< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gıbırnet akşam saatlerinde kesinti
-
-
Bir arkadaşımda kullanıyor o kadar geçme türk.net den dedim geçti ucuz diye şuan bin pişman. Her gece ondada hız düşüyor. 3 ayı dolunca türk.net e geçecek.
-
Bende hız düşmesi yok memnunum ama akşamları oyuna giriyorum tam yerinde internet gidip geliyor çıldırıyorum gruplara forumlara bakıyorum kimsede böyle sorun yok wp den gibire yazdım onlarda kaç mbps hız aliyorsunuz dedi 1 gün geçti cevap yok hala böyle giderse bende comnet geçmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar: @gkyzrl4040
Değerli müşterimiz yaşamış olduğunuz problem için üzgünüz. hattınız ile ilgili yaşadığınız problemi çözmemiz için özel mesaj üzerinden abonelik bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
İyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 17 Şubat 2021; 20:52:33 > -
Merhabalar :
Değerli müşterimiz konuyla ilgili olarak söz etmiş olduğunuz bilgiler gerçeği yansıtmamış olup konuyla ilgili olarak diğer firmalardan farkımız olarak müşterimize güler yüz ve çözüm odaklı bir internet servis sağlayıcı firmasıyız. GIBIRNetten kaynaklanan bir sorun oluşması durumunda elbette an ve an müdahale etmekteyiz.
Ancak bazı durumlar müşteri sorumluluğunda olan bir işlem olması durumunda buna firmamız ve yerleşik operatör tarafından müdahale edilmemektedir.
Anlık olarak yerleşik operatör kaynaklı arızalarda birebir müdahalemiz bulunmamaktadır çünkü yerleşik operatöre ait olan aracı sunucular üzerinden hattınız taşınmaktadır. bu durum şu şekilde çalışmaktadır. yer altı kablolardan saha dolabına saha dolabından santral ve taşınma sunucuları üzerinden istanbuldaki ana sunucularımıza ulaşmaktadır. Bu taşınma sürecinde sorun oluşması durumunda istediğiniz firmaya geçiş sağlamanız durumunda aynı sorunu yaşacağınızı belirtmek isteriz.
İyi günler dileriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GIBIRNETMerhabalar :
Değerli müşterimiz konuyla ilgili olarak söz etmiş olduğunuz bilgiler gerçeği yansıtmamış olup konuyla ilgili olarak diğer firmalardan farkımız olarak müşterimize güler yüz ve çözüm odaklı bir internet servis sağlayıcı firmasıyız. GIBIRNetten kaynaklanan bir sorun oluşması durumunda elbette an ve an müdahale etmekteyiz.
Ancak bazı durumlar müşteri sorumluluğunda olan bir işlem olması durumunda buna firmamız ve yerleşik operatör tarafından müdahale edilmemektedir.
Anlık olarak yerleşik operatör kaynaklı arızalarda birebir müdahalemiz bulunmamaktadır çünkü yerleşik operatöre ait olan aracı sunucular üzerinden hattınız taşınmaktadır. bu durum şu şekilde çalışmaktadır. yer altı kablolardan saha dolabına saha dolabından santral ve taşınma sunucuları üzerinden istanbuldaki ana sunucularımıza ulaşmaktadır. Bu taşınma sürecinde sorun oluşması durumunda istediğiniz firmaya geçiş sağlamanız durumunda aynı sorunu yaşacağınızı belirtmek isteriz.
İyi günler dileriz.
Şakamısiniz ben yalan mı soylicegim size sisteme girin bakın akşamları internetim gidip geliyormu ayrıca müşteri hizmetleri ile wp den geçen diyologumuz resimde var herhalde sorunum ile uğraşmak istemedi görüldü attı ve günler geçmesine rağmen hala cevap vermedi asıl sizin yazdıklarınız gerçeği yansıtmıyor abone adı resimde mevcut isterseniz internetin gittiği resimleri de atayim şimdi siz internetiniz gitmemiş dersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X