Şimdi Ara

GIDIKLAMADAN HOŞLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce nasıl bir duygu nette gördüm gıdıklamadan hoşlananlar şöyle sevgilinizi bağlayıp gıdıklamak Düşünsenize ünlülerin gıdıklandığı bir program yapıyorlar mesela Aslıhan güner Ecem nur özkaya gibi ünlüleri ayaklarından gıdıklıyorlar heralde bağırıp çığlık atarlar sizinde yorumlarınızı bekliyorum yani bu konu hakkında düşünceleriniz neler

• Ne çeşit bi manyaksin
  • Yalayarak gıdıklanmak benim favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

nasıl bir fantezin var la
  • Enteresan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Enteresan...
    okumayın ayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekİslam -- 7 Aralık 2014; 23:21:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Enteresan...
    Güncel Size basımdan gecen olayı anlatayım kısa süreliğine bir ilişkim olmuştu kız arkadaşımı eve çağırdım evde boştu yaz ayıydı tabi kız çorap giymemişti birden elimle kızın ayağına dokundum kız gülümsedi böyle olunca kızın boş anında ayaklarını bacaklarımın arasına aldım ve gıdıklamaya başladım kızı bir görseniz gülmekten yarıldı bağırmaya başladı yapma lütfen dayanamıyorum diye bende fazla uzatmadım ama baya zevkli olmuştu kız sonrabana tokat atıp gitti sonrada birdaha konuşmadı sizinde başınızdan geçen böyle olaylar varsa anlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİveBEN

Güncel Size basımdan gecen olayı anlatayım kısa süreliğine bir ilişkim olmuştu kız arkadaşımı eve çağırdım evde boştu yaz ayıydı tabi kız çorap giymemişti birden elimle kızın ayağına dokundum kız gülümsedi böyle olunca kızın boş anında ayaklarını bacaklarımın arasına aldım ve gıdıklamaya başladım kızı bir görseniz gülmekten yarıldı bağırmaya başladı yapma lütfen dayanamıyorum diye bende fazla uzatmadım ama baya zevkli olmuştu kız sonrabana tokat atıp gitti sonrada birdaha konuşmadı sizinde başınızdan geçen böyle olaylar varsa anlatın

Alıntıları Göster
    olum git fetiş forumlarına takıl lan

• Okumayin ayak fetişi
  • Birde gidiklanana sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekİslam

okumayın ayak

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kötü birşey mi yapıyoruz başımdan geçeni anlattım bu olay gerçektir
  • quote:

Arkadaşlar kötü birşey mi yapıyoruz başımdan geçeni anlattım bu olay gerçektir

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

bağırmaya başladığında hemen kulak memesini emerk onu inletmeliydin Moaning :D

• kulak sevmiyoruz biz
  • Up
  • Şöyle güzel türk ünlüleri gıdıklasalar ne iyi olur siz olsaydınız kimin gıdıklanmasını isterdiniz
  • Kendini gıdıklarken zevk alıyonmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.