Şimdi Ara

Gigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ekran kartımı yükselttiğim için gtx 970 kartımı satıyorum.Kart hiç yorulmamış hatta 2 sene neredeyse hiç oyun oynanmamış bir karttır.Soğutması muazzam, sessiz ve performanslı bir karttır. Hız aşırtmaya önü açık ve gtx980 performansını yakalayabilen gpu su kaliteli bir karttır.Sanal madencilik v.s. bir şeyde asla kullanılmamış zorlanmamıştır.Fiyatım 1050 tl dir.

edit:Yakın bir arkadaşım kartı almak istedi yarına kadar ona rezervedir, kendisi vazgeçerse satışa buradan devam...Gigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibiGigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibi
    Gigabyte G1 Gaming Gtx 970 faturalı-kutulu sıfır gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 13 Kasım 2020; 10:2:8 >

• Kart nasıl yorulur bi açıklarmısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kart zorlanmamış ne demek? Kart %100 yük altında çalışırsa zorlanmaz çalışması gereken bişey. Okadar saçma şeyler yazıyorsunuz ki okurken gözlerim kanıyor. Araba mı satıyorsun bilader yorulmak zorlanmak nedir. Hayvan mı bu zorlansın?

• Yahu arkadaş yük altında çalışmamış, ekrana görüntü vermek dışında yorulmamış demiş işte. Hatta sonrasında "hatta 2 sene neredeyse hiç oyun oynanmamış bir karttır." diye devam etmiş. Yük altında ekran kartı ısınır, fanlar yoğun çalışır. Arkadaş da bunu demek istemiş.

Zorlanınca ne oluyor derseniz o konu hakkında bilgim yok. Ama avantajı vardır, ama yoktur. Onu bir başka arkadaş yazarsa ben de öğrenmiş olurum. Fakat arkadaş kart eski olsa da yoğun kullanılmamış bir ekran kartı demek istemiş.
  • Güzel demiş, fiyatı rx580 fiyatında olması çok güzel değil mi ya? Sevdim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEEX

Kart zorlanmamış ne demek? Kart %100 yük altında çalışırsa zorlanmaz çalışması gereken bişey. Okadar saçma şeyler yazıyorsunuz ki okurken gözlerim kanıyor. Araba mı satıyorsun bilader yorulmak zorlanmak nedir. Hayvan mı bu zorlansın?
    Zorlanmamış demek gereksiz voltaj vs verip hız aşırtma yapılmamış, sabah akşam oyun oynanmamış demek.Yorum yazmak için burada kelime oyunu yapmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 13 Kasım 2020; 20:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

Güzel demiş, fiyatı rx580 fiyatında olması çok güzel değil mi ya? Sevdim bunu
    O zaman 580 alabilirsin kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 13 Kasım 2020; 20:58:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1050 ti kartlar 700-750 liradan satılıyor.970 o karttan %30-40 daha performanslı.Fiyatına söz edenler bunu göz önünde bulundursunlar.Bir üst model 980 ler 1300-1500 bandında, 980 ti ler 1500-1800 bandında satılıyor.Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yahu arkadaş yük altında çalışmamış, ekrana görüntü vermek dışında yorulmamış demiş işte. Hatta sonrasında "hatta 2 sene neredeyse hiç oyun oynanmamış bir karttır." diye devam etmiş. Yük altında ekran kartı ısınır, fanlar yoğun çalışır. Arkadaş da bunu demek istemiş.

Zorlanınca ne oluyor derseniz o konu hakkında bilgim yok. Ama avantajı vardır, ama yoktur. Onu bir başka arkadaş yazarsa ben de öğrenmiş olurum. Fakat arkadaş kart eski olsa da yoğun kullanılmamış bir ekran kartı demek istemiş.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ağzımı bozacağım, adam ol düzgün konuş, terbiyesizlik yapma...
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Açıkladım yukarıda sen kıt mısın arkadaş? Bela mısın lan sen? Aklı yok fikri var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.