Şimdi Ara

gf 7500 nedir ne değildir??bilgi ltfn:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar yeni bir bilgisayar alıyorum ama ekran kartı kafama takıldı gf7500 yazıyor katalogda am detaylı
    bir bilgim yok..sizce nasıl bi ekran kartı beni yolda bırakmaz umarım beni bilgilendirirseniz sevinrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesan -- 18 Şubat 2007; 1:43:47 >

• "NVIDIA® GeForce? 7500 LE TurboCache PureVideo teknolojili (VGA bağlantı noktası, TV çıkışı, VGA/DVI bağlantı noktası) Maks. 512 MB" olarak geçiyor katalogda..ne yani tam olarak ka. mblık bi kart anlamadım??biri beni aydınlatsın ltfn
  • turbocache olarak adlandırılan 6200 ün 7000 li serisinden güncel oyun oynayabilmek açısından bakarsanız yola çıkarmaz ki yolda bıraksın.
    oyun test siteleri bu ve benzeri ekran kartlarını testlerine dahil bile etmiyorlar.
  • güya bende aradım webde herhangi bi bilgi bulamadım..nfs carboon eziyet olur dermisin??
  • nfs carboon ile turbocache bir ekran kartı yanyana iyi durmuyor. bunu almak zorundamısınız. Ofis pc sinde iyi olur ama.
  • hazır seni bulmuşken arkadaşım bi sorum daha olsun:)bu sistem nasıl??

Intel® Pentium® D İşlemci 945 2 x 3,40 GHz 2 x 2 MB ön bellek 800 MHz FSB Veri yolu hızı

ATI RADEON® XPRESS 200

1 GB DDR2 gerisi vıvr zıvır işte ekran kartını değiştirsem sistem nasıl olur??
  • bu işlemciye sakın para verme onla aynı paraya e4300 var veya çok az bi farkla e6300 var bu ikisinden birini al ekran kartı olarakda palit7600 gs sonic öneririm x200le doğru dürüst oyun falan oynanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canozpinar arkadaş sağolsun bir cevap yazmış bile.
    aslında cevaplar göreli herkez kendi ihtiyaç ve şartlarına göre bir öneri sunar doğal olarak,
    şimdi turbocache kandırmacalı bir kart ile nfs carbon oyunu yanyana durmuyordu ama iş güncel oyunları oynatan bir karta gelince 6600 gt den tut gf 8800 e kadar bir yepaze var bugün için. şimdi tercih ettiğin oyunda 25 karesaniye değerini geçtinmi o oyunu oynarsın.
    Bu bağıl bir kavram en iyisi aşağıdaki linkte pekçok kartın testi var burada oynauabileceğin oyunlarda var 25 kare saniyeyi geçtin mi tamam ha bana 6 ay sonra da yetsin diyorsan çıtayı biraz yükseltirsin. ancak unutma ne alırsan al bir süre sonra tıkanacaktır.
    http://www.tomshardware.com.tr/graphic/charts/index.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.