Şimdi Ara

getz dizel sahiplerine bir sorum var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkeze merhaba.2004 model getz crdi aracım var.aracım şuanda 46.000 km de.daha once her bakımında mazot filtresi 10.000 de bir değişirdi fakat en son 30.000 deki bakımda değiştikten sonra bidaha değişmedi.40 bin bakımından alırken aracımı servise sordum onlarda bana artık getzlerde mazot filtresi 30 binde bir değişiyo sizin aracınıza 30 bindeki bakımına yeni filtrelerden takılmış bidaha 60 binde değişicek dedi.sizinde durum boylemi yoksa eskisi gibimi.

• Sayın Altunpul siz filtreleri karıştırdınız sanırım hava filtresi yağ filtresi 10.000 km de bir değişir ama yakıt filtresi 30.000 km de bir değişir.

Sizde bir yanlış anlama oldu sanırım.

Saygılarla...
  • yok arkadaşım karıştırmadım senin aracın kaç model bilmiyorum ama getz lerin mazot filtreleri ilk zamanlar 10 binde değişirdi demekki daha sonra filtreleri yenilediler.yani servisin soylediği doğru sende 30 bin dediğine göre yeniler oyle demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunpul -- 15 Aralık 2006; 20:32:40 >
  • İlginç benim arabanın mazot filitresi de daha bir hafta önce 20000 km değişti.10000 bakımına girdiğinde sormuştum,mazot filitresi ne zaman değişecek diye,20000de demişlerdi öylede oldu.Garip bir durum birinin 10000 birinin 20000 birinin 30000de değişmesi.Olmaması gereken saçmada birşey kafam karıştı
  • evet gerçekten çok şaşırdım bende.ama bu tutarsızlık hyundai servislerinde yaşanan ilk tutarsızlık değil benimde bakım periyodlarımı karıştırıp yapmaları gerekenleri yapmamışlardı e tabi adamlar haklı kullanım klavuzu mu daha iyi bilicek yoksa adamlarmı.
    bunların hepsi boyle al birini vur otekine en iyisi kendi bildiğin
  • valla servisin keyfine galiba

benim merkez serviste 10000 de değişmedi su dolmamış dediler

ama karalarda değiştiler 20000 de hiç sormadılar bile

para almak içindir bu numaralar
  • benim arabanınkide 10.000 de değişti ve her 10.000 değişecek diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda ciddi bir tutarsızlık var. Aracın kullanma klavuzunda servis bilgileri olmalı, orada hangi bakımda hangi parçaların değişmesi veya kontrol edilmesi gerektiği belirtiliyor. İncelediniz mi hiç?

Ben de biraz araştırayım bakalım..

Emrecan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mrcn

Bu konuda ciddi bir tutarsızlık var. Aracın kullanma klavuzunda servis bilgileri olmalı, orada hangi bakımda hangi parçaların değişmesi veya kontrol edilmesi gerektiği belirtiliyor. İncelediniz mi hiç?

Ben de biraz araştırayım bakalım..

Emrecan.

aslında haklısın bende hiç dikkat etmedim bu konuya bende bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.