Arkadaşlar bu nedir paketim var ama ücret kesmiş ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 11 Nisan 2022; 17:37:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar bu nedir paketim var ama ücret kesmiş ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 11 Nisan 2022; 17:37:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler BTK ya mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 11 Nisan 2022; 18:18:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi şikayet ettim bakalım ne olacak katagoriden faturalandırılma seçtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 11 Nisan 2022; 19:40:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu işin kastden olduğunu düşünüyorum hocam ama yinede fikriniz için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah daha 1 hafta var bakalım ne kadar kesecek daha. bilgilendirme numarası olarak durmasaydı, açmazdım bu hattan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |