Şimdi Ara

Getzimi satıp İbiza Sport Tourer alsam nasıl olur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Getz kullanıyorum 136.700 km de aracım. Sunrooflu dört hava yastıklı full modeli. Aracımı 2008 Ağustosta bir tanıdıktan aldım. 65.000 kmde aldığım aracımı artık bagaj küçük geldiği için ve artık değişiklik aradığımdan satmayı düşünüyorum. Malum çocuk olunca bagaj yetmiyor. Model yenilemenin zamanıda geldi.

Bütçem mümkünse 30.000 TL en fazla 35.000 e çıkabilirim. Önceleri dizel C sınıfı araçlara baktım. Ceed, i30 baktım 2010 modellerde aklıma yatan yeterli donanıma sahip araç bulamadım. Venga düşündüm onunda artık satışı yok. Focus düşündüm onunda temizini bulamadım. Sonra Leon 1.2 TSI baktım onda da İstanbul şehiriçi yakıt tüketimi aklımı karıştırdı.

Şimdide İbiza Sportouer Style 1.6TDI lara bakıyorum sizce hangi araca yönelmem lazım.

Yılda 15-16 bin km kullanıyoruz aracımızı. Cruze control, esp gibi donanımlar olsun istiyorum alacağım araçta birde boyum 1.85 olduğu için arka koltuk diz mesafesi (ben araç kullanırken arkamda oturan kişi uzun yolda rahatsız olmasın.) ve iç ferahlıkla bagaj genişliği benim için önemli. Ne yapsam şaşırdım.

Şu ilanları buldum İbiza ile ilgili birinde galeri iki ilan vermiş iki ilanda farklı km var. Sahibinden 1.4 olan modelde var ama yakıt tüketimi soru işareti. Ne dersiniz arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2011-seat-ibiza-1.6-tdi-sportourer-style-hata-boya-yok-116541026/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2011-seat-ibiza-1.6-tdi-sportourer-style-hatasiz-boyasiz-116464134/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-tutku-otomotiv-den-dijital-klimali-staion-wagaon-emsalsiz-117599971/detay

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sifir-ayarinda-bakmadan-gecme-111778595/detay

• İç tasarımını hiç beğenmedim ben ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

İç tasarımını hiç beğenmedim ben ya.
    Bu arada benim önerim C max Ghia sony müzik sistemli paketi olur. Station düşünüyorsanız seçenek çok

207 SW ler hoş

Megane 3 Sw nin içi sanki bundan daha güzel daha oturaklı duruyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-hatasiz-boyasiz-degisensiz-megane-3-expression-117559930/detay

Belki touran bulunabilir ama gönlüm Cmax diyor.

Kolay gelsin

• quote:

Bu arada benim önerim C max Ghia sony müzik sistemli paketi olur. Station düşünüyorsanız seçenek çok

207 SW ler hoş

Megane 3 Sw nin içi sanki bundan daha güzel daha oturaklı duruyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-hatasiz-boyasiz-degisensiz-megane-3-expression-117559930/detay

Belki touran bulunabilir ama gönlüm Cmax diyor.

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    getzden sonra sizi bagaj manyağı yapar. yılda 15000 yapıyorsunuz benzinlide tercih edebilirsiniz ama tdi almanızı öneririm amam boyutlar itibariyle ikinci el düşünüyorsanız megane st de olabilir. benim boyum 1.80 yakın kullanırım ama arkada o kadar geniş bir yer kalmıyor neticede aracın sınıfı belli

• quote:

kesinlkle iğrenç olmus sadece yapcam diye hiç bişe yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

quote:

kesinlkle iğrenç olmus sadece yapcam diye hiç bişe yok :D

Ticari araç gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

getzden sonra sizi bagaj manyağı yapar. yılda 15000 yapıyorsunuz benzinlide tercih edebilirsiniz ama tdi almanızı öneririm amam boyutlar itibariyle ikinci el düşünüyorsanız megane st de olabilir. benim boyum 1.80 yakın kullanırım ama arkada o kadar geniş bir yer kalmıyor neticede aracın sınıfı belli

Alıntıları Göster
    Bikez megan ile bu araç aynı sınıfta değiller biri c segment biri b..İbizanın bagajıda gayet geniş..Siz diyince benim 2008 cordoba satılıp yerine bu alınırmı diye baktımda ı ıh benimki kadar bagajı var geri kalan yok diz mesafesiymiş vs nerdeyse aynı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bikez megan ile bu araç aynı sınıfta değiller biri c segment biri b..İbizanın bagajıda gayet geniş..Siz diyince benim 2008 cordoba satılıp yerine bu alınırmı diye baktımda ı ıh benimki kadar bagajı var geri kalan yok diz mesafesiymiş vs nerdeyse aynı.

Alıntıları Göster
    Megan hoş ama kmsi 60-70 bini geçmemesi gerekir sonuçta aldığım aracı en az 2-3 yıl kullanmam lazım. Yorgun aracın masrafı çıkarsa bütçemi zorlar. Evet ibizanın içi çok hoş değil ama aradığım özellikler içinde göze hoş gelmesi sonlarda. Beni üzmeyecek, masraf çıkarmayacak, esp, cruze control gibi donanımları olan araç önceliğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Megan hoş ama kmsi 60-70 bini geçmemesi gerekir sonuçta aldığım aracı en az 2-3 yıl kullanmam lazım. Yorgun aracın masrafı çıkarsa bütçemi zorlar. Evet ibizanın içi çok hoş değil ama aradığım özellikler içinde göze hoş gelmesi sonlarda. Beni üzmeyecek, masraf çıkarmayacak, esp, cruze control gibi donanımları olan araç önceliğim.

tdi motorlar genellikle referance paketle geliyor cc var ama esp yok

ancak yakışıklı araba kendine baktırır.
  • quote:

Anladım c max lere ne dersiniz sevmediniz sanırım
  • quote:

quote:

Anladım c max lere ne dersiniz sevmediniz sanırım

Alıntıları Göster
    C max bakmıştım ama onlar az km yapmış bulunmuyor. Malum rahat araba olunca sahipleri çok yol yapmış baktığım ilanlarda.

• quote:

C max bakmıştım ama onlar az km yapmış bulunmuyor. Malum rahat araba olunca sahipleri çok yol yapmış baktığım ilanlarda.

Alıntıları Göster
    kia ceed station wagon tavsiyemdir ben kullanıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-236D70AA9

kia ceed station wagon tavsiyemdir ben kullanıyorum:)

Alıntıları Göster
    Ceed SW baktığım modellerden ama hanım otomatik vites istemiyor. Herkesin eşi otomatik araç ister bizim hanım otomatik araca gerek yok manuel araç kullanmaktan memnunum diyenlerden aracı ikimizde kullandığımız için onun tercihide önemli. Ceed Sw ilanlarında çoğu araç otomatik vites. Manuel bulmak zor. Venga-Ceed-i30-Leon 1.2TSI- İbiza arasında kararsız kaldım. Yaza kadar aracımı satıp yenilesem iyi olacak.
  • quote:

Ceed SW baktığım modellerden ama hanım otomatik vites istemiyor. Herkesin eşi otomatik araç ister bizim hanım otomatik araca gerek yok manuel araç kullanmaktan memnunum diyenlerden aracı ikimizde kullandığımız için onun tercihide önemli. Ceed Sw ilanlarında çoğu araç otomatik vites. Manuel bulmak zor. Venga-Ceed-i30-Leon 1.2TSI- İbiza arasında kararsız kaldım. Yaza kadar aracımı satıp yenilesem iyi olacak.

Alıntıları Göster
    fabia combi scout düşünebilirsin.bi incele istersen
    http://www.arabam.com/Test/Skoda-Fabia-Scout-16-TDI-CR/Detay-296256
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-cok-temiz-ve-kusursuz-115373942/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

fabia combi scout düşünebilirsin.bi incele istersen
    http://www.arabam.com/Test/Skoda-Fabia-Scout-16-TDI-CR/Detay-296256
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-cok-temiz-ve-kusursuz-115373942/detay

Alıntıları Göster
    Aklım iyice karıştı Satıcılar Style paket diyor bazısı Referance diyor.

Aracın içi resimlerde kötü görünsede içine binince gayet sportif duruyor. Dış görünüşü iyi değil. Bagajı geniş. Bütçeme göre başka bagajı geniş (en az 400 litre) araç bulsam bu araca bakmazdım. içide Getzimden geniş değiş çok az daha dar diyebilirim. iç mekan için. Aile arabası olarak kullanılacak en az 3 yıl bineeğim bir araç arıyorum.

2-3 yaşında araba aradığım için yıpranmamış araç lazım o yüzden km olarak 80.000kmyi üst sınır belirledim kendime.

• 15/04/2019'da 2014 model 37.500 kilometrede Seat Ibıza 1.4 Sport Tourer Style aldım.870 km yol yaptım.
    Çok keyifli bir sürüşü var.
    Hız sabitleme çok büyük rahatlık
    Yokuş kalkış desteği büyük kolaylık
    Yol tutuşu büyük güvenlik
    Bagaj çok büyük rahatlık
    Kullanılan malzeme çok kaliteli.
    Benzini 7.11 tl'den aldım.Kilometrede 35 kuruş yaktı.
    Ses sistemi çok hoşuma gitti.
    Yol sesini içeri vermiyor.
    Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
  • bakiycanan B kullanıcısına yanıt
    konu birazcık hort olmus
  • bakiycanan B kullanıcısına yanıt
    Aldığınız fiyat nedir acaba bu araca ben de bakıyorum bütçe 40-45 bin civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

konu birazcık hort olmus
    Aynen hort olmuş. İbiza değil Venga almıştım. Tesadüf şu ki Venga'yı değiştirme vakti geldi. 2014-2015 Otomatik Civic düşünuyorum bu aralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg şanzıman nasıl acaba alınır mı elde patlar mı yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.