Şimdi Ara

GIGABYTE EP45-UD3 / EP45-UD3R / EP45-UD3P KULLANANLAR BURAYA (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
3
Favori
42.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Bu kartlar unutulmuş yahu.Yine yaz geldi anakart (UD3P) oyunlar sırasında 46-52 derece arasında gidiyor.Sanki fazla ısınıyor gibi

geçen yaz ağustos ayında bendede aynı sorun vardı 50 54 derece arasında ısınıyordu anakart gigabyte yetkililerine mail atmıştım cevapda kartın daha fazla ısıya dayanıklı olduğunu ama istenilirse fan takviyesiyle ısının düşürebileceği yazılmıştı eksoz fanları tekrar elden geçirince birde stok işlemci fanım yerine yeni bir arctic fan takdım ekran kartımda pasif soğutmaydı gigabyte 9600gt şimdi leadtek gtx275 var sıcaklık 42 derece civarlarında şuan anakartta

• ep45-ud3p rev1.0 için F10 bios sürümü beta idi şimdi normal sürüm olmuş açıklamasında Enhanced Memory capability + Gelişmiş Bellek kapasitesi diye belirtilmiş extra daha fazla rem kapasite desteği anlamına geliyor sanırım yükledim ben herhangi bir sorun yaşatmadı artılarını görücez
  • sıcaklar başladı yine EP45-UD3P anakart sıcaklığım boşta 41 45 derece civarlarında ama mesela just cause 2 oynuyorum 1 saat sonra oyundan çıkıp sıcaklık değerlerine bakıyorum 51 derece :)
  • selamlar. bende ep45-ud3r kullanicisiyim. islemci olarak q6600 G0 var. ramler mushkin 2x2GB 1066 mhz. q6600 3ghz de calisiyor. islemciyi biraz daha zorlamak istiyorum. su anda stok fan var. sogutucu olarak ne onerirsiniz. birde 3.6 ardindan 4ghz zorlamayi dusunuyorum. q6600 la bu anakartta deneyimi olan arkadaslar deneyimlerini paylasirsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halix
    selamlar. bende ep45-ud3r kullanicisiyim. islemci olarak q6600 G0 var. ramler mushkin 2x2GB 1066 mhz. q6600 3ghz de calisiyor. islemciyi biraz daha zorlamak istiyorum. su anda stok fan var. sogutucu olarak ne onerirsiniz. birde 3.6 ardindan 4ghz zorlamayi dusunuyorum. q6600 la bu anakartta deneyimi olan arkadaslar deneyimlerini paylasirsa sevinirim.

Q6600 de 3.6 sonrası zor olur.fan olarak sccf thermalright 120 rev c falan iyidir
  • quote:

selamlar. bende ep45-ud3r kullanicisiyim. islemci olarak q6600 G0 var. ramler mushkin 2x2GB 1066 mhz. q6600 3ghz de calisiyor. islemciyi biraz daha zorlamak istiyorum. su anda stok fan var. sogutucu olarak ne onerirsiniz. birde 3.6 ardindan 4ghz zorlamayi dusunuyorum. q6600 la bu anakartta deneyimi olan arkadaslar deneyimlerini paylasirsa sevinirim.

kartta işlemci cok rahat 3.6 goruyor 4.0 hic denemedim cunki bigtypoon 120 rev c kullanmama ragmen sıcaklık yuk altında 55 derecenin altına dusmuyor. kışa dogru bir deneme yapabilirim
  • bende e8400 var. stok fan ile 3,6 da çalıştırıyorum. ortalama günde 14-16 saat açık kalıyor. bu vaktin çoğunda da oyun oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Q6600 de 3.6 sonrası zor olur.fan olarak sccf thermalright 120 rev c falan iyidir

Bizim anakarta sccf olmuyor takılmıyor ben ve bir ak arkadaş denemeiştik ve geri iade etmiştik.
  • arkadaşlar GA-EP45-UD3P anakartı windows 7 de kullanan varsa Gigabyte Raid Configurer sürücüsünü yüklüyormusunuz yüklemiyormusunuz yazarsanız sevinirim
  • ben yüklemedim
  • bende yüklemiyorum
  • GA-EP45T-UD3P anakart sahibiyim bende yüklemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

pc de bir tuhaflık var ama çözemedim açılışta bazen görüntü geç geliyor yada gelmiyor bir süre sonra açılıyor o arada beklerken rem yatağı yanındaki ışıklar direk yanıyor o ışıklar dönünce düzeliyor pc windows modunda gayet hızlı rahat çalışıyor fakat oyunlarda kasıyor çok aşırı olmasada e8400 işlemci ud3p anakart 512mb 256bit 9600gt ekran kartı 2 gb ram bu sistemde öyle bir oyunun kasmasının neyden kaynaklandıgını bir türlü bulamadım pc yide formatladım ama yine aynı devam ediyor özellikle kafama takılan pc yi ilk açtığımda ekran gelmemesi ve ekran gelmediği anda rem yatağının yanındaki ışıkların bir süre direk yanıyor olması

aynısı bende de oluyor, power tuşuna basıyorum, 15 saniye sonra açılıyor, yada açılmıyor, tekrar basıyorum 15-20 saniye sonra açılıyor, açılması çalışması gayet hızlı.

ama ilk açılışta problem var, çözemedim bi türlü....

• ep45-ud3p kullanan arkadaşlar sizdede pc ilk açılışta anakarttaki yeşil mavi led ler yanıyormu ? 1 den 6 ya kadar yanıyor bendeki 4 tane yeşil 2 tane kırmızı led . normalmi bu ? windows a geçmeden gidiyor ışık
  • quote:

ep45-ud3p kullanan arkadaşlar sizdede pc ilk açılışta anakarttaki yeşil mavi led ler yanıyormu ? 1 den 6 ya kadar yanıyor bendeki 4 tane yeşil 2 tane kırmızı led . normalmi bu ? windows a geçmeden gidiyor ışık

Anakartlarımız aynı değil ama aynısı oluyor.2 yıldır sorun olmadı bende.O ledlerin yük durumunda yanmasını istiyorsan (yüke göre rengi değişir)anakartın des energy saverdan programından aktif etmen gerekiyor.Kitapçıkta yazar.Tabi bende oclu işlemci des programınıda 1 kere bile kurmadım sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

ep45-ud3p kullanan arkadaşlar sizdede pc ilk açılışta anakarttaki yeşil mavi led ler yanıyormu ? 1 den 6 ya kadar yanıyor bendeki 4 tane yeşil 2 tane kırmızı led . normalmi bu ? windows a geçmeden gidiyor ışık

Anakartlarımız aynı değil ama aynısı oluyor.2 yıldır sorun olmadı bende.O ledlerin yük durumunda yanmasını istiyorsan (yüke göre rengi değişir)anakartın des energy saverdan programından aktif etmen gerekiyor.Kitapçıkta yazar.Tabi bende oclu işlemci des programınıda 1 kere bile kurmadım sorun yaşamadım.

ben oc falan yapmadım hiç . ama sanırım anakartın kendi özelliğinden dolayı o ledler yanıyor bir ayarmı çekiyor açılışda kontrolmu yapıyor artık. power tuşuna basınca yanıyor windows 7 logon ekranı gelmeden kapanıyor ışıklar çalışmada sorun yok

• Selam arkadaşlar benim de EP45-UD3LR ana kartım var. Bu kart ile windows XP pro kullanıyorum. Benim sorum şu olacak bu kart 3TB diski sorunsuz görür mü? Görmezse ne yapmam gerekir
  • Arkadaşlar merhaba
    gigabayt ga ep 45 ud3p anakartım ilk açılışta 1-2 saniye fanlar çalışıyor ışıklar yaıyor elektirikler gitmiş gibi kapanıyor tekrar bu şekil devam ediyor
    <Bende yeni bir anakart almak için anakartımda bulunan 2*2 1600 remler ve Q9500 4işlemcili işlemci var vede HD 4850 EKRAN KARTIMA
    Bana bunlara uyan bir ATX Anakart tavsiyesinde bulunabilirmisiniz Acil cevap verirseniz sevinirim pcsiz kaldım arkadaşlar.
  • Bu 2 el ve sata 2 bozukmuş eski kartımın yanında hiç iyi değil ilgilendiğin için teşekkür ederim başka tavsiyen varmı veya tavsiye edecekler sizlere zahmet.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.