Şimdi Ara

Geveyli Telefonumu Ios 6 ya Geçirdim Simkart Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanada'dan aldığım ve Gevey Ultra S çipli iphone 4s'im için yeni sürüm mevcut ios 6'ya geçmek istermisiniz yazısını görünce direk atladım ve telefonuma kurdum.

Artık simkart çalışmıyor. Sürekli sol üst köşede arıyor... servis yok bunlar çıkıyor. Ara sıra da tamamen açılmayıp only compatible with the carrier sim diyor satın aldığınızda size verilen simkartı takın ya da operatörden yeni hat isteyin vs klasik yazı çıkıyor.

Ne yapabilirim? Ios 5'e geri yüklenebilir mi telefonum? Ya da başka yollar nelerdir?

• iOS 5 e düşemezsiniz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

iOS 5 e düşemezsiniz hocam

Simkart açılsın tekrar tek derdim o ios6 ile sıkıntım yok aslında. İş düzenimi altüst etti bu olay....
  • abicim basebandı korumadan boyle hatayı nsl yaparsın geveyin olayı baseband yükseldiginde isi biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 23 Eylül 2012; 18:54:01 >
  • geçmiş olsun, yapacak bir şey yok. baseband yükseldiği için artık ne yaparsanız yapın işe yaramaz. versiyon düşmek, jailbreak, unlock filan hiçbir işe yaramaz. yeni bir ipod'unuz olmuş. keşke önce biraz araştırsaydınız, sonradan değil de önce bu foruma girseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 23 Eylül 2012; 19:00:29 >
  • üzülerek söylüyorum eğer baseband inize ve sürüme uygun gevey çıkmazsa bir ipod unuz olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eden bulur ne diyelim

ios 6'ya geçmeyin diye yırtındı millet forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mecbursunuz factory unlock yaptırın...
  • Factory unlock beni kurtarır mı yani? kurtarır diyorsanız nereden yaptırabilirim? çipi çöpe atarım sorun değil şu telefon biran önce düzelsin de ne gerekiyosa yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupdis

Factory unlock beni kurtarır mı yani? kurtarır diyorsanız nereden yaptırabilirim? çipi çöpe atarım sorun değil şu telefon biran önce düzelsin de ne gerekiyosa yaparım

allgsmunlock.com dan imei numaranizi sorgulayin cikan oparatore gore islem baslatip factory unlock yapip telefonu kullanirsiniz. (eger oparator icin islem yapiliyorsa)

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Factory unlock beni kurtarır mı yani? kurtarır diyorsanız nereden yaptırabilirim? çipi çöpe atarım sorun değil şu telefon biran önce düzelsin de ne gerekiyosa yaparım

allgsmunlock.com dan imei numaranizi sorgulayin cikan oparatore gore islem baslatip factory unlock yapip telefonu kullanirsiniz. (eger oparator icin islem yapiliyorsa)

Fido Canada telefonun kayıtlı olduğu operatör. Bir sitede 49$ a kırıyorlar. Bazı yazılara baktım soruna çözüm olmuyor yazmışlar. 49 dolar vermeden önce son kez sorayım :

Geveyli telefonummu ios6 ya geçirdiğim için çalışmıyor simcard Factory Unlocka 49 dolar verip açtırsam sim card çalışır mı?

Tşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Fido Canada telefonun kayıtlı olduğu operatör. Bir sitede 49$ a kırıyorlar. Bazı yazılara baktım soruna çözüm olmuyor yazmışlar. 49 dolar vermeden önce son kez sorayım :

Geveyli telefonummu ios6 ya geçirdiğim için çalışmıyor simcard Factory Unlocka 49 dolar verip açtırsam sim card çalışır mı?

Tşekkürler

factory unlock yapıldıgı zaman her hatla çalışır fakat her siteye güven olmaz dolandırılmayın site ismini söylerseniz güvenirligini söyleyeyim. factory unlock kesin çözümdür.

• daha önce bu siteden kendimde telefon açtırmıştım saglam sitedir tavsiye ederim. sizin oparatorde var hizmetlerinde http://allgsmunlock.com/services
  • Teşekkürler arkadaşlar sorunu sayenizde çözdüm 2 günde.

http://www.officialiphoneunlock.co.uk Sitesinden imei unlock yaptırdım. 2 Günde telefonum açıldı hiçbir zorluk da çıkmadı tek yaptığım şey ücretini kredi kartımla ödemek oldu aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu siteyi kullansın. Fiyatı biraz yüksek daha uygunlarını da bulabilirsiniz belki ama site güven
    ilir.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar sorunu sayenizde çözdüm 2 günde.

http://www.officialiphoneunlock.co.uk Sitesinden imei unlock yaptırdım. 2 Günde telefonum açıldı hiçbir zorluk da çıkmadı tek yaptığım şey ücretini kredi kartımla ödemek oldu aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu siteyi kullansın. Fiyatı biraz yüksek daha uygunlarını da bulabilirsiniz belki ama site güven
    ilir.

Güle güle kullanın

• quote:

Teşekkürler arkadaşlar sorunu sayenizde çözdüm 2 günde.

ilir.

İyiymis. K

• quote:

Kanada'dan aldığım ve Gevey Ultra S çipli iphone 4s'im için yeni sürüm mevcut ios 6'ya geçmek istermisiniz yazısını görünce direk atladım ve telefonuma kurdum.

Artık simkart çalışmıyor. Sürekli sol üst köşede arıyor... servis yok bunlar çıkıyor. Ara sıra da tamamen açılmayıp only compatible with the carrier sim diyor satın aldığınızda size verilen simkartı takın ya da operatörden yeni hat isteyin vs klasik yazı çıkıyor.

Ne yapabilirim? Ios 5'e geri yüklenebilir mi telefonum? Ya da başka yollar nelerdir?

güle güle kullanın
  • Bayağı pahalıymış yalnız, bu sitede.
  • ios 6 gevey dünyada ilk bizde yaklaşık 2 ay önceden satmaya başladıkti...

satiş bölümüne bakarsanız...

veya ios 6 gevey diye aratırsanız
  • www.geveyal.com dan temin edebilirsin
    bazı arkadaşlar ios 5 geveyi ios 6 fiyatına satıyor millete . dikkatli olunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.