Şimdi Ara

GEZI REHBERI (TUM DUNYA GEZI YAZILARINIZ-SEYAHAT IPUCLARINIZ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
188
Favori
139.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puket'e gittiğimizde aşağıdaki ablamız çok yardımcı oldu. Şu saatte şuradan al diyorduk, o saatte orada oluyordu. Hilton'dan Patong'a diğer taksilerin yarı fiyatına götürüyordu. Ayrıca çok iyi İngilizce konuşuyor, size her konuda yardımcı olacaktır. Turlar, gösteriler vs.

GEZI REHBERI (TUM DUNYA GEZI YAZILARINIZ-SEYAHAT IPUCLARINIZ)

Puket'te Freedom Beach'i tek geçerim. Patong'un başından kalkan tekneler var. Bizim gittiğimde çok fazla talep olmadığı için tek bindik. 2500 Bath'tan başlıyorlar. Biz 1000 Bath'a anlaştık. Sabah bırakıyorlar, akşam'da dediğiniz saatte gelip alıyorlar. Bizim gittiğimizde hiç kimseler yoktu, ıssız adada gibi hissettik kendimizi. Sahili, kumu, denizi mükemmel. Diğer turlardan daha çok eğlendik orada. Phi phi turuna katıldık. Sürat teknesi olmasına rağmen herşey çok hızlı gerçekleşti, hiçbir şey anlamadık. Zaten akşam 5 olduğu zaman deniz çekiliyor, mecburen terk ediyorsunuz. Bir de sürat teknesinin ön tarafına oturmayın. Mümkünse en arkayı tercih edin. Yoksa 1 hafta heryeriniz ağrıyacaktır. :) Masaj salonu olarak heryere girmeyin, forumda herkesin tavsiye ettiği Bangla Road'daki salona gidin, tabi gidip önce randevu alın, her gittiğinizde dolu oluyor. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, vaktiniz darsa otelden çıkıp, yolun karşısına geçip ordaki sahile gidin (Karon Beach).

• UKRAYNA KiEV DE MUHTESEM 3-GECE, 4-GUN MUKEMMEL BiR TATiLE NE DERSiNiZ

Merhaba arkadaslar kiev ukrayna ailesi yeniliklere doymuyor.
    Kiev de 3 gece 4 gun unutulmaz bit tatil paket turlarimiz baslamistir.
    Ucretsiz hava alani transferi,kiev merkezde kreschatik caddesinde full esyali guvenlikli super lux dairede konaklama imkani,kiev de 2 gun gece gunduz surekli ingilizce,almanca,rusca,ukraynaca,fransizca bilen bay veya bayan personellerimizle rehberlik hizmeti sunmaktayiz
    3-gece, 4-gunluk paket turlarimizin kisi basi ucreti 200$ dir ve ayrica paket turlarimiz minumum 2 kisi olmak kaydiyladir.
    Bizim ile irtibata gecmek icin asagida belirtecegim iletisim bilgilerinden bizlere ulasabilirsiniz

Samet TERLEMEZ
    www.ukrkievaparts.com
    Msn:ukraynakiev@hotmail.com
    Skupe:ukrkievaparts
    Tel: +38 063 0606060 ve +38 098 3801939

• istanbula yakın, istanbul olur, ya da yalova , termal kaplıca türü bir yere gitmek istiyorum.
    fiyatı uygun. aynı 100 tl ye gidip gelebileceğimiz bir yer b.
  • Merhabalar,

arkadaşlar vize almak için istedikleri vesikalık biometrik olmak zorunda mıdır?

Yoksa sadece pasaportta mı biometrik fotoğraf isteniyor.

Şimdi ben yazın 8-9 ülkeye giriş yapacağım. Hepsi için biometrik ayarlamaya kalksam dünya kadar param gider.

Not: Gideceğim ülkeler Pakistan, Hindistan, Nepal, Kamboçya, Endonezya.(bunlar gideceğim ülkelerden vize isteyenler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

istanbula yakın, istanbul olur, ya da yalova , termal kaplıca türü bir yere gitmek istiyorum.
    fiyatı uygun. aynı 100 tl ye gidip gelebileceğimiz bir yer b.

bana da lazım bu. takip edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Merhabalar,

Şimdi ben yazın 8-9 ülkeye giriş yapacağım. Hepsi için biometrik ayarlamaya kalksam dünya kadar param gider.

Not: Gideceğim ülkeler Pakistan, Hindistan, Nepal, Kamboçya, Endonezya.(bunlar gideceğim ülkelerden vize isteyenler)

Genelde her ülkeye biopmetrik fotoğraf istenmiyor ama fotoğrafçıda çektirirken arka fonunun beyaz olmasına dikkat ediniz,
    şu siteden fotoğraf boyut ve özelliklerini takip edebilirsiniz:

http://www.vizefotograflari.com/diger_ulkeler.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Merhabalar,

Genelde her ülkeye biopmetrik fotoğraf istenmiyor ama fotoğrafçıda çektirirken arka fonunun beyaz olmasına dikkat ediniz,
    şu siteden fotoğraf boyut ve özelliklerini takip edebilirsiniz:

http://www.vizefotograflari.com/diger_ulkeler.html

Vize için ayrı pasaport için ayrı iki çeşit biyometrik vesikalık aldım.

Mesajınız için teşekkürler.

• mükemmel bir konu olmuş üşenmeden deneyimlerini yazan üstadalra çok teşekkürler..
    özellikle çağatay beyin bangkok phuket planının aynısnı yapmaya çalışcam.. kasmaya lüzum yok hazır yapılmışı varken farklısı olmasın gereksiz risk
  • konu çok iyi bende vakit bulduğumda bir kaç şey eklemek isterim.

ya aslıl giriş amacım, romanyaya giden hiç yok malesef. yakında vize alcam biraz yardıma ihtiyacım var, başlıkta açmıştım biraz altta.
  • Arkadaşlar elinize sağlık, sizin yüzünüzden başvuru yaptıp kartlar kervanına bir yenisini ekledim :)

İyi gezmeler.
  • böyle konuya can kurban.. takipteyim
  • Herkese teşekkürler...
  • selamlar arkadaşlar,

eşimle beraber ingilizcemiz çok iyi olmadığı için vede ilk yurtdışı seyahatimizi yapacağımız için tur ile gitmek istiyoruz tatilimize..

italya - ispanya turlarını tarıyoruz, tavsiye edeceğiniz bir acenta yada tur firması varmı?

(tercihen; ağustos ayı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

selamlar arkadaşlar,

eşimle beraber ingilizcemiz çok iyi olmadığı için vede ilk yurtdışı seyahatimizi yapacağımız için tur ile gitmek istiyoruz tatilimize..

italya - ispanya turlarını tarıyoruz, tavsiye edeceğiniz bir acenta yada tur firması varmı?

(tercihen; ağustos ayı )

Tatilburada.com izmirdeyseniz direkt izmir ofisi idil hanım yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

selamlar arkadaşlar,

(tercihen; ağustos ayı )

Tatilburada.com izmirdeyseniz direkt izmir ofisi idil hanım yardımcı olur

istanbuldayım hocam..

pronto tur italya için iyi diyorlar ama bilgisi olan varmı?
  • Amerika'da Washington'da yapılmış bir work and travel ile ilgili kısa bir bilgi..

http://www.yurtdisitecrubesi.com/experience_detail.php?id=196
  • Bulunsun lazım olur belki
  • konu çok güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık
  • quote:

Bir arkadaşım Pronto ile İtalya turuna gitti ve ne kadar memnun kaldı anlatamam. Sanırım asker emeklisi ve uzun zamandır İtalya'da yaşayan bir tur rehberleri olmuş. Asker kimliği nedeniyle tur çok dakik ve planlı bir şekilde gerçekleşmiş. Az zamanda çok iş başarmak terimine uyacak şekilde ayakları kopana kadar dolaşmışlar :) Geldiğinde bana da önerdi ama önce uzak diyarları aradan çıkarıp daha sonra ısmetse Avrupa'yı tamamlamak niyetindeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

quote:

Bir arkadaşım Pronto ile İtalya turuna gitti ve ne kadar memnun kaldı anlatamam. Sanırım asker emeklisi ve uzun zamandır İtalya'da yaşayan bir tur rehberleri olmuş. Asker kimliği nedeniyle tur çok dakik ve planlı bir şekilde gerçekleşmiş. Az zamanda çok iş başarmak terimine uyacak şekilde ayakları kopana kadar dolaşmışlar :) Geldiğinde bana da önerdi ama önce uzak diyarları aradan çıkarıp daha sonra ısmetse Avrupa'yı tamamlamak niyetindeyim :)

Tsk ederim tengin hocam cevabin icin.. 15 temmuz probto ile italya turu rezerve ettirdim zaten..

Donunce mutlaka yorumlarimi paylasicam bende sizlerle..

Bu arada yeni pasaport alacaklar yogunluk sebebi ile en az 20 gun sonra geliyormus pasaportlar.. Mutlaka tanidik lazim cabuk gelmesi icin, bilginiz olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.