Şimdi Ara

GHİA PİYASASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, öncelikle objektif yorumlarınızı rica ediyorum.fanatik duygular içine girmeden,gerçekçi bir biçimde sorumu yanıtlarsanız memnun olurum.

2000 model
    gümüş gri - sedan - ghia
    85 bin kilometrede
    benzinli
    problemsiz
    üzerindeki 4 lastiği yeni michelin
    değişeni ve üzerinde gram boya olmayan, tamamen orjinal aracım var.

aracımdan çok memnun olsam da modelini yükseltmek niyetindeyim.
    arabamın piyasası hakkında net bir fikre sahip değilim.aracımı hangi fiyat aralığında satılığa çıkarmalıyım.bu araçların piyasası hakkında bilgi sahibi olanlar ve bu araç sahipleri soruma yanıt verirlerse memnun olurum.

• Eğer sıfır araç almayacaksanız böyle bir araç satılmaz , pişman olursunuz belirteyim , tecrübe ile sabit.
    17-18 den aşağıda vermezdim benim olsa.
    Bende 2006 Focus var , sizin aracınız gibi temiz 2001 Astra yı satıp aldım. Keşke diyorum hep...
  • Ederi 15 bin civarıdır...Netteki fiyatlarına bakmayın..Verdiğim fiyat çok iyimserdir..Piyasa da 2.el fiyatı arttığından
  • Takasta 11-13.000 arası rakamları duyabilirsiniz.

15.000 belki çok az üstü normal piyasası.

Ancak bazen aracın müşterisine denk gelirsiniz. Bir anda kupon araç olur. Üst kasa fiyatına satabilirsiniz.

Zamanınız varsa bir süre satılık olarak bekletin. Aldığınız reaksiyonlara göre fiyat ayarlaması yapın.

Bu tarz araçların alıcısı şanslı olur, satıcısı şanssız.

Saygılarımla.
  • Arkadaşlar başka başlıkta da sormuşum ama burda da sorayım :

- 2007 model GHİA (yağmur, far sensörü, cruise kontrol,vs) HB benzinli fırtına grisi renk,

- Düz vites,

- 30 bim km.de,

-Sadece çamurlukta boya var,

-Temiz, sorunsuz, ankara aracı,

- Uzatılmış garantisi ocak 2011e kadar geçerli,

Sizce bu aracın ederi nedir.. ölü fiyata vermek istemiyorum..adil bir fiyat olsun..

NE kadar isteyebilirim aracım için, piyasası nedir.. tşkler..
  • Görüşü olan yok mu arkadaşlar?

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar başka başlıkta da sormuşum ama burda da sorayım :

- 2007 model GHİA (yağmur, far sensörü, cruise kontrol,vs) HB benzinli fırtına grisi renk,

- Düz vites,

- 30 bim km.de,

-Sadece çamurlukta boya var,

-Temiz, sorunsuz, ankara aracı,

- Uzatılmış garantisi ocak 2011e kadar geçerli,

Sizce bu aracın ederi nedir.. ölü fiyata vermek istemiyorum..adil bir fiyat olsun..

NE kadar isteyebilirim aracım için, piyasası nedir.. tşkler..
  • Benzinli olduğu için 27-28 gibi satılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo Alınırmı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok tşkler.. başka görüşü olan varmıdır? Ben 27500 gibi düşünüorum ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Çok tşkler.. başka görüşü olan varmıdır? Ben 27500 gibi düşünüorum ama?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-2008-model-63-688-km-de-ford-focus-trend-1-6i-5k-hb/detay

bu aracı fiyat açısından örnek olsun diye koyuyorum 1 aydan fazladır konya otokoçta satılık. pazarlık payı nedir bilmiyorum. yakından baktım gerçekten sıfır gibi duruyor. herhangi bir boyası problemi vs. var mı bilmiyorum, hatasız diyorlar. ama yine de kimse almıyor.

bugünlerde 100 hp'lik sıfır focus comfortu 31'e veriyorlar. böyle olunca 28, 29 bin civarı focuslara kimse bakmıyor. tabi ghia ve 115 hp başkadır ama adam 2.el ghia alana kadar sıfır comfort alırım diyor. böyle olunca da sıfır alırken metalik boyayla birlikte dünya kadar fark verdiğin üst donanımlı aracın 2 yaşına gelince standart donanımlı sıfır araca yeniliyor. ikinci el aracın ortalama 500 tl lastik fiyatı, benim gibi titiz insanlar için 250 tl'lik detaylı temizlik vs işin içine girince araban pırıl pırıl da olsa kimse bakmıyor. baksa da ölü fiyata almak istiyor.
    sözün kısası 27500'e ancak ghia'dan ve anlayan gerçek bir meraklıya satabilirsin aracını? onun haricinde acelem var 1-2 gün içinde sattıyım dersen rakam seni pek memnun etmez 26 bine filan gider. (tecrübeyle sabittir)
    kolay gelsin şimdiden.

• Hocam çok teşekkürler ayrıntılı cevap için.. ilk günden 26 verdiler zaten ama açıkçası acelem yok.. Ama acelem yok ve 26 bin ölü fiyat geliyor bana 26 750 civarı herhalde çok satılmayacak bir fiyat değil.. satılmazsa da satılmasın ne yapalım.. arabamdan memnunum sonuçta.. alana kadar canımız çıkıyor, satarken komik fiyatlar öneriyorlar :(
  • @dragic

Soyle soyleyeyim, 2001 ghia focus 4 parca boyali, metalik lacivertte, 270.000 kmdeki aracimi 15.000e satmistim. Arabanin silindir kapaklarinin degismesi lazimdi ve yag yakmaktaydi diye satisa cikardim, alicisini buldum. Sizin araciniza rahatlikla 17.000 tl verilir. Sabrederseniz satabilirsiniz; ancak bana kalirsa satmayin.

@raskolnikov77

Aracinizdan memnunsaniz ve acil nakite ihtiyaciniz yoksa satmayin. Aracinizi cok rahat 27.000 tlye satabilirsiniz.
  • 27 bine sattım aracı.. biraz daha beklseydim 27250 civarı da rahat satılırdı.. çok sayıda talip çıktı.. ama arkadaşa verdim gitti.. tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.