Şimdi Ara

getz 1.4 hakkında bana yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 yada 2006 getz 1.4 benzinli almak istiyorum. 14.000 max. 15.000 tl param var.

getz 1.4 ü tavsiye edermisiniz.

• Arkadaşım getz alacaksan sakın 1.3 gls alma bu motorun çok yaktığı biliyorum.Alacaksan 1.5 crdi veya 1.4 benzinli motor al.Bu arada @maçkalı61'in verdiği linkteki araç 1.3 gls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Arkadaşım getz alacaksan sakın 1.3 gls alma bu motorun çok yaktığı biliyorum.Alacaksan 1.5 crdi veya 1.4 benzinli motor al.Bu arada @maçkalı61'in verdiği linkteki araç 1.3 gls.

İlanlar yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 15 Ağustos 2009; 17:52:43 >
  • evet laprace

araç 1.3 gls. 1,3 ü tavsiye etmiyorlar

15.000 tl ye 2006 model ler de var.

2005 ve 2006 modeller arasında belirgin bir fark varmı?

şehir içi az kullanıcağım. işe servisle gidiyorum. o yüzden dizel düşünmüyorum.

bu fiyata 100.000 km yi devirmiş dizel lerde var ama dizelin masrafı fazla olduğu için tavsiye etmiyorlar.

ne diyorsunuz. yada benzinli fiesta yada corsa'lara mı baksam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarcher

evet laprace

araç 1.3 gls. 1,3 ü tavsiye etmiyorlar

15.000 tl ye 2006 model ler de var.

2005 ve 2006 modeller arasında belirgin bir fark varmı?

şehir içi az kullanıcağım. işe servisle gidiyorum. o yüzden dizel düşünmüyorum.

bu fiyata 100.000 km yi devirmiş dizel lerde var ama dizelin masrafı fazla olduğu için tavsiye etmiyorlar.

ne diyorsunuz. yada benzinli fiesta yada corsa'lara mı baksam.

Aslında getz fena değil ama benim bu sınıfta tercihim corsa olur.Gayet kaliteli araba 1.2 alırsan hem vergiyi de daha az ödersin ama yok ben illa getz istiyorum diyorsan bence de dizele gerek yok az km yaparsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Arkadaşım getz alacaksan sakın 1.3 gls alma bu motorun çok yaktığı biliyorum.Alacaksan 1.5 crdi veya 1.4 benzinli motor al.Bu arada @maçkalı61'in verdiği linkteki araç 1.3 gls.

İlanlar yenilendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temiz düşük km li 1.4 getz bulursanız iyi bir tercih olur. 2005 ve üzeri 5 yıl/100.000 km garantilidir bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.