Şimdi Ara

geri sayan toyoto corolla gli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir int. sitesinde 97 model toyota corolla gli gördüm.fiyatıda inanılmaz derecede makuldu.9250 ytl.aradım sahibini günlerdir meşgul çalıyor telefonu yada kapalı.bir tuhaflık varmı diye plaka sına göre google da arattım ve bakın ne buldum.

Sahibinden Toyota Corolla 1.6 GLİ - 9.250 YTL - Araba.ComYılı: 1997. KM: 82000. Silindir hacmi: 1600 cm³. Yakıt Tipi: LPG. Motor gücü: 100 BG (74 KW). Renk: Beyaz. Plaka: 06yej75. İlan Tarihi: 09.04.2007 ...
    www.araba.com/561482.html - 10 Nisan 2007 - Benzer sayfalar

Sahibinden Toyota Corolla 1.6 GLİ - 13.500 YTL - Araba.ComKM: 180000, Motor gücü: 105 BG (77 KW). Renk: Beyaz, Silindir hacmi: 1600 cm³. İl: Ankara, Plaka: 06YEJ75. İlan Tarihi: 04.03.2007 ...
    www.araba.com.tr/509187.html - Ek Sonuç - Benzer sayfalar

iki ilanda aynı aracın.gerçi ikinci ilan şu anda silinmiş ama dikkat edin.ilk ilanda araç 82 bin km. de ikincisinde (eski ilanda) 180 binde.fiyat da 13.500 den 9250 ye düşmüş.nasıl iş anlamadım.arabam.com dan eski ilanla ilgili bilgi istedim.eğer dönerlerse yazacam.bu arada ilan sahibinede ulaşmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrics -- 12 Nisan 2007; 9:47:45 >

• bi oyun var belli.2 el piyasasına güvenim sıfır.arabanın herşeyi ile oynuyorlar.

2. el corolla alırken başıma böyle bi olay gelmişti.araba 70 binlerde servise bi götürdük,en son 160 bin bakımı yapılmış

yani kurcalanmamış bi 2 el bulursan tarihi bir olay olur. hele bu devirde galericiden 2. el araba alacağına,dolandırıcıdan araba al inan daha temiz ve daha orjinal çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 12 Nisan 2007; 15:15:10 >
  • sıfır alacak para yok.ikinci eldede dediğin gibi güvenip alabileceğin bir araba yok.
    gerçi bazı firmalar garantili 2. el diye satıyorlar.büyük firmalar var herkesin bildiği 2. elde alım satım yapan.
    ama ben bu gördüklerimden duyduklarımdan sonra açıkcası onlarada çok güvenemiyorum.
    zaten bu tür şeyler mahvetti 2. el piyasasını.
    herkes 2. el araçdan bu şekilde kazık yeyince biraz daha zorlayıp ucuz modelde olsa sıfır almayı tercih ediyor.
    bakalım kurcalanmamış bir 2. el bulabilecekmiyim.ankarada oturupda aracını satmak isteyen varsa pm atabilir.
    selamlar.
  • Bu devirde araba almak zor iº!
  • http://portal.birmot.com.tr/Birmot_Portal/Desktopdefault.aspx?TabID=653
    Birmot'un 2. eli iyidir. Oradan bakabilirsin.
  • ikinci el araba bakıyorum hatta forumdaki arkadaşlardan şu an fikir almak için msj attım. baktığım araç 2003 1.4 corolla. alım satım piyasasını takip eden bir büyüğümüz - yaş olarak- piyasası nasıldır diye sordum .araç 157. 000 kmde . bana söylediği fiyatı fena değil . birde alır almaz km sini 60-70 bine düşürürsün satarken de kolay satarsın diye bi güzel akıl verdi. buyur burdan yak. zaten böyle gider se araç zaten temiz inadına git al arabyı riyo bi ses. hiç olmazsa bileceğimki araba nın km si gerçek.
  • bu 2. el işi zor gerçekden.
    dediğim gibi arabayı kurcalamaları yetmiyor bide herkes akıl veriyo.servisdeki ustadan ehliyetsiz tiplere kadar herkes akıl vermeye çalışıyo.
    ama tesadüfen bulduğum bu forumdan çok şey öğrendim.
    kulakdan dolma bilgiler yerine gerçek kullanıcıların yorumlarını okumak çok faydalı oldu.
    tüm arkadaşlara teşekkürler.
    birde bu garantili 2. el satanlar öyle fiyatlar istiyorlarki sanırsınız sıfır araba satıyorlar.bildiğiniz başka garantili 2. el satışı yapan (neziroğlu, otokoç gibi çok tanınmış firmalar hariç) ve fiyatları uygun firmalar varmı.özellikle ankara da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrics -- 13 Nisan 2007; 10:50:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    Toyota corolla ses
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ikinci el olayı gerçekten zor. uygun fiyatta bulurum diye kararlıydım. 2 kez corolla hatchback baktım kazasız dediler ikisinin de kazası çektı serviste. olan servise verdiğim kontrol paralarına oldu. sinirlendim. 23-24 milyara ikinci el alacağıma 26 milyara sıfır alırım dedim yaris aldım. yani bu üç kağıtçı piyasa adamı sıfır araba sahibi yapıyor. kazalıysa neden saklıyorsun arkadaşım ne yani sizin gibi düzenbazların olduğu bir piyasada servise göstermeden araç mı alacağız nasılsa çıkacak ortaya. benim satılık kia sephia aracım var 160 bin de kaç kişi km düşür daha çabuk gider dedi. ben insanları kandırıp o parayı çocuğuma yediremem haramdır bir yerimden çıkar dedim ama kaç aydır da arabamı satamadım. kazasız tertemiz araba ama gel görki km fazlaymış. 98 model 9 yıllık araba için 160 bin fazla değilki. ne yani 60 km olsa inanıp alacakmısın rahatça. bilmiyorum dürüstlük kazansın diyoruz ama neyse.....

• bu arada ne ilanda yazan telefona ulaşabildim nede internet sitesi bir açıklama gönderdi.bekliyorum.
    adamın tel.i ya kapalı yada numara meşgul nasıl işse.hem ilan ver arabanı satmak için hemde verdiğin numaraya günlerdir cevap verme.
    ama adama ulaşıp sanki olaydan haberim yokmuş gibi soracam km. sini falan.bakalım ne diyecek.
  • YENİ İLANIDA YAYINDAN KALDIRDILAR.
  • bu 2. el sitelere ilan veren bazı kişilerin cep telefonunu aratarak;

arandıkça kazan kampanyası ile kontör kazandıkları söylenir

yani çok ucuz fiyat verip kendini aratıp kontör kazanan bir zihniyet de var

çok bozuldu bu sanal alem, her türlü oyun düzen var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.