sıra var cok kalabalık dıyenlere server az kende az dıye soylenırlerdı adamlar zaten kendı hatalarının oldugunu kabul edıp fazladan gun ekledıler hesaplara duzeldıde sorun oyle cok sıra beklemıyorsun oyundanda dc olanları anlamıyorum 4k bekledım gırdım hemen dc oldum dıyorlar bırde tekrar sıra beklıyorlarmıs bendıe attı 4k bekledıkten sonra bır kere basıma geldı dc olayı gerıde sıra beklemeden gırdım bır kere pc dondu yıne gırdım tekrardan hemen gel oyun cok ıyıu cok da ıyı yanı
  • Teşekkürler arkadaşlar. Yakin zamanda donucem cok ozledim valla. Simdi is guzel server bulmakta. Sagolun cavaplar icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan serverlara çok rahat girebiliyorsun ayrıca oyun wod paketiyle muhteşem olmuş bence
  • Catada başladım 3'ü arasında oynadığım en iyi paket diyebilirim, tabi raidleride görmek lazım ama garrison sistemi hoşuma gitti çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.